Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Etelä-Saimaa: Eksoten yritys myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen on vastatuulessa – toimitusjohtaja yrittää vakuuttaa STM:n yhtiöittämisen hyödyistä

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten toimitusjohtaja Timo Saksela ja hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Anneli Kiljunen neuvottelevat tänään peruspalveluministeri Krista Kiurun siitä, voiko Eksote myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen.

Eksoten valtuusto vahvisti uusiksi hallituksen puheenjohtajiksi Anneli Kiljusen, Antti Vilkon ja Heikki Järvenpään

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten hallituksen puheenohtajakolmikko on odotetusti SDP:n Anneli Kiljunen, keskustan Antti Vilkko ja kokoomuksen Heikki Järvenpää.

Marja-Liisa Vesterinen nousemassa Lappeenrannan kaupunginhallitukseen Anneli Kiljusen tilalle

Anneli Kiljunen on hakenut eroa kaupunginhallituksesta ja siirtyy puolestaan Vesterisen tilalle Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi.

Lappeenrannan kaupunginhallitus esittää eron myöntämistä Anneli Kiljuselle

Kansanedustaja Anneli Kiljunen on lupautunut Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi, ja jättää sen vuoksi kaupunginhallituksen jäsenyyden.

Kansanedustaja Anneli Kiljunen nousemassa Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi – nykyinen puheenjohtaja irtisanoutui kohun saattelemana

Anneli Kiljunen kertoo antaneensa suostumuksensa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hallituksen puheenjohtajan tehtävään.

Kaakon kansanedustajat lämpenevät hitaasti uusille kansallispuistoille: Osa katsoo nykyisten riittävän, osa kaipaa lisää tietoa

Ajatus uusien kansallispuistojen perustaminen saa ristiriitaisen vastaanoton Kaakkois-Suomen kansanedustajilta. Kolme kannattaa, neljä vastustaa ja viisi katsoo tarvitsevansa lisää tietoa päätöksen teon taustaksi. 

Lappeenranta ei varaa rahaa subjektiivisen varhaiskasvatuksen palauttamiseen – valtionosuuden on luvattu kattavan kustannukset

Lappeenrannan kaupunki ei ota vuoden 2020 talousarviossaan huomioon sitä, jos subjektiivinen päivähoito-oikeus päätetään palauttaa varhaiskasvatukseen.

Tässä ovat Kaakkois-Suomen 17 kansanedustajaa – Antti Häkkänen ylivoimainen ääniharava, SDP palasi suurimmaksi puolueeksi

Kaakkois-Suomen edustajista kuusi on uusia. Oikeusministeri Antti Häkkäsen äänimäärä oli erittäin korkea valtakunnallisestikin.

SDP:n Anneli Kiljunen odotti vahvempaa tukea puolueelle: " Kuusi lisäpaikkaa ei oikein riitä"

Anneli Kiljusen mielestä SDP olisi tarvinnut uudistuksiin vielä vahvempaa tukea.

Etelä-Karjalan kansanedustajien odotukset Kuutostien rahoituksen suhteen ovat korkealla

Hallitus on aloittanut maanantaina Säätytalossa kaksi päivää kestävän neuvottelun julkisen talouden tuloista ja menoista seuraaville neljälle vuodelle. Etelä-Karjalan kansanedustajat odottavat kehysriihestä konkreettisia päätöksiä työllisyyden parantamiseksi ja työnteon kannustavuuden lisäämiseksi.