Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kokeneen televisioesiintyjän ja juontajan ohje videopalavereihin – Peter Nyman: "Pitää välttää resting bitch face -ilmettä"

Entinen uutisankkuri ja televisioesiintyjä työskentelee nykyisin mm. viestintä- ja esiintymisvalmentajana.

Palkittu Uutisvuoto palaa MTV3-kanavalla – ohjelman vakiokasvot vielä mysteeri

Yksi kotimaisen tv-viihteen pitkäikäisimmistä asiaviihdeohjelmista saa syksyllä jatkoa MTV3-kanavalla. Paneeliohjelman vakiojäsenet julkistetaan myöhemmin.

Lauantai 26.5.2018 (radio)

Irlanti helpottaa abortin saamista. Maakuntavaaleja ei voida järjestää lokakuussa. Sinilevää voi tulla vesistöihin jo lähiviikkoina. Uutisvuoto loppuu yli 20 vuoden jälkeen.

Uutisvuoto loppuu lauantaina – Tervo ja Lybeck muistelevat vieraita: Kimmo Sasi pääsi yllättämään

Monesta vakavaksi mielletystä julkisuuden henkilöstä kuoriutui ohjelmassa humoristi. Keskustele jutun lopussa.

Uutisvuoto lopettaa – syksyllä luvassa uutta asiaviihdettä

Kevään aikana Uutisvuotoa nähdään Ylen TV1:ssä vielä kymmenen jaksoa.

Vielä 10 kertaa Uutisvuotoa – syksyllä luvassa uutta viihdettä lauantai-iltaan

Uutisvuoto on viihdyttänyt suomalaisia jo 20 vuotta.

Retrojytä valloitti Levylautakunnan - myös Pyhimyksen riimit miellyttivät

Samae Koskinen ja Katja Ståhl Levylautakunnassa

Tässä ovat Uutisvuodon uudet kapteenit!

Tutustu tarkemmin Uutisvuodon kapteeneihin

Jari Tervo viimeisen kerran Uutisvuodossa – takana 19 vuoden viihdeputki

Jari Tervon nähdään viimeisen kerran Uutisvuodossa.

Uutisvuodossa lopettava Jari Tervo: "Olen saanut riittävästi ruutuaikaa tähän elämään"

Ohjelman tekeminen alkoi Tervon mukaan viedä liikaa aikaa kirjailijan työltä.

Tervo jättää Uutisvuodon

Jari Tervo on vuonna 1998 alkaneen ohjelman viimeinen mukana oleva alkuperäisjäsen.

600. lähetys! Uutisvuodolla merkkipäivä 12.12.

Ykkösen kestosuosikki juhlii la 12.12. klo 21.30.

Poliitikoilla on yhä suurempi vaara joutua ivan kohteeksi

Uutissatiirit ja ajankohtaisviihde ovat muodissa kotimaisilla tv-kanavilla. Anna Perhon kyselytunti, Tuulitunneli, Noin viikon uutiset ja HS Uutisraportti ovat uusimpia ohjelmia. Tv-trendi on saapunut ulkomailta.

Timo Soini laukaisee viihdeohjelmassa: "Hakeudutaan Natoon"

Oppositiojohtaja panee Yle TV1:n Uutisvuodossa Suomen puolustus- ja turvallisuuspolitiikan kerta heitolla uusiksi. Puheet menevät kuitenkin viihteen piikkiin, sillä Soini ilmoitti tekstiviestillä Yle Uutisille pysyvänsä yhä puolueen vaaliohjelman takana.

Kirjailija Jari Tervon tulot 265 000 euroa

Uutisvuoto-ohjelmasta tuttu kirjailija Jari Tervo ansaitsi viime vuonna 265 628 euroa. Tervon tilipussi pieneni 47 000 euroa edellisvuodesta.

Kajaanin pieleen mennyt auton vapaapäivä päätyi Uutisvuotoon

Kajaanissa kansainvälisen teemapäivän, auton vapaapäivän, siirtäminen päätyi Uutisvuodon iloitteluun lauantai-iltana. Kajaani oli nelikenttäarvoituksessa Rooman, Moskovan ja Rovaniemen rinnalla – mikä ei kuulu joukkoon?

Uutisvuoto

Lopunajan tietokilpailu.

Satiiriohjelma järkytti kansanedustajaa: "Itkin peiton alla"

Kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) perää medialta ryhdikästä asioiden käsittelyä eikä henkilöön käyvää ivaa. Mäkisalo-Ropponen ärsyyntyi, kun hänen ministerille esittämänsä kirjallinen kysymys nostettiin tiedotusvälineissä valtakunnalliseksi vitsiksi.

Uutisvuodon kuva oli liikaa

Viime lauantain Uutisvuoto-ohjelmassa tuli hyvän maun raja vastaan. Ylen tv-päällikkö myöntää, että ohjelman viimeinen kuva olisi pitänyt poistaa ennakkoon.

Baba Lybeck treenaa harrastuksekseen triathlon -lajeja

Puoli seitsemän -ohjelman toimitussihteeri ja Uutisvuodon ylituomari harrastaa vapaa-aikanaan maratonjuoksua, pitkän matkan pyöräilyä ja avovesiuintia.

Urheilukatu 2 tapasi Matti Monosen

Vakava auto-onnettomuus pysäytti seiväshyppääjä Matti Monosen ja hänen valmentajaisänsä uran kertaalleen. Vaikeuksista huolimatta Monosen ura jatkuu yhä perheen, avopuolison ja lähipiirin tuella.

Pokat pokasin Uutisvuodosta

Silmälasiliikkeen asiakas on nykyään kovin muotitietoinen. Siitä pitää huolen monipuolinen media - muotilehdet, televisio ja tietysti netti. Toimitusjohtaja Tuomas Varonen Cazze-optikko Kaakiselta Kemistä lupaa hankkia asiakkaalleen vaikka retrot Urkki-rillit, jos asiakas niin tahtoo.

Kansan rakastama runoilija Tommy Tabermann on poissa

Suomalainen kirjallisuus koki menetyksen heinäkuussa, kun runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann kuoli. Aivokasvaimesta kärsinyt Tabermann tuli tunnetuksi etenkin rakkausrunoistaan ja TV1:n Uutisvuoto-ohjelmasta.

Juontajavaihdos ei vaikuttanut Uutisvuodon suosioon

Baba Lybeckin syyskuusta asti luotsaama Uutisvuoto on edelleen yleisön suosiossa. Ensilähetyksen ja uusinnan yhteiset katsojaluvut ovat ylittäneet jo miljoonan rajan. Peter Nymanin lähtö ei siis ole karkottanut katsojia.

Jari Tervo tienasi yli 400 000 euroa

Kaikki taiteilijat eivät suinkaan kituuta nälkäpalkalla. Rovaniemellä syntynyt kirjailija ja tv-kasvo Jari Tervo ansaitsi viime vuonna palkkatuloja 432 196,43 euroa.

Tommy Tabermann on kuollut

Runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann on kuollut. Tabermann syntyi 3. joulukuuta 1947 Tammisaaressa. Hän oli kuollessaan 62-vuotias.

Baba Lybeck Uutisvuodon juontajaksi

YLE TV1:n lauantai-iltojen suosikkiohjelman Uutisvuodon uusi ylituomari on Baba Lybeck. Hän seuraa tehtävässä Peter Nymania, joka siirtyy uutisankkuriksi MTV3-kanavalle.

Peter Nyman pois Uutisvuodosta

YLE TV1:n suositun Uutisvuodon juontaja Peter Nyman jää pois ohjelmasta. Kanavaa vaihtavaa Nymania ei jatkossa nähdä myöskään PS:ssä.

Tommy Tabermann sairastui vakavasti

Runoilija, kansanedustaja Tommy Tabermann on sairastunut vakavasti. Hänellä on todettu aivokasvain. Tabermann kertoo asiasta Iltalehden haastattelussa.

Tervolle nestemäinen Finlandia

Kirjailija Jari Tervolle on myönnetty Finlandia, tosin nestemäisessä muodossa. Tampereen ylioppilaslehti Aviisi ojensi palkinnon Uutisvuoto-ohjelman nauhoituksissa perjantaina.

Uutisvuoto täyttää kymmenen vuotta

Ajankohtaisia aiheita ruotiva TV1:n viihdeohjelma Uutisvuoto täyttää torstaina kymmenen vuotta. Juhlalähetys nähdään 23. helmikuuta, ja sen vieraina ovat valtioneuvos Riitta Uosukainen sekä juontaja Arto Nyberg.

Uutisvuoto täyttää 10 vuotta

Ajankohtaissatiiri Uutisvuoto täyttää 10 vuotta. Vuonna 1998 alkanut ohjelma juhlii syntymäpäiviään lauantaina 23.2., kun vieraiksi juhlaohjelmaan saapuvat valtioneuvos Riitta Uosukainen ja Kultainen tv -palkinnolla juuri palkittu Arto Nyberg.

Stan Saanila on Uutisvuodon kapteeni

Uutisvuoto-tv-ohjelman uutena kapteenina aloitti lauantaina Stan Saanila. Saanila voitti kesän yleisöäänestyksen.

Uutisvuodolle parhaan viihdeohjelman Telvis

YLEn TV1:n Uutisvuoto on saanut vuoden 2005 parhaan viihdeohjelman Telvis-palkinnon. Suosittua viihdeohjelmaa tuomaroi Peter Nyman ja vieraiden kanssa kisailevat kirjailija Jari Tervo ja runoilija Tommy Tabermann.

Uutisvuoto palkittiin Yleisö-Venlalla

YLE TV1:n Uutisvuoto oli yleisön suosikki viime vuoden parhaaksi viihdeohjelmaksi kotimaisten tv-ohjelmien Venla-äänestyksessä. Tv-draaman ja -viihteen parhaat palkittiin VR:n konepajalla lauantaina.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle