Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Minttu Mustakallio improsta: Vaikeaa ja haastavaa, siksi niin mukavaa

Minttu Mustakallio päätyi impron pariin Ville Virtasen ansiosta; mies pyysi Mustakalliota omaan ryhmäänsä jo vuosia sitten. Sen jälkeen parivaljakko onkin nähty impron kimpussa niin televisiossa kuin teattereissakin. Mustakallion mielestä impron ihanuus on sen vaikeudessa.

Kotimainen tv-draama tarjoaa tänä keväänä vaarallisia naisia

Kotimainen draama on näyttävästi esillä tämän kevään tv-tarjonnassa. Parin suvantovuoden jälkeen kotimaista draamaa näkyy nyt myös paljon kaupallisilla kanavilla. Mustat lesket, Klikkaa mua ja Nymfit tavoittelevat näkyvyyttä kanaville ja mainostajille.

Johanna Vuoksenmaa: Itselle nauraminen on tärkeää

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa uskoo huumorin olevan paras voiteluaine vaikeidenkin aiheiden käsittelyyn. Omille virheille nauraminen on hyvää terapiaa. Jokainen ihminen kantaa kiinnostavia asioita mukanaan ja jokaista kannattaa kuunnella, Vuoksenmaa muistuttaa.

21 tapaa pilata avioliitto tarkastelee aihettaan kepeän iloluontoisesti

Mikä saa ihmiset pariutumaan ja miksi yhä useampi auvoisasti alkanut liitto päättyy eroon? Näitä kysymyksiä pyrkii tutkija Sanna Manner selvittämään väitöskirjassaan X tapaa pilata avioliitto.

Kultaiset Venlat jaettiin jälleen

Ylen kanavilla esitetyistä ohjelmista viisi kävi pokkaamassa Kultaisen Venlan. Palkituin ohjelma oli tänä vuonna MTV3:lla esitetty draamasarja ”Klikkaa mua”.

Kaurismäelle, Vuoksenmaalle ja von Baghille Elokuvasäätiön tukea

Suomen elokuvasäätiö on jälleen myöntänyt tukea kotimaisten elokuvien tuotantoon ja vientiin.