Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kaija Koo ja ohjaaja Pia Asikainen poseeraavat kameralle hymyssä suin.

Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -dokumentti on musiikintäyteinen tarina, jonka takana artisti itsekin seisoo: “Minusta se on monipuolinen ja onnistunut kokonaisuus, siitä mä tykkään”

Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -dokumentin musiikki täydentää elokuvan tarinaa. Elokuvassa yhdistyvät Kaija Koo -musiikki, ohjaaja Pia Asikaisen näkemykset ja säveltäjä Arttu Silvastin soundimaailma.

Kaija Koo istuu tuolilla veden keskellä Tuusulanjärven rannassa. Kaija Koolla on yllään keltainen mekko ja vaalea turkki.

Kaija Koo ei halua jauhaa vanhasta avioerostaan: ”Haloo, ketä kiinnostaa! Ihmiset ajattelevat, että vieläkö se akka jaksaa puhua tuosta”

Kaija Koo toivoo, että mediaa kiinnostaisi hänen työnsä taiteilijana. Laulajan tähdittämää Tinakenkäkuningatar-dokumenttia on katsottu jo lähes 60 000 kertaa Yle Areenassa.

Koskettava ja elämänmakuinen dokumentti kertoo seksuaalivähemmistöihin kuuluvista turvapaikanhakijoista ja pakolaisista Suomessa.

Docstop: Baher of Finland – Miten todistaa seksuaalisuudestaan, jonka on pelon vuoksi salannut?

Turvapaikanhakija ja seksuaalivähemmistöä – Suomessa.

Pia Asikainen ja Lotta Kaihua.

Sohvasurffaaja kokee kriisimaan arjen paikallisen sohvalla

Kun epävakaassa valtiossa majoittuu paikallisen kotona, näkee maasta muutakin kuin turistipinnan tai synkät uutiskuvat. Samalla huomaa myös arjen kulttuurierot.