Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Moni suomalaispelaaja yrittää vaihtoehtoista tietä tennisammattilaiseksi, Yhdysvaltain yliopistoista on ponnistanut isoja tähtiä – "Loistava mahdollisuus"

Parikymmentä suomalaista tennispelaajaa pelasi ja opiskeli viime talvena Yhdysvaltain yliopistoissa. Eero Vasa ja Mariella Minetti ovat tyytyväisiä ratkaisuihinsa.

Näin lapset treenaavat silloin, kun tavoitteena on MM-kulta: "Tässä lajissa on oltava nuorena huipulla"

Kun joukkuevoimistelija haluaa menestyä, kovaa työtä vaaditaan lapsesta saakka. Treenitunteja kertyy parhaimmillaan 20 viikossa.

Venäläiset juhlivat, OVO Team kolmanneksi – Mineteille jättipettymys

Joukkuevoimistelun maailmancup päättyi Budapestissa.

Minetit petrasi alkukilpailusta ja nappasi hopeaa maailmancupissa

OVO Team täydensi suomalaispäivän ottamalla pronssia.

Minetit nappasi joukkuevoimistelun SM-kultaa – OVO Team jäi kakkoseksi

MM-hopeaa vajaa viikko sitten saanut Minetit sai pidettyä OVO Teamin takanaan myös SM-kisoissa.

Sunnuntai 19.5.2019 (radio)

Hallitusneuvottelut ovat jatkuneet jo 9 päivää. Sunnuntaina on vietetty kaatuneitten muistopäivää. Maailman suurimmat vaalit päättyvät Intiassa. Kansanradio on 40-vuotias. Minetit ja OVO Team pääsivät mitaleille. Hollanti voitti euroviisut.

Suomalaisilla vahva alku joukkuevoimistelun MM-kisoissa – Minetit toiselta sijalta MM-finaaliin

Minetit oli toinen ja OVO Team kolmas alkukilpailussa joukkuevoimistelun MM-kisoissa.

Konkarivalmentaja on todistanut joukkuevoimistelun muutosta fyysiseksi huippu-urheiluksi – nöyrästi töitä paiskiva OVO Team lumoaa lennokkaalla energiallaan

Nuori OVO Team joutui viime vuoden MM-kisoissa tyytymään neljänteen sijaan. Nyt tavoitteena on nousta takaisin mitalikantaan.

Valmentaja Titta Heikkilää ympäröinyt kritiikkimyrsky satutti, mutta lopulta vahvisti – Minetit janoaa MM-kultaa takaisin Tampereelle

Urheilijat, joukkuehenki ja koreografia ovat aiempaa paremmassa kunnossa, joten Minettien nousujohteisen kauden toivotaan huipentuvan jättipottiin.

Suomalaiset jälleen mitaleilla joukkuevoimistelun maailmancupissa – Minetit paransi hienosti finaalipäivänä

Minetit juhli hopeaa ja OVO Team ylsi pronssille joukkuevoimistelun maailmancupissa.

Voimisteluvalmentaja Titta Heikkilää uhkaa jopa kahden vuoden toimitsijakielto: "Epäasiallista käytöstä on todennäköisesti tapahtunut"

Heikkilän kurinpitomenettely kestää 30 päivää, jonka jälkeen hänelle annetaan joko vapauttava tai langettava päätös.

Rajua kritiikkiä valmennusmetodeistaan saaneen Titta Heikkilän toiminnasta käynnistetään Voimisteluliiton kurinpitomenettely

Voimisteluliiton valmennuskulttuuriin liittyvässä selvityksessä selvisi, että joka neljäs voimistelija on kokenut valmentajan huutamista.

Kohuvalmentaja Titta Heikkilän valmennusmetodit tutkitaan – "Haluamme kantaa vastuuta ja rauhoittaa tilanteen"

Voimisteluliitto kertoo pyytäneensä Suomen urheilun eettistä keskusta selvittämään maailmanmestarivalmentaja Titta Heikkilän valmennusmetodeja.

Kohuvalmentaja ehdolla Vuoden valmentajaksi

Urheilutoimittajain liiton mukaan joukkuvoimisteluvalmentaja Titta Heikkilän ehdokkuus ei ole kannanotto valmennusmetodeihin.

Minetit voimisteli maailmancupin päätöskilpailussa hopealle

Minetit sijottui toiseksi joukkuevoimistelun maailmancupin päätöskilpailussa pistein 38,200.

Voimisteluliitto teettää valmennuskulttuurista ulkopuolisen selvityksen: ”Jokaisen tulee voida tuntea olonsa turvalliseksi”

Voimisteluliiton puheenjohtajan Kaisa Vikkulan mukaan liitossa tarvitaan nyt nykyisestä valmennustilanteesta luotettava yhteenveto.

Tamperelaisseuran entinen pomo kertoo, miksi rankkaa kritiikkiä saaneen valmentajan toimintaan oli pakko reagoida – "Ongelmia oli siinä, miten urheilevalle lapselle puhutaan ja miten hänen ihmisarvonsa nähdään"

Urheilulehti kertoi keskiviikkona voimisteluvalmentaja Titta Heikkilästä, joka valmensi Minetit maailman huipulle. Tampereen voimistelijat saivat tarpeekseen Heikkilän rajusta valmennustavasta, jota hän käytti myös lapsiin.

Kritiikkiä metodeistaan saanut voimisteluvalmentaja ottaa syytökset raskaasti, mutta valmennukseen kohu ei vaikuta: "En koe, että joudun muuttamaan tyyliäni, mutta haluan kehittää sitä"

Minetit joukkuevoimistelun maailmanmestaruuteen kahdesti valmentanut Titta Heikkilä ei koe, että hän joutuisi Urheilulehdessä esitetyn kritiikin takia muuttamaan valmennustyyliään.

Voimisteluliitto vastustaa epäasiallista käytöstä, mutta vaikenee kohuvalmentajan toiminnasta: "En ole ollut seuraamassa hänen valmennustaan"

Voimisteluliiton pääsihteeri Maria Laakso sanoo, että liitto ei hyväksy minkäänlaista epäasiallista käytöstä. Titta Heikkilän valmennusmetodeihin Laakso ei halua ottaa kantaa.

Urheilulehti: Palkittu valmentaja on nöyryyttänyt ja pelotellut nuoria voimistelijatyttöjä – maailmanmestaruuksien taustalla rajut valmennusmetodit

Minetit joukkuevoimistelun maailmanmestaruuksiin valmentanut Titta Heikkilä on Urheilulehden artikkelin mukaan käyttänyt rajuja keinoja saadakseen valmennettavistaan kaiken irti.

Minetit saa 5000 euroa Tampereen kaupungilta

Myös nyrkkeilijät Elina Gustafssonin ja Mira Potkonen sekä golfaaja Aleksi Myllymäki savat palkinnon.

Pariisista tuli kakkossija, Minetit taistelee joukkuevoimistelun cup-voitosta

Minetit nappasi kakkossijan Pariisin maailmancupista. Joukkue on ennen cupin viimeistä osakilpailua pisteen päässä johtavasta Madonna-joukkueesta.

Minetit tyytyväisiä MM-hopeaan: "Pisteet olivat paremmat kuin kuukausi sitten"

Tampereen Sisun Mineteille MM-hopea tuntui realistiselta saavutukselta.

Mineteille hopeaa joukkuevoimistelun MM-kisoissa

Venäläisjoukkue Madonna voitti joukkuevoimistelun maailmanmestaruuden Budapestissa.

Tampereen Sisun Minetit tavoittelee joukkuevoimistelun maailmanmestaruutta Budapestissa

Minettien valmentajat olivat tyytyväisiä alkukilpailun jälkeen.

Suomella kovat tavoitteet joukkuevoimistelun MM-kisoihin – Minetit haluaa uusia maailmanmestaruuden

Tulevan viikonlopun MM-kisoista on tulossa jälleen tiukka Suomi–Venäjä-maaottelu. Suomi lähtee hakemaan kisoista kahta MM-mitalia.

Minetit nousi EM-hopealle

Tampereen Sisun Minetit on saavuttanut EM-hopeaa Tallinnassa käydyissä joukkuevoimistelukilpailuissa.

Minetit vei mestaruuden niukasti – OVO Team hävisi hallitsevalle maailmanmestarille puoli pistettä

Alkukilpailun jälkeen johtanut Minetit kesti paineet ja otti joukkuevoimistelun Suomen mestaruuden.

Minetit maailmancupissa voittoon - "Voimme vielä parantaa"

Tamperelaisjoukkue voimisteli Vantaalla huippupisteet.

Suomen maailmanmestarivoimistelijoilla riitaisa seuranvaihto takana, mutta yhä vain menestys mielessä: "Urheilijoihin tämä muutos ei ole vaikuttanut millään lailla"

Joukkuevoimistelun hallitseva maailmanmestari Minetit viimeistelee kuvioitaan uuteen kilpailukauteen. Yle Urheilu kävi katsomassa, mitä hallilla tapahtuu aamulla puoli kahdekselta.

Riita huippuvoimistelun kulisseissa jatkuu – voimisteluseura kertoo lasten joukkueiden ongelmista

Tampereen Voimistelijoiden vastineen mukaan seura on saanut lasten vanhemmilta negatiivista palautetta Minetti-tiimin valmentajista. Valmentajat kummastelevat väitteitä, sillä nykyisen joukkueen ydinryhmä on ollut valmennettavana 4-vuotiaasta alkaen.

Repivä riita suomalaisessa huippuvoimistelussa – maailmanmestarijoukkueet lähtivät ovet paukkuen

Tampereen Voimistelijoiden Minetit siirtyy valmentajiensa johdolla Tampereen Sisuun. Taustalla ovat erimielisyydet seurajohdon kanssa.

Hallitsevalle maailmanmestarijoukkue Mineteille jaettu EM-hopea – junioreiden EM-kulta Suomeen "tie-breakin" jälkeen

Tampereen Voimistelijoiden Minetit hävisi mestaruuden vain niukasti Bulgariassa käydyissä EM-kisoissa. Minetit jakoi EM-hopean venäläisjoukkue Madonnan kanssa. Junioreissa Ovo Junior Team sai EM-kultaa.

Minetit juhlivat joukkuevoimistelun maailmanmestaruutta – katso tunnelmat Särkänniemestä

Joukkueen nuoria faneja oli kerääntynyt päälavan eteen jo hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua.

MM-kultaa voittaneiden Minettien kapteeni Ella Ratilainen: "Yksilönä en olisi näin hyvä urheilija"

Kun joukkuevoimistelun MM-kultaa voittanutta Minetit-joukkuetta juhlitaan tänään keskiviikkona Särkänniemessä, kapteeni Ella Ratilainen heittäytyy esiintymiseen täysillä.

Minetit saa kansanjuhlansa – maailmanmestaruusjuhlaa vietetään Särkänniemessä

Huvipuisto tuntui Tampereen Keskustoria paremmalta juhlapaikalta, sillä joukkueen fanit ovat pääosin nuoria.

Monday's papers: Opposition slams health and social services reform, repeat youth offenders, two World Championships, and summer cottage madness

The morning papers include a claim by two opposition leaders that a government reform of health and social services will devastate care services in the populous Uuusimaa region. Several papers report on the high rate of recidivism among young criminal offenders. Finnish teams took two gold medals in the Aesthetic Group Gymnastic (AGG) World Championships over the weekend. And, what do Finns want in a summer retreat?