Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rakennuksia vuorten keskellä

Korona levisi Alppien pikkukylästä ympäri Eurooppaa – nyt Itävallan hallitus halutaan oikeudelliseen vastuuseen hidastelusta

Kuluttajajärjestö katsoo, että Itävallan viranomaiset olivat tietoisia Ischglissä jylläävästä virusepidemiasta, mutta eivät ryhtyneet tarvittaviin toimiin tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Rakennuksia vuorten keskellä

Alppien viruslinkokylän asukkailta löytyi ennätysmäärä koronan vasta-aineita

Yli 42 prosentilla itävaltalaisen pikkukylän asukkaista on kehossaan koronaviruksen vasta-aineita.

Rakennuksia vuorten keskellä

Itävallassa tutkitaan viranomaisten toimia koronaepidemian estämisessä – Viivyteltiinkö rajoitusten asettamisessa tahallaan kesken hiihtosesongin?

Tuhansia alueella lomailleita matkailijoita on liittynyt yhteen ryhmäkannetta varten. Viranomaisten syytetään peitelleen epidemiaa.

After ski -baari Kitzloch  Ischgl:ssa.

Alppien suosikkikohdetta epäillään satojen koronatartuntojen lähteeksi Pohjoismaissa – tartunnan saaneet suomalaisopiskelijatkin kävivät Ischglissä

Korona levisi muun muassa after ski -baarissa, joka on saksankielisessä mediassa ristitty “Viruslingoksi”.

Liikennemerkki joka kertoo onko tie auki vai suljettu.

Suomalaiset hiihtoturistit pääsevät Ischgliin

Tie Ischglin hiihtokeskukseen Itävallan Alpeilla on avattu ja suomalaisturistit pääsevät jatkamaan matkaansa lomakohteeseensa tänään maanantaina, kertoo STS Alppimatkojen toimitusjohtaja Harri Kaijanto. Viikonlopun runsaiden lumisateiden vuoksi tie Tirolin osavaltiossa sijaitsevaan Ischgliin oli kiinni eilen sunnuntaina, kun suomalaisturistit saapuivat Itävaltaan.

Lumeen peittynyt auto majatalon edessä

Alpeilla tiet auki - vain Ischgliin ei pääse

Alpeilla lumentulo ei toistaiseksi ole aiheuttanut suurempia liikenneongelmia, mutta rinteet ovat pysyneet kiinni. Eilen illalla alkanut uusi lumisade on tuonut vajaat puoli metriä uutta lunta. Tie Ischglin hiiihtokeskukseen pysyy suljettuna ainakin maanantaihin.