Uusimmat artikkelit
Ihmisoikeusaktivisti Ujuni Ahmedille tuomio petosrikoksesta
Ahmedille määrättiin sakkorangaistuksena 65 päiväsakkoa. Asia koskee vuonna 2018 Ahmedin saamia Kela-etuuksia.
Ujuni Ahmedin tarina on syksyn teatteritapaus – ”Jatkan niin kauan kunnes yksikään tyttö ei joudu silvotuksi”
Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin on näytelmä rohkeudesta ja nähdyksi tulemisesta. Sen kantaesitys on Kansallisteatterin päänäyttämöllä.
Ihmisoikeusaktivisti Ujuni Ahmedille Suomi-palkinto
Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (kesk.) jakoi 15 000 euron Suomi-palkinnot Ahmedin lisäksi viidelle taiteilijalle, yhdelle galleristille sekä kaupunkifestivaalille.
Spice Girlsin Mel B oli roolimalli luokan ainoalle ruskealle tytölle Ujuni Ahmedille – "Minulla on oikeus omaan elämääni"
Kun Ujuni Ahmed lakkasi vaikenemasta.
Mitä ajattelet aktivismista, kysyy Viikon Tuukka – osallistu keskusteluun!
Maailma ei ole valmis. Parannettavaa riittää.
Median kurjuuskuvasto on vanhanaikaista – Maailman Kuvalehden päätoimittaja: "Fokus on edelleen valkoisen ihmisen tunnereaktiossa"
Median kurjuuskuvastossa kuuluvat edelleen kolonialistiset kaiut: valkoiset pelastajat ja avun passiiviset saajat. Asetelman ongelmallisuudesta keskusteltiin Ylen Viimeisessä sanassa.
Toimittaja Maria Veitola saa säännöllisesti kuulla olevansa ärsyttävä huora – miksi julkisuudessa oleva nainen herättää raivoa?
Media-alalla naiset saavat miehiä enemmän paskaa.

"Liikaa meteliä ja rappukäytävässä haisee"
Mikä elämä! kertoo 17-vuotiaan Suomessa kasvaneen somalitytön aikuistumisen kokemuksista kahden kulttuurin ristivedossa. Samalla hän toimii siltana äitinsä ja suomalaisnaapurin välillä tuoden eritaustaisia naisia yhteen.