Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kulttuurivieras Reino Nordin: Kostan juoruilijoille laittamalla niiden lapset tanssimaan

33-vuotias Reino Nordin on ollut julkisuudessa 5-vuotiaasta asti. Hän on ehtinyt näytellä flopin tehneissä elokuvissa, tuhlata rahansa juhlimiseen ja saada Suomen vihatuimman miehen leiman. Mutta nyt hän on vihdoin se artisti, joka on aina halunnut olla. Tapaamme joka sunnuntai kulttuurivieraan, jolla on ajankohtaista asiaa.

Bongo Rock – Reino Nordinin "kevyt nahanluominen"

Perjantaina suomalaiseen musiikkimaailmaan maalataan uusi monisävyinen maisema, Reino Nordinin tapaan. Albumi on miehen kolmas.

Nenäpäivä houkutti vedonlyöntiin

Näyttelijä-muusikko Reino Nordin oli innoissaan keskiviikon pelistä.

Isac Elliot, Samu Haber, Reino Nordin, Noora Räty, Arvi Lind... Nenäpäivän julkkisjoukkueet mittelevät kiekkokaukalossa

Yle Puheen Jääkiekkokierros vetää punaisen nenän päähän ja ja suuntaa Hämeenlinnaan tekemään hyvin erilaista kierrosta. Yle Puheen ja Nenäpäivän kokoamat julkkisjoukkueet mittelevät Ritari-areenalla ja keräävät samalla rahaa kehitysmaiden lapsille. Tapahtuma on ilmainen, tule paikalle tai kuuntele radiota!

Fingerporista näytelmä - musiikki kieroa ja vinksahtanutta

Sarjakuvataiteilija Pertti Jarla käsikirjoittaa Fingerporista näytelmää, joka esitetään Espoon kaupunginteatterissa ensi syksynä. Näytelmän musiikista on tulossa varsin erikoista.

Rango on harvinaisen onnistunut animaatio

Ohjaus: Gore Verbinski Alkuperämaa: Yhdysvallat 2011 Suomalaiset äänet: Reino Nordin, Elena Leeve, Ella Haartti, Jarmo Mäkinen, Jukka-Pekka Palo, Ossi Ahlapuro K-11

Kulttuurikuntoklinikka Tampereen kirjamessuilla - hae vastaanotolle!

Klinikan päivystävinä tohtoreina ovat taiteilija Reino Nordin ja psykoterapeutti Mikael Saarinen 12. helmikuuta. Ilmoittaudu heti potilaaksi!

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle