Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näkymä Kankarisvedelle.

Jämsän Rasuan leirintäalueen yrittäjiksi valittiin paikalliset nimet

Jämsässä on valittu yrittäjä Rasuan leirintäalueelle. Kaupunki sai leirintäalueen vetäjäksi haluavilta yhteensä neljä hakemusta.

Wasalandian tilat Vaasassa ovat tyhjillään.

Wasalandian entisen huvipuistoalueen purkamiskiistassa uusia käänteitä Vaasassa – omistaja: Eteenpäin päästy, mutta uusiakin ehtoja on tullut

Sekä Puuharyhmä Oyj että kaupunki ovat vaitonaisia neuvottelujen yksityiskohdista. Vaasan kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaisessa kokouksessaan Vaskiluodon vuoteen 2040 saakka asemakaavoitusta ohjaavan osayleiskaavan.

Mies poseeraa asuntovaunun edustalla leirintäalueella, vaunun ovesta kurkistaa nainen.

Kallis polttoaine suitsii myös karavaanarien menohaluja – osa pysyttelee leirintäalueella, mutta osa ajaa, vaikka tankkaus kirpaiseekin

Edes kylmä hiki tankkausasemalla ei latista karavaanareiden kesää, mutta ajomatkat jäänevät aiempaa lyhyemmiksi. Leirintäalueella oleskellaan nyt entistä pidempiä aikoja.

Husvagnar på ett campingområde.

Mikä on Vaasan Top Campingin tulevaisuus? Vuokrasopimus on katkolla ja jatkoa haittaa osayleiskaavaehdotus, joka toisi alueelle asuntoja

Puuharyhmä olisi valmis jatkamaan leirintäalueen toimintaa, mutta kaipaa nyt pitkää jatkosopimusta. Sellaista on kaupungin mukaan ei ole mahdollista tehdä.

Pieni sininen mökki keskellä metsää lumessa.

Helsinkiläisturisteja houkutellaan Kymenlaaksoon saunomaan ja lumikenkäilemään – matkailuyöpymiset edelleen nousussa

Etelä-Kymenlaaksoon halutaan matkailijoita varsinkin pääkaupunkiseudulta. Kohta myös ulkomailta alkaa taas virrata turisteja – näin alan yrittäjät ainakin toivovat.

Tom ja Peltsi teltassa

Minkälainen teltta kannattaa valita retkelle? – Katso 3 vinkkiä eri tarpeisiin

Peltsi ja Tom Nylund esittelevät parhaat telttamallit.