Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Michelin-ravintola houkuttelee itsenäisyyspäivän juhlintaan take away -ruoalla – mutta onko pihvi yhtä murea kotona kuin ravintolassa nautittuna?

Ylen tavoittamat ravintoloitsijat kertovat juhlaruokien kotimyynnin kasvavan, mutta se ei korvaa koronavuoden menetyksiä.

Maailmankuulun ranskalaiskokin kuolema herkisti Suomen huippukokit: "Olen ikuisesti kiitollinen hänelle"

Paul Bocusen esimerkki innoitti suomalaiset kokit maailman parhaiden joukkoon.

Mitä Kekkonen söisi tänään?

Jos presidentti Kekkonen pitäisi kutsut tänään, mitä hän tarjoaisi vierailleen? Keittiömestari Pekka Terävä loihti herkkuja Tamminiemen henkeen.

Isä-Teräväinen: "En olisi kauden alussa uskonut"

Teuvo Teräväisen Pekka-isä ei uskaltanut ostaa täytekakkua etukäteen.

Lapin ravintola-alalle rutkasti tunnustusta

Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin torstai-iltana 13. kerran. Gaala oli tänä vuonna Pohjois-Suomessa työskentelevien ammattilaisten juhlaa.

Onko vain miehistä huippukokeiksi?

Suomalaisten kokkien joukostaan äänestämälle Kokkien kokki -listalle ei yltänyt tänäkään vuonna yhtään naiskokkia. Miksi näin on? Onko kyse asenneilmapiiristä?

Pohjoismaat menestyivät huimasti Bocuse d’Or -kokkikilpailussa

Helsinkiläinen keittiömestari Matti Jämsen sijoittui keskiviikkoiltana viidenneksi maailman arvostetuimmaksi rankatussa Bocuse d’Or -kokkikilpailussa. Ranskan Lyonissa käydyn kilpailun voitti Tanskan Rasmus Kofoed.

Kokkimaailman huipulle pääsee ankaralla harjoittelulla

Helsinkiläinen keittiömestari Matti Jämsen lunasti loppukilpailupaikan maailman kovimmassa kokkikilpailussa. Lyonissa tässä kuussa järjestettävien Bocuse d'Or -loppukilpailujen tuotoksia arvioi 24-henkinen tuomaristo.