Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Motionstrappor i Amosparken på Kimitoön.

Kuntoportaat jatkuvan ilkivallan kohteena Eurajoella – kunta kyllästynyt jokaviikkoisiin korjauksiin, seuraavaksi sammuvat valot

Kuntoportaat ovat kuntalaisten käytössä kuten ennenkin, pimeään aikaan käyttäjät voivat käyttää portaissa esimerkiksi otsalamppuja.

Uutukaiset kuntoportaan alhaalta kuvattuna, portaiden yläpäässä tumma-asuinen ihminen lähes mäen päällä menossa kohti lehdettömiä puita.

Riihimäen Piikinmäen puisto on valmis käyttäjille

Myös Saunapuistoon pääsee jälleen leikkimään.

Rakennusmiehet rakentavat portaita

Kiistellyt Kariniemen kuntoportaat valmistuvat ennen talvea, mutta kuntoilijat pääsevät paikalle hikoilemaan luultavimmin vasta keväällä

Portaiden rakentaminen siirtyi valitusten vuoksi puolitoista vuotta tavoiteaikataulusta. Luontoarvot on pyritty huomioimaan, mutta hanketta vastustaneet kritisoivat erityisesti kuntoportaiden paikkaa.

Puiset kuntoportaat

Turku rakentaa viidet kuntoportaat tämän ja ensi vuoden aikana – kolmet portaat rahoitetaan asukasbudjeteista

Ensimmäisenä kuntoportaat rakennetaan Turun Luolavuoreen ja Länsikeskukseen Kalmasvuoreen.

Jyväskylän Harjun puiset kuntoiluportaat portaiden yläpäästä kuvattuna.

Jyväskylässä talviliukumäen rakentaminen Harjulle alkaa vihdoin – myös kuntoportaat uusitaan

Harjun länsirinteelle sijoittuvan talviliukumäen tieltä kaadetaan parisenkymmentä lehti- ja havupuuta, mutta kaupungin mukaan alueelle istutetaan myös uusia puita. Talviliukumäen valaistus ja maastonmuotoilut toteutetaan kesän aikana.

Christa Lindström kiipeää valaistuja Paraisten kuntoportaita pilkkopimeässä illassa.

Korona sai suomalaiset kuntoportaille, eikä buumille näy loppua – kartalla on 277 portaat, katso mitkä ovat sinua lähimmät

Kuntoportaiden sijainneista Suomessa ei ole ollut tarkkaa listausta. Laitoimme aluksi sadat portaat kartalle, mutta nyt niitä on paljon enemmän. Kiitos lukijoille, jotka ilmoittivat meille puuttuvia portaita!

Virojoen kuntoportaat

Maanantai 25.10.2021 (tv)

Ruuan hinta. Bisnesmatkat. Kuntoportaat. Sää.