Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sarjakuvien nettikauppa tuotti tuhansia euroja turvapaikanhakijoille

Suomalaiset sarjakuvataiteilijat ja kuvittajat lahjoittavat runsaat 16 000 euroa SPR:lle turvapaikanhakijoiden auttamiseen. Teokset myytiin parissa viikossa sarjakuvataiteilija JP Ahosen ideoiman Taide teossa -verkkokaupan kautta.

Cartoonists help in refugee crisis – art earnings donated

Finnish comic artists are donating the sales of their original work to the Finnish Red Cross to aid in the ongoing migrant crisis. Some of the country's top cartoonists are involved.

Pakolaiskriisi sai sarjakuvataiteilijat auttamaan – nettikaupan teoksilla hurja kysyntä

Suomalaiset sarjakuvataiteilijat lahjoittavat töitään SPR:n ja turvapaikanhakijoiden hyväksi. Mukaan on lähtenyt sarjakuvantekijöiden kärkikaarti Pertti Jarlasta Ville Rantaan ja Tiitu Takaloon.

Sarjakuvataiteilijat ja kuvittajat joukolla tukemaan turvapaikanhakijoita

Taide Teossa on kotimaisten sarjakuvantekijöiden ja kuvittajien pop up –sarjakuva- ja kuvitustaidekauppa, jonka tuotto menee turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.

Sarjakuva-Finlandia -ehdokas JP Ahonen: En nauti piirtämisestä vaan lopputuloksesta

Villimpi Pohjola -sarjakuvaa piirtävän JP Ahosen työ on välillä raskasta pusertamista. Sinnikkyys on palkittu miehen neljännellä Sarjakuva-Finlandia -ehdokkuudella.

Seikkailijat valitsevat Sarjakuva-Finlandian voittajan

Vuoden 2012 Sarjakuva-Finladia-palkinnon saajan valitsevat Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Valintalautakunta on etukäteen rajannut kymmenen kärkiehdokasta kaikkiaan 63 taiteilijan tai taiteilijaparin joukosta.