Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lääkärihelikopteri ilmassa.

Kansanedustaja Anneli Kiljunen (sd.) Etelä-Saimaassa: Lääkärihelikopterien tukikohta saattaa sittenkin tulla Lappeenrantaan

Etelä-Saimaan mukaan Eksoten hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Anneli Kiljunen uskoo, että lääkärihelikoptereiden tukikohdasta tehdään uusi päätös ja tukikohdan saisikin Lappeenranta.

Lappeenrannan demareiden valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Koskenranta

Sanna Koskenrannasta tulee Lappeenrannan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja – SDP päätti luottamuspaikoista

Lappeenrannassa kuntavaalien toiseksi suurin puolue SDP on päättänyt luottamuspaikoista. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi tulee Sanna Koskenranta.

Etelä-Karjalan keskussairaalan k-sairaala.

Etelä-Saimaa: Eksoten yritys myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen on vastatuulessa – toimitusjohtaja yrittää vakuuttaa STM:n yhtiöittämisen hyödyistä

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten toimitusjohtaja Timo Saksela ja hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Anneli Kiljunen neuvottelevat tänään peruspalveluministeri Krista Kiurun siitä, voiko Eksote myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen.

kansanedustaja sdp

Eksoten valtuusto vahvisti uusiksi hallituksen puheenjohtajiksi Anneli Kiljusen, Antti Vilkon ja Heikki Järvenpään

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten hallituksen puheenohtajakolmikko on odotetusti SDP:n Anneli Kiljunen, keskustan Antti Vilkko ja kokoomuksen Heikki Järvenpää.

Marja-Liisa Vesterinen

Marja-Liisa Vesterinen nousemassa Lappeenrannan kaupunginhallitukseen Anneli Kiljusen tilalle

Anneli Kiljunen on hakenut eroa kaupunginhallituksesta ja siirtyy puolestaan Vesterisen tilalle Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi.

Kansanedustaja Anneli Kiljunen, SDP.

Lappeenrannan kaupunginhallitus esittää eron myöntämistä Anneli Kiljuselle

Kansanedustaja Anneli Kiljunen on lupautunut Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi, ja jättää sen vuoksi kaupunginhallituksen jäsenyyden.

Kansanedustaja Anneli Kiljunen, SDP.

Kansanedustaja Anneli Kiljunen nousemassa Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi – nykyinen puheenjohtaja irtisanoutui kohun saattelemana

Anneli Kiljunen kertoo antaneensa suostumuksensa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hallituksen puheenjohtajan tehtävään.

Kuukkeli

Kaakon kansanedustajat lämpenevät hitaasti uusille kansallispuistoille: Osa katsoo nykyisten riittävän, osa kaipaa lisää tietoa

Ajatus uusien kansallispuistojen perustaminen saa ristiriitaisen vastaanoton Kaakkois-Suomen kansanedustajilta. Kolme kannattaa, neljä vastustaa ja viisi katsoo tarvitsevansa lisää tietoa päätöksen teon taustaksi. 

Lapsi päiväkodissa, osoittaa sormellaan  jotain ylhäällä seinällä olevaa asiaa.

Lappeenranta ei varaa rahaa subjektiivisen varhaiskasvatuksen palauttamiseen – valtionosuuden on luvattu kattavan kustannukset

Lappeenrannan kaupunki ei ota vuoden 2020 talousarviossaan huomioon sitä, jos subjektiivinen päivähoito-oikeus päätetään palauttaa varhaiskasvatukseen.

Antti Häkkänen

Tässä ovat Kaakkois-Suomen 17 kansanedustajaa – Antti Häkkänen ylivoimainen ääniharava, SDP palasi suurimmaksi puolueeksi

Kaakkois-Suomen edustajista kuusi on uusia. Oikeusministeri Antti Häkkäsen äänimäärä oli erittäin korkea valtakunnallisestikin.

kansanedustaja sdp

SDP:n Anneli Kiljunen odotti vahvempaa tukea puolueelle: " Kuusi lisäpaikkaa ei oikein riitä"

Anneli Kiljusen mielestä SDP olisi tarvinnut uudistuksiin vielä vahvempaa tukea.

Liikennettä Kuutostiellä

Etelä-Karjalan kansanedustajien odotukset Kuutostien rahoituksen suhteen ovat korkealla

Hallitus on aloittanut maanantaina Säätytalossa kaksi päivää kestävän neuvottelun julkisen talouden tuloista ja menoista seuraaville neljälle vuodelle. Etelä-Karjalan kansanedustajat odottavat kehysriihestä konkreettisia päätöksiä työllisyyden parantamiseksi ja työnteon kannustavuuden lisäämiseksi.