Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jyrki Kankaan muistomerkki Bass String Wings kimaltelee auringossa sinistä taivasta vasten.

Jyrki Kankaan muistomerkin portaat ja ylätasanne suljetaan talveksi

Portaille ja ylätasanteelle ei ole mahdollista järjestää talvikunnossapitoa, joten portaiden alaosaan asennetaan talveksi portti.

Jyrki Kankaan muistomerkki Bass String Wings kimaltelee auringossa sinistä taivasta vasten.

Jyrki Kankaan muistomerkki sai vahvemmat bassonkielet ja pintakäsittelyn graffitien varalle

Jazzviikolla Porin Kirjurinluodossa paljastettu muistomerkki joutui heti ilkivallan kohteeksi. Alueelle on tulossa vielä kameravalvonta.

Monument efter Jyrki Kangas.

Jyrki Kankaan muistoteos saa kameravalvonnan ja paksummat kielet – toistuvaa ilkivaltaa kohdannut patsas avattiin uudelleen yleisölle

Bass String Wings -teos on jälleen auki yleisölle. Porin kaupunki päätti nopeasti parantaa patsaan valvontaa ja turvallisuutta.

Bass String Wings- metallitaideteos, jonka edessä punakeltainen puomi

Jyrki Kankaan muistomerkki suljettiin yleisöltä ilkivallan takia – taiteilija Pekka Isorättyä: varasuunnitelmissa asentaa paksummat kielet

Bass String Wings -teoksen portaiden eteen on asetettu kulkueste. Teos on suljettu yleisöltä niin kauan, kun Porin kaupunki harkitsee jatkotoimenpiteitä.

Jyrki Kankaan muistomerkki Bass String Wings kimaltelee auringossa sinistä taivasta vasten.

Jyrki Kankaan muistomerkki soi Pori Jazzin voimahahmon kunniaksi – tutustu näyttävään monumenttiin, jonka sisään voi mennä bassottelemaan

Taiteilijoiden Pekka ja Teija Isorättyän tekemä vuorovaikutteinen teos paljastetaan Jyrki Kankaan nimikkoaukiolla Porin Kirjurinluodossa keskiviikkona.

Muistomerkki, jossa betonipilarin päällä teräksiset siivet.

Jyrki Kangas saa muistomerkin Poriin – julkistuksessa puhuvat presidentti Tarja Halonen ja kulttuuriministeri Petri Honkonen

Taiteilijoiden Pekka ja Teija Isorättyän tekemä vuorovaikutteinen teos paljastetaan Jyrki Kankaan nimikkoaukiolla Porin Kirjurinluodossa ensi keskiviikkona. Pori Jazzin vuosikymmenten voimahahmo kuoli kaksi vuotta sitten.

Muistomerkki, jossa betonipilarin päällä teräksiset siivet.

Jyrki Kankaan muistomerkki kuvaa lennokasta ja rohkeaa ajattelijaa

Teräksestä ja betonista koostuva veistos valmistuu Porin Kirjurinluotoon ensi kesäksi. Muistomerkillä kaupunki haluaa kunnioittaa monipuolista kulttuurivaikuttajaa.

Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Neljä taiteilijaa tekee ehdotuksensa Jyrki Kankaan muistomerkistä Poriin

Porin kaupunki haluaa kunnioittaa muistomerkillä monipuolista kulttuurielämän vaikuttajaa Jyrki Kangasta, joka oli yksi Pori Jazzin perustajista ja toimi muun muassa Pori Jazzin taiteellisena johtajana.

Enocellin sellutehdas Joensuun Uimaharjussa.

Stora Enson päätös yllätti metsäbiotalouden professorin: "Odotin, että liukosellun tuotanto olisi pikemminkin kasvamassa kuin hiipumassa"

Liukosellusta luopuminen kirpaissee vain kerran, sillä Uimaharjussa voi tuottaa normaalia sellua tai jotain muuta sellua.

Jyrki Kangas Reposaaressa.

Jyrki Kankaan muistomerkki syntyy tarinoista – Pori kerää muistoja jazz-miehestä

Mr Pori Jazzina tunnetun Jyrki Kankaan kunniaksi pystytetään muistomerkki Kirjurinluotoon.