Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Teivon ravirata

Ravivalmennus siirtynee Hämeenkyröön, Teivoon suunnitellaan tapahtumakeskusta – toimitusjohtaja: ”Haluamme tuoda hevosen lähelle ihmisiä”

Tampereen ravirata, Hämeenkyrön kunta ja koulutuskuntayhtymä Sasky selvittävät, voisiko ravivalmennustoiminnan siirtää Hämeenkyröön. Teivoon voisi rakentua uusi liike- ja tapahtumakeskus.

Teivon ravirata

Luonnonsuojeluliitto: Teivon raviradan pitäminen nykyisellä paikalla olisi ympäristöteko

Teivon-Mäkkylän kaavatyössä varaudutaan sekä muuttoon että raviradan pysymiseen paikoillaan. Ympäristöjärjestöt pitävät nykyistä sijaintia parempana sekä maiseman että liikennepäästöjen kannalta.

Teivon ravirata

Teivon raviradan puolesta kerätään adressia – muutto muualle asutuksen tieltä uhkaa vuonna 2035

Tampereen ja Ylöjärven rajalle suunnitellaan uutta asutusta. Toinen alueen päävaihtoehdoista veisi legendaarisen raviradan pois Teivosta, eikä lopullisesta ratkaisusta ole vielä tietoa.

Teivon ravirata

Ylöjärven ja Tampereen rajalle kaavaillun uuden asuinalueen suunnitelmat tulivat yleisön nähtäville – Teivon raviradan kohtalo vielä auki

Uudelle Teivo-Mäkkylän alueelle on suunniteltu asuntoja noin 7 000–8 000 asukkaalle. Kaavavaihtoehtoja on kaksi, joista toisessa Teivon ravikeskus muuttaa alueelta.

TAYSin sairaalarakennus Tampereella joulukuussa 2020.

Pirkanmaalla saattoi taas altistua koronavirukselle useissa paikoissa

Tampereen yliopistollinen sairaala julkaisi Twitterissä pitkän listan mahdollisia altistumispaikkoja. Koronavirukselle on voinut Pirkanmaalla altistua muun muassa lavatansseissa, raveissa ja ravintoloissa sekä baareissa.

hevonen näykkäisee toista hevosta.

Mistä lisävauhtia hevosalalle? Teivossa keskustellaan ennen raveja hevosen omistamisen näkymistä

Hevosten määrä on Suomessa kasvamaan päin, mutta kaikki ongelmat eivät ole ohi.

Tammelan stadion

Tampereen vanhan valtuuston viimeinen urakka: lisärahaa nuorille sekä kaupat Teivosta ja Tammelan stadionin korttelista

Vanha valtuusto istui viimetöikseen yli viisi tuntia, jos kohta myös kokouksen esityslista oli pitkä.

Tammelan stadion on jo melkein purettu

Kunkun parkin rakentaminen ja Tammelan stadionin tonttikaupat – Tampereen vanhan valtuuston viimeisessä kokouksessa liikutellaan isoja rahoja

Tampereen vanha kaupunginvaltuusto päättää kautensa kaavoilla ja kaupoilla. Myyntilistalla on esimerkiksi Kissanmaan perhetukikeskus, Tammelan stadionin tontit, Hervannan paloasema sekä sata hehtaaria maata Teivosta. Puhetta kirvoittanee Kunkun parkin kaava.

Teivon ravirata

Raviratayhtiön toimitusjohtaja pitää Teivon maakauppaa tervetulleena: "Toivomme, että Ylöjärvi pitää kaviouran paikallaan"

Ylöjärvi aikoo ostaa Teivon alueen maat Tampereen kaupungilta seitsemällä miljoonalla eurolla. Ravikeskusta pyörittävän yhtiön toimitusjohtaja Päivi Lehtonen uskoo, että ravikeskus ja tulevat tuhannet asukkaat sopivat samalle alueelle. 

Teivon ravirata

Ylöjärven kaupunki aikoo ostaa Teivon maa-alueet Tampereen kaupungilta – suunnitelmissa kerrostaloja ja mahdollisesti ratikkayhteys

Tampereen ja Ylöjärven kaupungit ovat neuvotelleet Teivon alueella sijaitsevien maa-alueiden kaupasta. Molempien kaupunkien kaupunginhallituksille esitetään, että Ylöjärvi ostaisi noin sadan hehtaarin maat Tampereen kaupungilta seitsemän miljoonan euron hintaan.

Nuori raviponin ohjastaja tuulettaa voittoa raittailla raviradalla

Teivossa avautuu ravikoulu, josta voi ponnistaa jopa oikeaksi ohjastajaksi – myös aikuiset pääsevät harjoittelemaan hevosen käsittelyä ja ajamista

Teivon ravikeskuksessa avautuu kesäkuussa ravikoulu. Suomessa on satoja ratsastuskouluja, mutta ravikoulut ovat harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitellaan kärryillä ajoa.

Graceful Swamp

"Kuuden miljoonan dollarin" hevonen on poissa – Erkki-Pekka Mäkisen päivästä tuli hevosomistajan painajainen, mutta muistot auttavat: "Parhaat elon hetket maan päällä olen kokenut Graceful Swampin kanssa"

Lämminveriravuri Graceful Swamp kuoli leikkauksessa keskiviikkona. Ori on ikäluokkansa menestyneimpiä ravihevosia, mutta sitä ei oltu vakuutettu. Omistajalle hevonen olikin euroja tärkeämpi.

Graceful Swamp Toto76-raveissa Seinäjoella 1. joulukuuta 2018.

Huippuravuri Graceful Swamp on kuollut

Ori kuoli keskiviikkona leikkauksessa.