Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mäntyharjun kunnanjohtaja Jukka Ollikainen.

Mäntyharjun kunnanjohtaja eroaa: ”Nykyisessä päätöksentekoilmapiirissä minun ei ole mahdollista johtaa tätä kuntaa ammattimaisesti”

Mäntyharjun kunnanjohtaja Jukka Ollikaisen erottamista käsiteltiin viimeksi eilen kunnanhallituksen kokouksessa. Ollikainen kokee kunnan johtamisen nykyisessä ympäristössä mahdottomaksi.

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen A-studiossa.

Ministeri epäili hakkuiden vaikutusta hiilinieluun A-studiossa – hallituksen nimittämä asiantuntija kuittasi: Ihan ilmeinen yhteys

Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen kaipaa lisätietoa hakkuiden vaikutuksista hiilinielun romahdukseen. Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen esitti yksinkertaisen nyrkkisäännön.

Markku Ollikainen.

Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja: Egyptissä on palattu Pariisin ilmastokokousta edeltäviin asetelmiin

Egyptin ilmastokokous yrittää ratkoa, miten rikkaiden maiden pitäisi auttaa ilmastonmuutoksesta eniten kärsiviä maita. Ykkösaamussa vierailleen Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikaisen mukaan Kiinan kaltaiset suuret kuormittajat haluavat yhä olla saamapuolella, kun vielä seitsemän vuotta sitten Kiina oli valmis moniin toimenpiteisiin.

Professori Markku Ollikainen katsoo kameraan. Seisoo luontovaattet yllään keskellä metsää Lahdessa..

Ykkösaamussa Markku Ollikainen – mitä haluat kysyä ilmastopaneelin puheenjohtajalta?

Ilmastonhuolen rinnalle ovat viime vuosina monien mielissä kiivenneet korona ja Ukrainan sotatapahtumat. Energiakriisin myötä fossiiliset polttoaineet puhuttavat jälleen.

Silmälasipäinen mies nojaa oranssiin tuoliin metsäpolulla.

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen hiilinielujen romahduksesta: Hallituksen politiikka ei ole toteutunut

Suomen hiilineutraaliustavoite on uhattuna. Ilmastopaneelin mielestä hiilineutraaliutta tavoitteleva hallitus ei ole suhtautunut ilmastotoimiin vakavasti.

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen Puoli seitsemän -ohjelman studiossa.

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen tekee pitkiä työpäiviä, mutta penkkiurheiluun löytyy aikaa – ikisuosikki on Kaisa Mäkäräinen

Keväällä 70 vuotta täyttävä ympäristöekonomian emeritusprofessori kertoo, että työpäivät venyvät edelleen kahteentoista tuntiin.