Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuvanveistäjä Pietarista vaihtoi alaa ja ryhtyi manikyristiksi Suomessa

Alexey Kriventsovin ainoa miespuolinen asiakas on appiukko.

Jättiläistaskurapu saattaa kasvaa jopa nelimetriseksi

Linnanmäen Sea Lifen Saksiniekat-näyttely kokoaa yhteen omituisia otuksia. Näyttelyn vetonauloina nähdään mm. rapujen temppurata ja maailman suurimpiin äyriäisiin kuuluva jättiläistaskurapu.

Suomeen kotiutunut venäläinen: "Uudenvuodenaattona kaipaan venäläistä iloisuutta"

Uudenvuodenaatto on Venäjällä talven suurin juhla. Vuoden vaihtumiseen valmistaudutaan huolella, ja sitä juhlitaan perheen ja ystävien kanssa herkuista notkuvan pöydän äärellä.

Olympialaisissa nähdään yhä karvattomampia urheilijoita

Rion olympiakylä valmistautuu hellimään vieraita kauneussalongissa, jonka palveluihin kuuluu muun muassa brassivahaus.

Ranskattaria stailataan työmarkkinoille

Ranskassa pitkäaikaistyöttömiä pyritään auttamaan takaisin työmarkkinoille tyylikonsultoinnin avulla, kertoo A-studio. Maan julkisen työnvälityksen koordinoimille stailauskursseille osallistuu vuosittain satoja pitkäaikaistyöttömiä.

Heidi Pakarinen lähtee tangotaistoon kynnet teroitettuina

Lahtelainen Heidi Pakarinen lähtee Seinäjoen Tangomarkkinoille hakemaan itselleen tangokuningattaren kruunun, vaikka viime vuoden tippumisen jälkeen nainen päätti, että ei ikinä, koskaan, milloinkaan enää lähde kisaan mukaan. 13-vuotiaasta asti tangoheidiksi haluava Pakarinen kävi jo manikyyrissä, mutta vaatteet on vielä valitsematta.

Olympialaisissa ei pihistellä: Mediakeskus kuin pieni kaupunki - on apteekkia, parturia, kuntosalia, pyykinpesua...

Olympiakisoissa yli 20-tuhatpäisen median pääkallopaikkana toimii mediakeskus, jonka seinien sisältä löytyy lähes kaikkea, mitä keskikokoisesta suomalaiskunnastakin. Onko pyykki pesemättä? Tarvitseeko tukka leikkuuta? Ei hätää, se hoituu kyllä.

Lindasta tuli rouva Välikorpi

Mustasaaressa asuva nuoripari Linda Nykvist ja Jere Välikorpi ovat yksi tänä perjantaina vihille menevistä hääpareista. Pienen pojan vanhemmat olivat pohtineet naimisiinmenoa jo aiemmin, mutta loppujen lopuksi sopivin aika tuntui olevan nyt.

Eurot kääntyvät vieläkin markoiksi

Mistä on rekrytointiasiamiehen arki tehty? Pienistä hemmotteluista, suurista nautinnoista ja hektisestä työtahdista.

Aasian vähemmän tunnettu brändi

Intian pääkaupungissa Delhissä päällimmäinen vaikutelma on ihmisten loputon, liikkuva, äänekäs massa. Ensi kuussa tuo massa on yhä äänekkäämpi, sillä 6-8 miljoonaa intialaista kuukaudessa hankkii itselleen kännykän.