Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kerttu Niskanen tuuletti kakkossijaa Val Müstairissa.

Kerttu Niskanen voi hyötyä kritisoidusta ratkaisusta Tourin huipennuksessa – Ylen asiantuntija näki norjalaistähden kehonkielessä ongelmia

Kerttu Niskasella on ensimmäistä kertaa urallaan mahdollisuus yltää palkintokorokkeelle Tour de Skin kokonaiskilpailussa. Toni Roposen mukaan suomalaiselle suurin haaste tulee hänen takaa.

Kerttu Niskanen före Frida Karlsson i spåret.

Kerttu Niskanen ihmetteli, mutta Frida Karlsson esitti täysin toisenlaisen näkemyksen – valmentaja paljasti yhteisen sopimuksen kärkitaistossa

Kerttu Niskanen ei pitänyt siitä, että hän joutui tekemään liikaa töitä. Frida Karlssonin mukaan kisassa nähtiin häneltä, Niskaselta ja kilpailun voittajalta fantastinen peliliike.

Kärkikolmikko Katharina Hennig, Frida Karlsson ja Kerttu Niskanen hengästyneinä maalissa loppukirikamppailun jälkeen. Voittaja Hennig etualalla, takanaan kakkoseksi hiihtänyt Karlsson ja kolmanneksi taipunut Niskanen.

Kolmanneksi rehkinyt Kerttu Niskanen hämmästeli kärkikaksikon toimintaa: ”Kaikki työ jäi harteilleni”

Kolmanneksi yltänyt Kerttu Niskanen tavoitti Tour de Skin kakkospaikalla olevaa Norjan Tiril Udnes Wengiä. Kisan voittaneelle Saksan Katharina Hennigille ykkössija on harvinaista herkkua.