Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ammattipyöräilijä Lotta Henttala odottaa esikoistaan, eikä lähde Tokion olympialaisiin – "Voin sitten mennä seuraaviin, jos siltä tuntuu"

Suomen ykköspyöräilijä Lotta Henttala ei osallistu heinäkuun lopussa kilpailtaviin Tokion olympialaisiin. Syynä päätökselle on se, että Henttala odottaa lasta.

Suomalainen pyöräilylupaus Anniina Ahtosalo, 17, teki ammattilaissopimuksen – "Yksi suurimmista lahjakkuuksista"

Anniina Ahtosalon sopimus Uno-X Pro Cycling Teamin kanssa kattaa vuodet 2022–24.

Tour de France alkaa – vastakkain kaksi kovaa slovenialaista ja tukku haastajia

Ranskan ympäriajo polkaistaan vauhtiin lauantaina Bretagnesta. Voittaja on selvillä 18. heinäkuuta, vain kuusi päivää ennen kuin Tokion kisoissa ajetaan miesten maantieajon olympiamitaleista.

Suomen olympiajoukkue täydentyi neljällä urheilijalla – tuore Euroopan mestari Ari-Pekka Liukkonen valittujen joukossa

Tokion olympialaisiin valittiin keskiviikkona neljä uutta urheilijaa: uimari Ari-Pekka Liukkonen, painijat Elias Kuosmanen ja Arvi Savolainen sekä kävelijä Aleksi Ojala.

Kovat kokemukset omalla uralla saivat Suomen ykköspyöräilijä Lotta Henttalan perustamaan tiimin nuorille lahjakkuuksille: “Minulta voisi kysyä menevätkö asiat oikein vai ei”

Ammattilaispyöräilyn eri puolet urallaan kokenut Lotta Henttala perusti marraskuussa kehitystiimin, jonne hän kokosi nuoria suomalaisia naispyöräilijöitä.

Tässä ovat Yle Urheilun vuoden kiinnostavimmat jutut – Arsi Harjun ja Igor Larionovin harvinaiset haastattelut, paljastuksia epäkohdista ja koukuttavia henkilötarinoita

Kaipaatko lisää joululukemista? Yle Urheilu kasasi 15 lukujutun joulupaketin vuoden 2020 aikana julkaistuista lukijoita erityisen paljon kiinnostaneista jutuista.

Suomen ykköspyöräilijä Lotta Henttala siirtyy ensi kaudeksi saksalaistalliin

Lotta Henttala kilpailee ensi kaudella saksalaisessa Ceratizit–WNT Pro Cycling-tallissa.

Suomen ykköspyöräilijä Lotta Henttala kertoo, kuinka vuosien kierre rikkoi ensin kehon ja sitten mielen: “Olisi helpompi vain kaatua ja murtaa käsi”

Tokion olympialaisiin valittu Lotta Henttala on joutunut olemaan kahden viime vuoden aikana osan ajasta kilpailutauolla masennukseen liittyvien oireiden vuoksi.

Noormarkun ja Söörmarkun väliä kelpaa nyt polkea – kevyen liikenteen väylä avataan tänään

Noin neljä kilometriä pitkän väylän suunnittelu alkoi jo vuonna 2009.

Maantiepyöräilyn MM-kisat saattavat siirtyä Sveitsistä Lähi-itään

Kansainvälisen pyöräilyliiton UCI:n on määrä tehdä lopullinen päätös MM-kisoista kesäkuussa.

Lotta Henttalan kauden kuviot selkiytymässä – toiveissa pääsy historialliseen klassikkokisaan

Kolmen kuukauden päässä häämöttävään kiireiseen syksyyn Henttala on pitänyt "peruskuntoa yllä" treeneillään korona-aikana.

"Olympialaiset eivät liity toimeentulooni mitenkään" – suomalaispyöräilyn ykkösnimi lensi Barcelonasta karanteeniin ja toivoo, ettei joudu ulkonaliikkumiskieltoon

Lotta Henttala seuraa olympialaisten siirtämisen uutisointia karanteenista. Maantiepyöräilyn ammattilaiselle oma talli ja sponsorit ovat huomattavasti tärkeämpi tulon lähde kuin Tokion kesäkisat.

Lotta Henttalan jalat olivat tyhjät Belgiassa

Lotta Henttala sijoittui seitsemänneksi yhden päivän kansainvälisessä maantiepyöräilykilpailussa Belgiassa.

Lotta Henttala auttoi tallikaveriaan kokonaisvoittoon Australiassa

Lotta Henttala (entinen Lepistö) oli tärkeässä roolissa, kun hänen tallikaverinsa Ruth Winder voitti Australiassa ajetun maantiepyöräilyn Tour Down Under -etappikilpailun. 

Pyöräilijä Lotta Henttala kiri toiseksi Australiassa

Henttala on päässyt harjoittelemaan hyvin viimeiset viikot.