Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Vanhusten jalkoja pöydän alla Vaarinsaaren hoivakodissa Mikkelissä.

Tänään ratkeaa, kiristyykö verotus Kymenlaakson suurimmissa kaupungeissa – Kouvolan ja Kotkan valtuustojen puheenjohtajat eri linjoilla veronkorotuksista

Kymsote on laatinut pitkän leikkauslistan siltä varalta, että kunnat eivät lisää sote-rahoitustaan ensi vuodelle esimerkiksi veroja korottamalla. Kouvola on näillä näkymin pitämässä veronsa ennallaan, mutta Kotkassa mietitään kuntaveron korottamista.

FinnHEMS helikopteri.

Ministeri Krista Kiuru vastasi kansanedustajan kirjalliseen kysymykseen Kaakkois-Suomen lääkärihelikopterista – ei ota kantaa sijoituspaikkaan, eikä rakentamisen aloitukseen

Ministeri Krista Kiurun vastauksessa todetaan, että Kaakkois-Suomessa Utin tukikohdan valmistelussa on tullut esille jatko-selvitysten tarpeita ja ratkaisuun pyritään pääsemään pikaisesti.

Kouvolan tori

Kouvolan päättäjät tukeutuvat yhteiseen sopimukseen asioiden hyvästä edistämisestä – "Kaikilla pitää olla sama päämäärä Kouvolan hyväksi"

Kouvolassa halutaan, että poliittiset päättäjät pystyvät tekemään hyvää yhteistyötä suurten kuntia koskevien muutosten edellä. Työkaluksi on valittu valtuustosopimus, jonka kaikki valtuustoryhmät ovat allekirjoittaneet.

SDP:n kaupunginvaltuutettu Paula Werning.

Kouvolan kaupunginvaltuuston johtoon on nousemassa Paula Werning – hän haluaa napakampia kokouksia ja ajoissa käytyjä keskusteluja

Paula Werning on Kouvolan kuntavaalien ääniharava, joka istuu myös eduskunnassa. Werning tahtoisi puheenjohtajana napakoittaa valtuuston istuntoja ja varmistaa, että päätöksenteon kannalta tärkeä tieto tavoittaa kaikki tasapuolisesti.

Kokoomuksen kansanedustaja Ville Kaunisto.

Kokoomus nousi Kouvolan suurimmaksi puolueeksi – kansanedustaja Ville Kaunisto sai suhteellisesti suurimman äänipotin

Kokoomus kiilasi kuntavaaleissa SDP:n ohi ykköspaikalle. Perussuomalaiset puolestaan kasvatti valtuutettujen määräänsä peräti kahdeksalla ja nousi kakkospaikalle SDP:n rinnalle.

Kouvolan raideliikenteen ohjauskeskus

Kaupunginjohtaja, kansanedustaja ja työntekijät ihmeissään – päätös ohjauskeskuksen kohtalosta Kouvolassa olikin jo tehty: "On harhautettu kaikkia"

Rataliikenteen ohjauskeskus lähtee Kouvolasta. Vielä tiistaina kerrottiin, että asiassa otetaan aikalisä.

Kuukkeli

Kaakon kansanedustajat lämpenevät hitaasti uusille kansallispuistoille: Osa katsoo nykyisten riittävän, osa kaipaa lisää tietoa

Ajatus uusien kansallispuistojen perustaminen saa ristiriitaisen vastaanoton Kaakkois-Suomen kansanedustajilta. Kolme kannattaa, neljä vastustaa ja viisi katsoo tarvitsevansa lisää tietoa päätöksen teon taustaksi.