Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muisti on tärkeä työkalu mentalistille, ja Pete Poskiparta haluaa lisätä sen arvostusta muillakin: "Muisti on taito kuten laulaminen"

Muistin parantaminen vaatii Poskiparran mukaan keskittymistä, havainnointia ja hyvää mielikuvitusta.

Kaksi esimerkkiä, miten korona kurittaa viihdealaa – ääni- ja valotekniikan yrittäjä: “Nyt ei littipeukku tai tsemppitoivotus auta”

Viihdealan yrittäjille voi tulla puolenkin vuoden keikkatauko. Erityisesti henkilöyrittäjät ja toiminimiyrittäjät ovat pinteessä

Kiire, kehu ja auktoriteetti – näillä keinoilla huijari saa uhrin pauloihinsa

Mentalisti Pete Poskiparta tietää, mitä lainalaisuuksia huijarit noudattavat.

Ylen aamu tänään: Mitä tehdä, kun toinen uskoo joulupukkiin ja toinen Jeesukseen? Katso lähetys tästä.

Millaisia vaikutuksia Postin tukilakoilla on arkeen? Vieraana myös mentalisti Pete Poskiparta.

Jippu kertoo ensimmäistä kertaa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään – “Julkisuudessa on helpompaa olla alkoholisti kuin mielenterveysongelmainen”

Mielenterveysongelmien ja päihderiippuvuuden vuoksi popuransa tuhonnut Jippu kertoo nyt ensimmäistä kertaa elämästään kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.

Mikroilmeet paljastavat valehtelijan – mentalisti Pete Poskiparta kertoo, miten

Ilo, inho, pelko, suru, viha, ylimielisyys, yllätys. Olemme tottuneet lukemaan kanssaihmisen kasvoilta, mitä tämä ajattelee. Mutta kuinka lukea toista, jos tämä pyrkii peittämään todelliset tunnetilansa ja esittämään jotain muuta?

Tässä lukijoiden parhaat tarinat ja kuvat jeesusteipistä – jesarista saa vaikka kumisaappaat

Jos suomalaisten lähettämiin kuviin on uskomista, fiksataan ”jesarilla” yleisimmin rikkoutuneet kengät.

Nyt valitaan Vuoden Turkulainen!

Osallistu äänestykseen ja päätä, kuka on tuonut Turkua parhaiten esille vuonna 2015.

Kiitos kaikille Kuusijuhlan katsojille ja osallistujille!

Kiitos kaikista viesteistä ja kuvista! Kiitos vieraille!

Mentalisti Pete Poskiparta: "Seinät lakkasivat määräämästä, mitä seinien sisällä tehdään"

Mentalisti Pete Poskiparta on mielissään siitä, että teattereissa on nykyään sijaa monenlaiselle taiteelle. Taikurin tuore kiertue kuljettaa miehen 15 paikkakunnalle aina Uudestakaupungista Helsingin Finlandia-taloon.

Hassut lorut auttavat muistamisessa – "KOIra KAlusi LOUnaaksi LUun"

Taikuri ja mentalisti Pete Poskiparta suosittelee kehittelemään muistettavista asioista absurdeja tarinoita. Kauppalista pysyy varmuudella mielessä, kun mielikuva hullunkurisista elintarvikkeista saa nauramaan.

Suomen Taikapiiri 70 vuotta – Timo Kulmakko jatkaa johdossa

Rovaniemeltä lähtöjään oleva taikuri ja ohjelmatuottaja Timo Kulmakko jatkaa Suomen Taikapiirin puheenjohtajana. Maamme vanhin taikurien yhdistys täyttää 70 vuotta perjantaina 16. tammikuuta. Yhdistykseen kuuluu nelisenkymmentä alan ammattilais- ja harrastajajäsentä.

Pete Poskiparta on taikonut jo neljännesvuosisadan

Pete Poskiparta on moneen kertaan taikuudestaan palkittu mentalisti ja taikuri. Hän on myös mies, joka on kertonut avoimesti masennuksestaan.

Mentalisti Pete Poskiparta: En näe auroja, vaan harjoittelen

Mentalisti Pete Poskiparta alleviivasi Ylen Aamu-TV:n lähetyksessä tänään keskiviikkona, että mentalismiin ei liity yliluonnollisia kykyjä. Tästä huolimatta mentalisti joutuu usein selittämään, ettei näe ihmisten ympärillä esimerkiksi auroja. Poskiparta on mukana suunnittelemassa skeptikkojen yhdistys Skepsis ry:n paranormaalien kykyjen testejä.

Voiko ratikoiden paluu Turkuun olla totta?

Realismia vai haihattelua? Yle Turun Radion Toriparkki-keskusteluohjelmassa epäiltiin ja puolustettiin tulevaisuuden pikaraitiotietä Turkuun ja ratikkayhteistyötä tamperelaisten kanssa.

Mentalisti Poskiparta huijaa rehellisesti - katso korttitemppuvideo

Turkulaisen tavaratalon asiakkaat ovat saaneet iloisen yllätyksen, kun taikuri ja mentalisti Pete Poskiparta on tehnyt temppuja keskellä vaateosastoa Nenäpäivän hengessä.

TOK tarjosi eniten Pete Poskiparran tempuista

Mentalisti, taikuri Pete Poskiparta on innostunut hyväntekeväisyystapahtuma Nenäpäivästä niin paljon, että halusi tulla mukaan erikoisella tempauksella. Korkeimman tarjouksen esittänyt taho saisi hänet keikalleen valitsemanaan ajankohtana.

Toriparkissa tekoälyä, lähiöelämää ja lomaltapaluustressiä

YLE Turun Radion perjantaiaamujen keskusteluohjelma palasi kesälomalta tositoimiin. Sen kunniaksi Toriparkissa jaettiin vinkkejä työelämään palautumiseen. Riku Korhonen, Janina Andersson ja Pete Poskiparta pohtivat lisäksi puhelinten paikannustietojen uhkia ja mahdollisuuksia sekä turkulaisten lähiöiden kehittämistä.

Harry Potterin opit kiinnostavat taikureita

Harry Potter kiehtoo taikureita, kertoo mentalisti ja taikuri Pete Poskiparta. Ammattitaikurit voisivat hänen mukaansa hyödyntää elokuvan efektejä oikeassakin elämässä. Oppeja voisi suunnata myös nuorille Potter-faneille, joista on Poskiparran mukaan kasvanut jo joukko harrastajataikureita.

TORIPARKKI: Bensaa ja Paratiisi-Oskaria!

Toriparkkikeskustelu sopii perjantaiaamun päätteeksi kuin vanha Landola Paratiisi-Oskarin käteen! Jos kuitenkin missasit tämänkertaisen ohjelman, voit kuunnella sen täältä. Tällä kertaa studiossa viihtyivät Maria Puhakka, Pete Poskiparta ja Janne Engblom.

Toriparkissa Nokiaa, prinssihäitä ja vappupuheita

Muuttuiko 1 400:n nokialaisen irtisanominen jotenkin hyväksi uutiseksi? Pitääkö miettiä mitä maksaa kun prinssi saa prinsessansa maailman suurimmissa häissä? Pitäisikö vappupuheissa olla sisältöäkin? Tällaisia pohdittiin Toriparkissa tällä kertaa.

Toriparkissa teatteria ja nuorten kotibileitä

YLE Turun Radion Toriparkki -keskusteluohjelmassa puhuttivat tällä kertaa nuorten käsistä riistäytyneet kotibileet sekä turkulainen teatteri. Aiheita ruotivat Raija-Liisa Seilo, Mikko Kouki ja Pete Poskiparta.

Taikuri paljastaa huijareiden metkut

Taikuri Pete Poskiparta jatkaa Harry Houdinin ja James Randin jalanjäljissä ja paljastaa kuulijoilleen, millaisia keinoja huijarit käyttävät.

Taikuri Pete Poskiparta oli heittää henkensä tv-ohjelman kuvauksissa

Taikurien temput muuttuvat vuosi vuodelta hurjemmaksi. Kovaa vauhtia kansainvälisille estradeille pyrkivä turkulainen Pete Poskiparta oli vaikeuksissa tv-studiossa, kun edessä oli syövyttävällä hapolla täytetty lasi.