Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Arjen ruoka tilataan yhä useammin ravintolasta – Femi David Ogungbemi, 38, on nähnyt työssään, kuinka koronakevät muokkaa ruokailutottumuksiamme

Koronakevät voi muuttaa pysyvästi ruokakulttuuria. Seurasimme ruokalähetin maanantaista päivää.

Online yoga, emergency sanitiser: Finland’s businesses adjust to the coronavirus

With government restrictions tightening as the epidemic continues, companies of all sizes are making changes to survive in a new world.

Get well or get paid? Gig workers' tough coronavirus choices

Activists worry that telecommuting will boost demand for food deliveries, likely exposing workers to the risk of infection.

Wolt CEO 'glad and confused' about FT's 'second-fastest growing firm in Europe' ranking

The Financial Times ranked the six-year-old Finnish company as one of the fastest growing firms in Europe.

"Moni on pyytänyt anteeksi, että on tilannut pizzan Pizza-onlinen kautta" – Muutos Foodoraksi ei muuta perusrakennetta, jota yrittäjät pitävät rahastuksena

Pizza-onlinen katoaminen on osa kiristyvää kilpailua. Kyse on usein vain muutaman korttelin mittaisista ruokatoimituksista.

Home delivery: Foodora gobbles up Pizza Online

Following the merger at the end of this month, Foodora will become the country's largest food delivery service.

Tiesitkö? Tänään tilataan ruokaa kotiin enemmän kuin yhtenäkään muuna päivänä – "En missään nimessä jaksaisi lähteä hakemaan itse"

Juuri tänään suomalaisten koteihin tuodaan niin paljon ravintolaruokaa, että 10 vuotta sitten se olisi ollut mahdotonta.

Ruokalähettipalvelu Wolt aloittaa toimintansa Mikkelissä – mukana 15 ravintolaa

Aikaisemmin Mikkelissä ruokaa on saanut tilata useiden ravintoloiden omalla kotiinkuljetuksella.

App-based courier service challenges Finland's postal system

The domestic company promises to transport goods in the same way that Uber transports people.

Pizza Online ordering service accused of exploitation

Finnish pizzeria owners have accused an online ordering service of forcing out competitors and abusing the resultant near-monopoly position.

Ruokalähetti kuljettaa asiakkaille pizzaa ja kiinalaista yrittäjänä, mutta saa tuntipalkkaa – ruokalähetit haluaisivat työsopimuksen tuomaa turvaa

Alustatalousajattelu on levinnyt jo perinteisillekin aloille, mutta taipuuko nykyinen laki uuteen työhön?