Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Herra Ylppö: "En tiedä enää, mitä on menestyminen"

Maj Karma palaa pitkän tauon jälkeen täysin erilaiseen maailmaan. Herra Ylpön mukaan populaarimusiikki on muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana enemmän kuin sitä edeltäneessä 40 vuodessa yhteensä.

Eroottinen kuunnelma ammentaa True Bloodista

Ylen uusi kuunnelmasarja yrittää saada nuoret innostumaan kuunnelmista. Houkuttimena toimii Herra Ylpön samettinen baritoni.

Herra Ylppö rustasi runon naisille

Herra Ylppö julkaisi tänään Facebookissa naistenpäivän kunniaksi raapustamansa runon. Hänen mukaansa naisen määritteleminen on maailman vaarallisin puheenaihe, joten hän on yrittänyt kuvata asiaa runon muodossa. Lue runosta minkälainen on Herra Ylpön näkemys suomalaisesta naisesta.

YleX ottaa Jyväskylän haltuun

YleX -kanavan väki värittää Jyväskylän kaupunkikuvaa lauantaina. Kanavan aamujuontajat Ile ja Matti seikkailevat iltapäivällä kaupungilla ja käyvät testaamassa Synergia-areenan jään.

Herra Ylppö kirkastaa Porin brändiä

Pori haluaa profiloitua entistä paremmin tapahtumakaupunkina. Herra Ylppö on luonut Porille uuden tapahtumakaupunkitunnuksen. Pori lanseeraa Maj Karma- ja Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeiden laulajan luoman tunnuksen huomenna Helsingissä alkavilla matkamessuilla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle