Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tornion Citymarketin alkoholittomien oluiden hylly.

Alkoholittomat juomat käyvät niin hyvin kaupaksi, että suurpanimo alkaa poistaa alkoholia oluesta Suomessa

Myös päivittäistavarakaupoissa on huomattu alkoholittomien juomien kysynnän kasvu. Sober curious -ajattelu on noussut viime aikoina trendiksi erityisesti nuorten keskuudessa.

Ylen kolumnisti Emmi Nuorgam studiokuvassa.

Emmi Nuorgamin kolumni: Pikkujoulujen järjestäjien olisi hyvä miettiä, millä tavalla huomioidaan ne henkilöt, jotka haluavat juhlia selvinpäin

Suomalaiseen pikkujoulukulttuuriin kuuluvat ilmainen viina ja pikkujoulumorkkis. Näin ei kuitenkaan olisi pakko olla, kirjoittaa Nuorgam.

Vilhelm Tcheng, Julius Veikkolainen ja Tuomas Metsoila osallistumassa Tampereella Nami-approon.

Alkoholittomuus näkyy nyt opiskelijabileissä – Tampereen Nami-appro kerää valtavasti osallistujia

Tampereella nyt 11. kertaa järjestettävät Nami-approt keräävät arvion mukaan yli tuhat opiskelijaa kiertämään kaupungin kahviloita. Opiskelijoiden alkoholin käyttö on laskussa, joten tilausta erilaisille tapahtumille on.

Diskopallo katossa.

Helsinkiin suunnitteilla täysin alkoholiton klubi – DJ:n mukaan ainakin Daruden Sandstorm vetää väen tanssilattialle myös selvin päin

Helsingissä käynnistyy alkoholiton, kuukausittainen klubi maaliskuussa, jos ensimmäinen kerta onnistuu. Yksi tapahtumassa esiintyvistä DJ:stä, Windows95man jätti alkoholin neljä vuotta sitten.

Toimittaja Tuukka Pasanen siemailee viinirypäleitä viinilasista.

Millainen suhde sinulla on alkoholiin, kysyy Viikon Tuukka – osallistu keskusteluun!

Viikon Tuukka kysyy, millainen suhde sinulla on alkoholiin.

Katri Ylinen ja Laura Wathén hyppäävät ilmaan iloiten.

Kukaan ei huomannut Katri Ylisen alkoholiongelmaa, koska hän oli nuori ja hoiti työnsä – nyt hän on esikuvana nuorille juomisen lopettamiseen

Darravapaa-yhteisö on saavuttanut sen, mitä päihdejärjestöt ovat yrittäneet vuosia: se tavoittaa nuoret aikuiset, joilla juominen menee välillä yli.