Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

nainen silmälaseissa hymyilee kameralle.

Inka Illukka oppi itsemyötätuntoa yliopiston kurssilla, joka saa nyt paljon kiitosta

Opiskelijat suunnittelivat itse Oulun yliopistolle kurssin, jonka nimi on Maailman onnellisin opiskelija. Sen toivotaan auttavan opiskelijoita elämänhallinnassa opinnoissa ja vapaa-ajalla.

Nainen nukkumassa sohvalla.

Työnantaja on nyt kiinnostunut myös unestasi ja parisuhteestasi – ja sille on syynsä, sanovat asiantuntijat

Työnantajat tarjoavat entistä enemmän matalan kynnyksen apua työssäjaksamisen ja myös vapaa-ajan ongelmien selättämiseen. Asiantuntijoiden mukaan vapaa-ajan kuormitus on myös työnantajan asia, sillä se heijastuu työhyvinvointiin ja työkykyyn.

Lähikuva: mies työskentelee etänä kannettavalla tietokoneella.

Study: Self-direction makes workers happy

Working from home during the pandemic hasn't increased employee burnout, a new Finnish study finds.

Nuori opiskelee huoneensa sängyllä.

Apatiaa ja motivaatio nollissa? Opiskelijoista huolestuttavan moni kokee nyt uupumusta – älä syyllistä itseäsi ja 3 muuta neuvoa kadonneen motivaation varalle

Helsingin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan neljännes opiskelijoista kokee uupumusta. Professorin mukaan sillä voi olla pitkäaikaisia seurauksia.

Tilannekuvajärjestelmä kuvaa onnettomuuspaikalta.

Reaaliaikaista kuvaa onnettomuuspaikalta – pelastuslaitos saa käyttöön uuden työkalun

Keski-Suomen pelastuslaitos ottaa käyttöön videojärjestelmän, jonka avulla on mahdollista saada reaaliaikaista kuvaa onnettomuuspaikalta. Tilannekuvan avulla esimerkiksi sairaalassa osataan varautua potilaiden vammojen erityishoitoon.

Yle Areena logo.

Intohimoinen laulumies ei päästä irti musiikista

Kajaanilainen Reima Tikkanen johtaa tällä hetkellä Zeksdek-kuoroa, joka on harjoitellut tällä kertaa slaavilaisia lauluja lauantain konserttiin. Kuorolaiset laulavat sydämensä kyllyydestä, ja Tikkanen johtaa itseään säästelemättä.