Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Voimistelija.

Ylilääkäri on turhautunut urheilun painopuheeseen – voimistelussa rajat ylittyivät nyt rajusti: ”Turvallisuuden luomisessa on epäonnistuttu”

Olympiakomitean ylilääkäri Maarit Valtonen totesi, että suomalaisvoimistelijoiden kertomat kokemukset eivät ole hyväksyttäviä missään urheilussa, millään tasolla. Valtonen on ollut taustahenkilönä rytmisen voimistelun maajoukkueessa.

Jukka Jalonen huutaa pelaajilleen EHT-turnauksessa.

Ylilääkärin mukaan Marko Anttilaa pidetään eristyksessä ilman lääketieteellistä perustetta, Jukka Jalonen raivoissaan: "Tässä rikotaan ihmisoikeuksia"

Jukka Jalonen oli äärimmäisen tuohtunut Marko Anttilan eristyksestä Pekingissä. Jalonen vaati asiaan pikaista ratkaisua ja totesi, että tätä vauhtia olympialaisista on tulossa surullisenkuuluisat kisat.

Pekingin talviolympialaisten alppihiihtonäyttämönä toimivan Yaqingin rinteissä on vain vähän lunta vuosi ennen kisoja.

Suomalaisurheilijoita ja taustahenkilöitä on luopunut olympiatavoitteesta rokottamattomuuden takia – eri maiden rokotusvaatimukset vaihtelevat

Olympiakomitean ylilääkäri Maarit Valtosen mukaan suurin osa joukkueesta päätyi ottamaan rokotuksen. Kaikki maat eivät rokotusta vaadi.