Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pesäpallomiehen virka kaupungin lastensuojelussa kesti 15 sekuntia: "En pelkää epäonnistua"

Jani Valkeapää on Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja, jolla on jatkuvasti uusia ideoita. Taustalla vaikuttaa muun muassa pikkupaikkakunnalta periytynyt kylähulluus.

Rooli Armi Aavikkona meni näyttelijä Minka Kuustosen ihon alle – “Ihmisellä on tarve tehdä sitä mitä rakastaa ja tulla rakastetuksi”

Kulttuurivieras Minka Kuustonen on noussut koko kansan suosikiksi viihdesarjoista Putous ja Suurmestari, mutta rooli ilmastoaktivistina on se, joka aikoinaan muutti hänen elämänsä. Seuraavaksi hän näyttelee Armi Aavikkoa.

Koomikko ja tv-juontaja Joonas Nordman oli lapsena tv:n orja ja ahmi kaiken – nyt hän on tv-tähti, joka ei katso omia ohjelmiaan

Kulttuurivieras Joonas Nordmanin mielestä tosi-tv on muuttunut viime vuosina rankemmaksi ja limaisemmaksi. Hänestä ohjelmien tekijöiden ja katsojien pitäisi kysyä itseltään, voisiko oma äiti tai lapsi osallistua siihen.

Näyttelijä Minka Kuustonen joutui Puoli seitsemän -ohjelmassa "kuulusteluun" – Katso, mitä hän kertoi lapsuutensa musiikkimausta

Mikko Kekäläisen kuulustelussa paljastui myös se, miten Kummeli-hahmo Mauno Ahonen liittyy Minka Kuustoseen.

Antti Holmalla on hirveä musiikkimaku

Antti Holma puhuu uudessa podcastissaan oopperasta.

Petteri Summanen kertoo sketsien ideoinnista: "Tunti päivässä itsekseen kävelyä auttaa tuottamaan ajatuspyrskähdyksiä"

Petteri Summanen nähdään muutaman vuoden tauon jälkeen taas näyttelemässä.

Näyttelijä Ernest Lawson on Vuoden oululainen 2018

Äänestyksessä kärkeen sijoittunut Lawson haali neljäsosan äänisaaliista.

Mitä Jani-Petterille kuuluu, Iina Kuustonen? Uuden Lastensairaalan potilaat jututtivat suosikkinäyttelijää

Puoli seitsemän teki lähetyksen jouluun valmistautuvalta sairaalalta.

IS: Näyttelijä Aku Hirviniemelle syyte kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta

Hirviniemi kiistää syytteet Facebook-päivityksessään.

Sketsien vääntäminen on kovaa työtä: Ei Putouksen Pieru sattumalta naurata

Huumori on vaikea laji ja ihmisten naurattaminen käy työstä. Onneksi käsikirjoittaja Melli Maikkulalla on koulutetun havainnoijan silmä.

Bloggari löysi yhteneväisyyttä oman blogin ja Putouksen sketsihahmon jutuista – näyttelijä myöntää käyttäneensä lainauksia luvatta

Bloggari kummasteli oman blogin lausahduksien ja Putous-hahmon letkautuksien yhteneväisyyttä. Putous-näyttelijä Alina Tomnikov pyytää MTV:lle lähettämässään vastineessa anteeksi sitä, että lainasi blogia kysymättä lupaa.

Viestimiehet turvautuivat hurttiin huumoriin vaikeassa paikassa – "Biisi soi heti, kun tilanne sitä vaati"

Suomen miesten viestijoukkue joutui jo lauantai-iltana pohtimaan sitä mahdollisuutta, ettei Ristomatti Hakola starttaakaan viestin avausosuudelle. Joukkue päätti käyttää tilanteessa humoristista käänteispsykologiaa, jonka perusteella voisi luulla, että kaikki oli mennyttä.

Putous-tähti Alina Tomnikov: "Olen ylpeä venäläisyydestäni"

Kulttuurivieraan, suomenvenäläisen näyttelijän Alina Tomnikovin ura on hurjassa nousussa. Hän haluaa seurata Alicia Vikanderin jalanjälkiä.

Lapset puhuvat omaa kieltään, aikuiset putosivat kärryiltä – tämä video auttaa sinua ymmärtämään

Lapset poimivat sanastoonsa uusia trendisanoja jatkuvasti. Tahti on niin kova, että aikuisten on vaikea pysyä mukana. Erityisesti opettajat ovat ajoittain pinteessä. Kuvitteellinen opettaja, Putous-hahmo Ansa Kynttilä, hautookin jo kostoa.

Alina Tomnikov: Joskus läheiset muistuttavat ettei kaikkeen saa sanoa kyllä

Suomalais-venäläinen Alina Tomnikov on nyt monessa mukana.

Putous-sarjan suosio nosti Armi Toivasen vanhat traumat pintaan – nyt hän opiskelee hengitystekniikkaa

Kulttuurivieras ihailee Cheekin manageria, jota hän esittää räppäristä kertovassa elokuvassa.

Näyttelijä Alina Tomnikov opetteli elämään kuin sokea

Venäjää puhuva Alina Tomnikov luo uraa myös Venäjällä.

Ronja Ryövärintytär on Kuopion kaupunginteatterin ensi kevään suursatsaus

Astrid Lindgrenin klassikon pohjalta toteutettava koko perheen näytelmä saa ensi-iltansa 15. helmikuuta.

Jussi Vatanen näyttelee aina rakastettavaa luuseria – "Roolin suojissa ujokin ihminen uskaltaa olla esillä"

Kulttuurivieras Jussi Vatanen ryhtyi näyttelijäksi voittaakseen ujoutensa. Lempeä ja verkkainen koomikko nähdään syksyllä jonain aivan muuna: Tuntemattoman sotilaan Koskelana.

Rehellisyys on tv-ohjelmissa in – julkkisten pitää avautua ja komedian koskettaa

Tv:ssä yhteiskunnallistenkin aiheiden halutaan nyt herättävän tunteita.

Tuntemattoman sotilaan näyttelijäkaarti julki – Eero Aho on uusi Rokka

Aku Louhimiehen suurelokuvan muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Putous-tähdet Aku Hirviniemi ja Jussi Vatanen. Mukana on yllättävän paljon myös uudempia nimiä.

Kansa leukailee nimillä, vai mitä urpot?

Ei oksennus, ei tyhmä eikä penis. Vaan rohkea soturi, sivistynyt kaupunkilainen ja kohottavan jumalallinen. On aika nostaa Yrjö, Urpo ja Jorma arvoisilleen paikoille.

Aku Hirviniemi: Aleksis Kiven teksti on törkeää kuin Tarantinolla

Kansallisteatteri luottaa klassikkoon syyskauden avauksessaan suurella näyttämöllä. Aleksis Kiven Nummisuutarit on kuitenkin tehty uuteen uskoon. Uusi on myös Esko - pääroolissa debytoi teeveestä tuttu Aku Hirviniemi.

Lainsuojattomat-festivaaleilla syntyy vuorokaudessa nyt myös musikaali

24H Pori - konseptista on tullut Lainsuojattomat-teatterifestivaalien suosikki. Tänä vuonna jättiprojektissa mukana on yli 50 teatteritaiteen ammattilaista. Nyt tekijöiden luovaa venymiskykyä testataan vuorokaudessa valmistuvalla musikaalilla.

Tuhat ihmistä nautti helposta elämästä Kemissä

Easy Living in Kemi -festivaaliviikkoon kuulunut vuorokauden kestänyt 24h-tapahtuma keräsi mukavan yleisömäärän. Torstaina väkeä kävi tuhannen nenäparin verran ja keskiviikkoiltana parikin kuppilaa oli suorastaan täynnä.

Lastenteatterin yleisö kaipaa improvisaatiota

Lastenteatteri valtaa Kouvolan Kuulas-tapahtumassa. Tänä vuonna korostuu aiempaa enemmän sanaton teatteri. Yleisön toiveesta mukana on myös improteatteria lapsille.

Posse-tähti: Huonosti käyttäytyvät naiset ovat tätä päivää

Jaakko Saariluoma sanoo, että myös naisten pitää saada möykätä kadulla humalassa. Hänen stand up -shownsa kiertää parhaillaan Suomea.

Putoushahmo Harjakainen sai oman pelin

Aku Hirviniemen esittämä rakennusmestari Harjakainen seikkailee Raha-automaattiyhdistyksen uutuuspelissä. Putoushahmon ympärille rakennettu hedelmäpeli julkaistaan maaliskuussa

Juice-kirjan kirjoittanut Antti Heikkinen: "Toivottavasti elokuvaa kuvataan myös Savossa"

Tulevan Juice-elokuvan pohjaksi valitun elämäkerran tehnyt kirjailija Antti Heikkinen uskoo, että elokuvatekoon ollaan kokoamassa innokasta ja osaavaa porukkaa. Heikkinen iloitsisi, jos elokuvaa tultaisiin kuvaamaan myös Juicen juurille Savoon.

Valviran kiellot, avioliittolaki, Putous ja Vain Elämää: abit olivat jälleen ajan hermolla! – Katso kuvat

Lukioiden abiturientit jättivät tänään opinahjonsa näkyvästi ja kuuluvasti. Tänä vuonna kuorma-autojen lavoilla näkyi kuluneen lukuvuoden ilmiöitä niin elokuva-, televisio- kuin some-maailmasta. Katso kuvagalleriamme Kuopion penkkarihulinoista!

Suomalaiset katsovat televisiota yhä yli kolme tuntia päivässä

Tv:n katsominen on liki tuplaantunut 90-luvulta. Viime vuonna katseluaikaa edellisvuodesta nostivat erityisesti suuret urheilutapahtumat. Television katselua mittaa Finnpanel.

Televisiolla vahva asema kodeissa – suuret urheilutapahtumat lisäsivät katseluaikoja

Finnpanelin tutkimuksen mukaan vuoden katsotuin ohjelma oli Ylen TV1:n Itsenäisyyspäivän vastaanotto, jolla oli keskimäärin yli 2 miljoonaa katsojaa.

Riku Nieminen: Munamiestä ei olisi ilman valtionavustusta

Jos kulttuurimäärärahoja leikataan, ei ehkä tule uusia Munamiehiä. Tai niin ainakin ajattelee Riku Nieminen, joka osallistui tekstillään taideteokseen Kerjäläiset.

Vitivalkoinen albiinosorsa kerää katseita Imatralla

Imatralla Vuoksen varrella tepastelee muiden sinisorsien joukossa valkoinen sinisorsa. Yllättäen se on saanut lempinimekseen erään imatralaisen Putous-hahmon nimen.

Katso suorana: Salme Pasin voitonjuhlat Porissa

Liitto-orava Salme Pasi juhlii Putouksen hahmokilpailun voittoa tänään kello 15 alkaen Porin Eetunaukiolla. Luvassa on pehmeet touhuu tietenki.

Pori juhlii Salme Pasia kansanjuhlassa perjantaina

Televisioyleisön hurmannut liitto-orava Salme Pasi lunastaa lupauksensa kansanjuhlasta perjantaina. Ay-jyrsijä toivoo näkevänsä Porin Eetunaukiolla suuren joukon erilaisia porilaisia persoonia – luultavasti myös joukon Paseja.

Putous-tähti ja moninkertainen Finlandia-ehdokas – joku heistä saa vuoden 2015 Savonia-palkinnon

Kirjallisuuden vuoden 2015 Savonia-palkinnon ehdokkaat on julkistettu. Joukossa ovat muun muassa paremmin Putouksesta tunnettu Antti Holma, Pirjo Hassinen sekä Asko Sahlberg.

Vankilastako Sukevan matkailuvaltti?

Turisteja aiotaan jatkossa kierrettää vankilan liepeillä ja kertoa vankilaan liittyviä savolaistarinoita. Sukevalla järjestetään torstaina valtakunnallinen kylämatkailuseminaari.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle