Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nathalie sitter på löpbanorna i Korsholm

Nathalie Blomqvist kaataa pahan olonsa valmentajansa niskaan – omaperäiset harjoitusmetodit johtivat utopistisilta tuntuneisiin tuloksiin

Nathalie Blomqvist raahasi itsensä valmentajan vankkumattomalla tuella vammojen läpi MM-kisoihin. Nyt hän kuuluu Suomen menestystoivoihin Espoon nuorten EM-kilpailuissa.

Wilma Murto.

Wilma Murrolla huima mahdollisuus tehdä historiaa – tässä ovat Suomen menestystoivot EM-halleissa

Reetta Hurske ja Wilma Murto ovat Suomen kärkiurheilijat EM-halleissa. Myös muilla suomalaisilla on mahdollisuuksia hyvään sijoitukseen.

Espanjan Maria Forero voitti U20-sarjan EM-kultaa maastojuoksussa 11.12.2022. Norjan Ingeborg Östgård oli toinen ja Suomen Ilona Mononen kolmas.

Superlupaus Ilona Mononen päätti pitkän mitalittoman putken – hämmentyi syntymäpäivästään: ”En ole tuota ajatellutkaan”

Maastojuoksun nuorten EM-pronssia saavuttanut Ilona Mononen on hyvillään siitä, että hän on nyt osa suomalaista kestävyysjuoksuhistoriaa.

Topi Raitanen tuulettaa.

Euroopan mestari Topi Raitanen tähtää ensi kesään uudenlaisella lähestymistavalla – ”MM-kisoihin mennään nyt riskillä”

Topi Raitanen palaa EM-maastoissa neljän kuukauden kilpailutauolta. Euroopan mestari jättää talven EM-hallit todennäköisesti väliin.

Nathalie Blomqvist kilpailemassa maastojuoksussa

Nathalie Blomqvist löysi tasapainon vuosien vaikeuksien jälkeen – tuore Pohjoismaiden mestari saa itseluottamusta harjoituksista Camilla Richardssonin kanssa

Nathalie Blomqvist pitää maastojuoksukisoja hyvänä lisänä syksyn harjoitteluun. Torinon EM-maastoissa hän kilpailee vielä alle 23-vuotiaiden sarjassa ja tavoittelee parannusta viimevuotiseen 14:nteen sijaan.