Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rokkileirillä nuori voi kasvaa monella tavalla – "On tärkeää, että nuorilla on muitakin aikuisia kuin omat vanhemmat"

Rock Camp -yhdistyksen leireillä soitetaan rokkia, mutta puhutaan myös vakavia. Yhteys leirin aikuisten ja nuorten välille syntyy musiikin avulla.

70 kiloa ja viisi vaatekokoa kutistunut Antti Railio elämäntapamuutoksestaan: "Olisi harhaanjohtavaa väittää, että kaikki menee hyvin koko ajan"

Laulaja Antti Railio joutui keikoilla läähättämään välispiikit, koska kunto oli huono ja painoa liikaa. Vuosi sitten hän sai itsensä oikeille raiteille ja pursuaa nyt energiaa. Asiantuntijan mukaan reilusti ylipainoisen on muistettava laihduttaa maltilla, vaikka kilot karisisivatkin nopeasti.

The Voice of Finlandista tuttu Antti Railio esiintyy kaatopaikalla – "Uutuuden haisua keikkailuun"

Kierrätystietoutta jakava jätteiden yö levittäytyy kaatopaikoille Joensuussa, Oulussa, Kajaanissa, Raumalla ja Saarijärvellä.

”Masentunut pohjalaismies on ottanut itsestään niskalenkin” – Antti Railio avautui ongelmistaan ja suosittelee samaa muillekin

Antti Railio kehottaa puhumaan henkeviä. Ja ylipäätään puhumaan. Masennuksesta kärsinyt laulaja sanoo olevansa itse elävä esimerkki siitä, kuinka avautuminen tekee ihmeitä.

Paula, Laura, Antti, Osku & Sami - Sata kesää tuhat yötä

Kaikki muistavat tämän Paulan hitin.

Toiveuusintajakso: Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen ja Robin

Tartu Mikkiin Live Jatkot! Tätä et voi missata.

Rock Camp -leiri täyttyi hetkessä Alavudella

Rock Camp ry:n nuorisoleiriä osattiin Alavudella jo odottaa. Tämän kesän leiriä ei tarvinnut edes mainostaa, kun paikat täyttyivät hetkessä. Rockleirillä soitetaan musiikkia yötä päivää oikeiden artistien ohjauksessa.

Antti Railio ensilevystään: Uskomattoman hyvä

Seinäjokinen Antti Railio julkaisee tänään perjantaina ensimmäisen pitkäsoittolevynsä. Laulaja on levyynsä tyytyväinen, vaikka kuvaileekin sen tekemistä opetteluprosessiksi. Ensilevyllä on Railiolle hyvin henkilökohtaisiakin kappaleita.

Antti Railio jännittää ensimmäisen singlensä vastaanottoa

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railio on julkaissut ensimmäisen singlensä Ruostunut ankkuri. Nyt laulaja jännittää, miten fanit ottavat levyn vastaan. Kalenterin artisti on jo ottanut käyttöön, koska kaikkea ei uskalla jättää muistin varaan.

VoF-voittaja Antti Railio sai mitä tilasi: kiireen

Seinäjokelainen Antti Railio on joutunut elämänsä pyöritykseen. Voice of Finland -kilpailun voitto toi päiviin täysin uuden rytmin. Takana on jo kymmenittäin haastatteluja, laulamista ja neuvotteluja. Yöunet tuppaavat jäämään lyhyiksi, mutta väsymyksestä huolimatta Railio nauttii voiton tuomasta kiireestä nyt täysillä.

Pohjalaislaulajat testamenttaavat kannatuksensa toisilleen

Voice of Finland -kilpailun semifinaalissa laulavat pohjalaismiehet Osku Ketola ja Antti Railio kannustavat toisiaan hyviin suorituksiin. Finaaliin pääsee miehistä vaan toinen, eikä sillä ole väliä, kumpi. Käy miten käy, molemmat lupaavat testamentata faniensa kannatuksen toisilleen.