Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuvassa viisutoimittaja Henkka Remes.

Viisukupla-ohjelmassa vieraiden viisutietämys on kovilla – Miten sinä suoriudut tästä euroviisuvisasta?

Euroviisut on varma kevään merkki! Viisukupla-ohjelmassa ruoditaan kaikki 37 kilpailubiisiä ja haastetaan vieraiden sekä fanien viisutietämystä.

Viisukupla-ohjelman studiossa juontajat ja vieraat.

Viisukupla-ohjelmassa ruoditaan kaikki Euroviisujen biisit — ensimmäisessä jaksossa vieraina rumpali Vicky O’Neon ja näyttelijä Elias Salonen

Viisuhuuma kasvaa päivä päivältä, mutta onneksi on Viisukupla! Kolmiosaisessa ohjelmassa analysoidaan kaikki viisubiisit. Ensimmäinen Viisukupla katsottavissa Yle Areenassa sunnuntaina 30.4.

Lähikuva näyttelijä Elias Salosesta.

Elias Salonen näytteli unelmaroolin hittisarjassa, jonka vitsit tuntuivat heti omilta: “Opettelin ulkoa jokaisen pilkun ja niinkun”

Arttua esittänyt Elias Salonen neuvoo, miten tosifani voi viettää päivän Aikuiset-elämää. Tärkeintä on pitää kaveri mukana ja sanoa kaikkeen "joo”.

Pirkko Mannola, Ilmari Saarelainen ja Katri Helena nauravat Elämäni Biisi -ohjelmassa.

Elämäni Biisissä vietettiin klassikoiden iltaa – mukana muun muassa Katri Helena ja Ilmari Saarelainen!

Keneltä jäi matkalaukku Berliiniin? Millainen on laulajalegendan elämän tärkein kappale? Elämäni Biisi kajahti jälleen suorana lähetyksenä Tampereelta.

Nuori mies kuuntelee keskustelua. Taustalla televisiosarjan kuvausrekvisiittaa.

Aikuiset-sarjan Arttua esittävä Elias Salonen teki muodonmuutoksen palkkamurhaaja Ilpo Larhaksi – ohjaaja: "Hän on aika näköispatsas"

Hämeenlinnan vankilamuseo on tällä viikolla ollut TV-sarjan kulissina. Piiritys-sarja kertoo murhasta tuomitun Ilpo Larhan tarinaan. Larhaa tarinassa näyttelee Aikuiset-sarjasta tuttu Elias Salonen.

Oona (Anna Airola) kaataa hymyillen suolaa pahviseen kahvikuppiin.

Testaa, kuinka AIKUINEN olet!

Millainen AIKUINEN sinusta paljastuukaan?