Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Reetta Kanniainen voitti bikini fitness -kilpailun yli 172-senttisten sarjassa Fitness Classic -kilpailussa Helsingin Kulttuuritalolla 21.4.2019.

Ensi vuonna järjestetään lasten fitnesskisat, ja se synnytti mediakohun – nyt liitto päätti, ettei lasten kehoja vertailla

Suomen Fitnessurheiluliitto on päättänyt, ettei lasten fitnesskisoihin tule fysiikkavertailuja. Lapset eivät myöskään kisaa bikineissä tai pudota rasvaprosenttiaan aikuisten tapaan.

Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsbergin terveiset A2 Taloustalkoot-iltaan: Avataan kukkaron nyörejä ja lisätään kulutusta

Menestynyt fitness-yrittäjä sanoo osallistuvansa taloustalkoisiin ostamalla palveluita. Työntekijöilleen hän maksaa bonuksia, jotta nämäkin pääsevät kuluttamaan.

Jari Bull Mentula.

Jari "Bull" Mentulan pullistus ei yltänyt entiseen

Ammattikehonrakentaja ja yrittäjä Jari "Bull" Mentulan fitnessbisnekset ovat aikaisempina vuosina nostaneet hänet hyvin tienaavien suomalaisten joukkoon. Nyt lihasjätin yhteenlasketut tulot olivat vain runsas 30 000 euroa.

Jutta Gustafsberg.

Fitness-Jutta on oppinut, että itselleen voi olla myös lempeä

Televisiosta tuttu fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg on onnellinen siitä, että hänen viestinsä ylipainon voittamiseksi otetaan hyvin vastaan. Samalla hän kysyy, mennäänkö kilojen karsinnassa liioittelun puolelle? Perimmiltään kyse on kuitenkin hyvästä olosta.

Jutta Gustafsberg.

Jutta kysyy: Pidätkö seitsemän kuolemansyntiä kurissa?

Jutta Gustafsberg on suurelle yleisölle tuttu television armottomista laihdutusohjelmista, mutta nyt hän kiertää Suomea puhumassa mielen hyvinvoinnista. Hän kertoo oppineensa, ettei ihminen ole pelkkä keho.

Jutta Gustafsberg.

Jutta Gustafsberg: Aloita päivä kävelemällä kroppa käyntiin

Fitnessvalmentaja Jutta Gustafsberg kerää täysiä saleja kiertäessään luennoimassa motivaatiosta, jota treenaaminen ja elämäntapamuutos vaativat. Ilman tavoitetta moni hänen mukaansa epäonnistuu. Liikunnalliseen starttiin hän suosittelee aamukävelyä.

Teemu Laurell

Tv-kasvot valtaavat keittiön Satakunnan Messuilla

Viikonvaihteessa järjestävien Satakunnan Messujen pääteemoina ovat koti, ruoka ja energia. Messuilla on mukana ennätyksellisesti yli 200 näytteilleasettajaa.

Mies nostaa käsipainoja kuntosalilla.

Kovasta rääkistä henkiseen balanssiin – nyt yleistyy mentaalivalmennus

Liikunta-alan ammattilaiset ennustavat, että “rääkkivuosien” jälkeen seuraava liikuntatrendi on henkinen hyvinvointi.

Jutta Gustafsberg luennoimassa.

Superdieetti-Jutta: "Voileivät ja olut kyytipojaksi ovat laihduttajan pahin iltapalamoka"

Ihmedieettejä ei ole, jyrähtää suomalaisia rapakunnosta normaalipainoon tsemppaava fitnessmestari Jutta Gustafsberg. Hänen mukaansa laihduttaja voi unohtaa pussikeitot ja opetella terveellisen loppuelämän ruokavalion. Kisakaudella Gustafsberg ei salli itselleen lipsumista, mutta normaaliarjessa himoliikkujakin herkuttelee joskus.

Entinen poliisi kävi läskin kimppuun

Suuren seikkailun kautta julkisuuteen tullut Jutta Gustafsberg on nykyään kehonrakentaja ja personal trainer. Jutta suree sitä, että ihmiset eivät huolehdi omasta kehostaan. Paremman elämän vuoksi Jutta on käy nyt läskisotaa.

Suomen timmein nainen tylyttää kaljat ja makkarat

Tämän vuoden Body Fitness-kilpailun voittaja Jutta Gustafsberg varoittaa kesäisistä herkuista. Eritoten makkara ja olut saavat karun tuomion. Jäätelön sen sijaan saa "julkkispainonhallitsijan" mukaan silloin tällöin nauttiakin.