Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

15 ihmistä ammuttiin Etelä-Thaimaassa

Viranomaiset epäilevät iskusta separatistikapinallisia.

Thaimaassa jälleen kaksi autopommi-iskua

Thaimaassa ainakin yksi ihminen on kuollut ja yli 30 on haavoittunut, kun autopommi räjähti Pattanissa hotellin ulkopuolella.

Thaimaassa sotilasjuntta kiristää otettaan – lisäpidätyksiä, medialle julkaisuohjeet

Thaimaan armeija on määrännyt 18 suurimman sanomalehden johdon kokoukseen ilmeisesti antaakseen heille julkaisuohjeet. Armeija perustelee poliitikkojen ja aktivistien pidätyksiä ja eristämisiä maan rauhallisena pitämisellä.

Kolme poliisia kuoli pommi-iskussa Thaimaassa

Isku tehtiin muslimienemmistöisessä Pattanin maakunnassa, jossa kapinalliset ovat taistelleet hallitusta vastaan vuosikymmenen ajan.

Sotilaita kuljettaneeseen kuorma-autoon iskettiin Etelä-Thaimaassa

Uutistoimistojen mukaan sotilaat olivat palaamassa varhain lauantaiaamuna tukikohdasta kotiin, kun pommi räjähti.

Kapinallisten epäillään tappaneen useita Thaimaassa

Konfliktit etelässä lähellä Malesian rajaa ovat vaatineet kahdeksan vuoden aikana yli 5 000 ihmisen hengen.

Sotilaita kuoli väijytyksessä Etelä-Thaimaassa

Ainakin neljä sotilasta kuoli väijytyksessä Pattanin maakunnassa Etelä-Thaimaassa, kertoi poliisi. Poliisi epäilee teosta muslimiseparatisteja. Hyökkäys sattui vilkkaalla torilla.

Thaimaassa 18 loukkaantui autopommin räjähdyksessä

Etelä-Thaimaassa arviolta 18 ihmistä on loukkaantunut autopommin räjähdettyä pankin edustalla sunnuntai-aamuna, kertoo uutistoimisto AFP. Räjähdyksen seurauksena useat lähistön rakennukset syttyivät palamaan.

Yhdeksän kuoli tienvarsipommin räjähdyksessä Etelä-Thaimaassa

Yhdeksän ihmistä on kuollut ja kaksi loukkaantunut tienvarsipommin räjähdyksessä Etelä-Thaimaassa.

Useita kuoli Pakistanin pommi-iskussa

Pakistanin itäosassa ainakin viisi ihmistä on kuollut pommi-iskussa, kertoo poliisi. Pommi räjähti sufilaispyhäkön portin luona Pak Pattanin kaupungissa Punjabin maakunnassa.

Etelä-Thaimaan koulut vaarallisia

Thaimaan armeija on osin omalla toiminnallaan muuttanut Etelä-Thaimaan koulut houkutteleviksi iskukohteiksi muslimikapinallisille. Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch (HRW) sanoo, että armeija pitää buddhalaiskouluja tukikohtinaan ja houkuttelee näin kapinallisia iskuihin.

Kashmirin levottomuuksissa jälleen kuolonuhreja

Intian Kashmirissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään hallitusta vastaan. Mielenosoittajien ja Intian tuvallisuusjoukkojen yhteenotoissa on kuollut ainakin neljä ihmistä ja loukkaantunut toistakymmentä.

Toistakymmentä loukkaantui pommi-iskussa Thaimaassa

17 ihmistä loukkaantui pommi-iskussa Thaimaan eteläosassa maanantaina. Pommi oli piilotettu moottoripyörään, joka räjähti kesken buddhalaisten festivaalijuhlan.

Amnesty: Thaimaan armeija kiduttaa kapinallisia

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin mukaan Thaimaan poliisi ja armeija syyllistyvät muslimikapinallisten kiduttamiseen Etelä-Thaimaassa. Amnesty on kyennyt todentamaan 34 kiduttamistapausta. Neljä kidutettua on kuollut.

Thaimaan eteläosien poikkeustilaa jatkettiin

Thaimaan hallitus on jälleen jatkanut maan eteläosaan muslimikapinallisten iskujen vuoksi julistettua poikkeustilaa. Thaimaan eteläosissa on ollut poikkeustila vuoden 2005 heinäkuusta asti. Nyt hallitus päätti jatkaa sitä kolmella kuukaudella.

Väkivalta yltymässä Etelä-Thaimaassa

Thaimaan muslimienemmistöisen eteläosan väkivaltaisuuksissa on neljän vuoden aikana kuollut jo 3 000 ihmistä, kertoo Thaimaan poliisi. Tänään viisi ihmistä sai surmansa kolmessa eri ampumavälikohtauksessa.

Pommi surmasi kaksi Thaimaassa

Kaksi ihmistä on kuollut ja lähes kaksikymmentä haavoittunut kahdessa pommi-iskussa Etelä-Thaimaan muslimialueella Pattanin maakunnassa.

HRW: Siviilit ahdingossa Etelä-Thaimaassa

Thaimaan eteläosien muslimikapina on muuttumassa yhä verisemmäksi siviilejä kohtaan, sanoo ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch.

Etelä-Thaimaassa puhkesi uusia väkivaltaisuuksia

Thaimaan muslimienemmistöisessä eteläosassa on jälleen puhjennut väkivaltaisuuksia. Ainakin neljä ihmistä kuoli ja 49 ihmistä loukkaantui pommiräjähdysten sarjassa ja ampumavälikohtauksissa sunnuntain vastaisena yönä.

Armeija latelee määräyksiä Thaimaassa

Thaimaan sotilaat aikovat olla vallassa pari viikkoa Thaksinin menestystarina päättyi vallankaappaukseen