Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken (vasemmalla)  ja Turkin ulkoministeri Mevlüt Çavuşoğlu Turkin Ankarassa 20. helmikuuta 2023.

Turkin ulkoministeri tapasi Blinkenin Ankarassa: Suomen Nato-jäsenyyden hyväksymisessä ei tarvitse odottaa Ruotsia

Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken ja Turkin ulkoministeri Mevlüt Çavuşoğlu keskustelivat Suomen ja Ruotsin Nato-hakemuksista. Blinken tapaa myös Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoğanin.

Antony Blinken puhuu mikrofoniin.

Yhdysvaltain ulkoministeri moittii Israelin siirtokuntapolitiikkaa

Antony Blinken latoi poikkeuksellisen suoria sanoja Israelin uuden hallituksen toimista.

Britannian ja Yhdysvaltojen ulkoministerit James Cleverly ja Antony Blinken seisovat lehdistötilaisuudessa Washingtonissa, taustalla molempien maiden lippuja.

Yhdysvaltojen ulkoministeri Blinken: Ukrainalle toimitetaan juuri sellaista aseapua, jota se tarvitsee taistelutantereella

Ulkoministeri Antony Blinken lupasi Yhdysvaltojen ilmoittavan loppuviikosta Ramsteinin aseapukokouksessa tarkempia yksityiskohtia siitä, mitä Ukrainalle on tarkoitus toimittaa seuraavaksi.

Ukrainalaiset sotilaat ampuvat haupitsilla.

Ukraina on vaatinut länneltä tehokkaita aseita – tällaista aseapua maa on saanut

Ukrainaan on jo saapunut Yhdysvaltain viime viikolla lupaamaa raskaampaa sotakalustoa. Länneltä saadun aseavun joukossa on ollut muun muassa tykistöapua ja hävittäjiä, uutta ja vanhaa kalustoa.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov puhuu, Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken kuuntelee.

Информагентства: Блинкен и Лавров могут встретиться на следующей неделе в Финляндии

В качестве другого вероятного места проведения встречи глав внешнеполитических ведомств России и США рассматривается Женева.

Naton pääsiheeri Jens Stoltenberg puhuu tiedotustilaisuudessa Riiassa.

Naton ulkoministerit Venäjälle: Voimankäytöllä Ukrainaa vastaan olisi kova hinta

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo, että Naton sotilasinfrastuktuurin vahvistaminen Ukrainassa olisi raja, jota hän ei soisi ylitettävän.