Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ulkolinja: Seksikauppaa Irakissa

Miten naisia käytetään hyväksi uskonnon varjolla?

Sexpo huolestui uskonnon ujuttamisesta terveystietoon: "Myös uskonnollisten koulujen tulee noudattaa seksuaalioikeuksia"

Seksuaalisuuden asiantuntijajärjestöstä huomautetaan, että peruskoululaisilla on Suomessa oikeus tasavertaiseen seksuaalikasvatukseen.

Indonesia suunnittelee homoseksuaalien ja esiaviollisen seksin kieltämistä lailla

Tällä hetkellä seksi on kielletty homoseksuaaleilta Acehin maakunnassa.

Intialainen tuomari: "Esiaviollinen seksi on moraalitonta ja vastoin kaikkia uskontoja"

Nainen nosti Delhissä raiskaussyytteen miestä vastaan, koska tämä oli pettänyt seksin yhteydessä antamansa avioliittolupauksen. Tuomarin mukaan kyse ei ollut raiskauksesta.

Hyväksikäytetyn tytön raippatuomio kumottiin Malediiveilla

15-vuotias tyttö tuomittiin aiemmin tänä vuonna sataan raipaniskuun rangaistuksena esiaviollisesta seksistä tapauksessa, jossa hän joutui isäpuolensa ja toisen miehen hyväksikäyttämäksi.

Yhdet häät ja kolme anoppia on yhdentekevä romanttisten kommellusten komedia

Don ja Ellie ovat jo aikaa sitten onnellisesti eronnut pari. He kohtaavat toisensa jälleen vuosien päästä yhteisen adoptiopojan Alejandron mennessä naimisiin.

Hyväksikäytetty tyttö tuomittiin ruoskittavaksi haureudesta - tuhannet suomalaiset vetoavat tuomion kumoamiseksi

Oikeuden mukaan isäpuolen ja toisen miehen hyväksikäyttämä tyttö syyllistyi esiaviolliseen seksiin ja ansaitsee sen vuoksi sata raipaniskua. Malediivien hallitus yrittää kumota tuomion. Amnesty International kerää nimiä vetoomukseen tuomion kumoamiseksi.

Tytölle raipparangaistus esiaviollisesta seksistä Malediiveilla

YK:n ihmisoikeuspäällikkö Navi Pillay on aiemmin kehottanut Malediiveja luopumaan julkisista raipparangaistuksista naisille, jotka ovat harrastaneet esiaviollista seksiä. Ihmisoikeusaktivistit ovat tuominneet oikeuden päätöksen ja vaatineet sen perumista.

Intian korkein oikeus: Krishnallakin oli esiaviollista seksiä

Intian korkein oikeus puolustaa aviottomien parien oikeutta asua yhdessä. Oikeus otti kantaa juttuun, jossa naisnäyttelijää syytettiin nuorison moraalin romuttamisesta, koska hän on puolustanut julkisesti esiaviollista seksiä.

Tutkimus: Puoluekanta voi selittyä fyysisillä ominaisuuksilla

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan fyysiset ominaisuudet saattavat määrätä ihmisen poliittisen kannan. Poliittiset mielipiteet ovat sitä kovempia mitä säikympi ihminen on, Science-lehdessä julkaistut tulokset vihjaavat.