Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Biisonimafian Janne Kaperi, Kai Rinkinen ja Tuomas Rinkinen tasapainoilevat apupyörillä varustetun mopon päällä.

Biisonimafia punnersi Youtubesta valkokankaalle – "Miksi eivät Youtube-katsojat tulisi leffateatteriin?" kysyy ryhmän monitoimimies Kaitsu Rinkinen

Punkaharjulaisen stunt- ja sketsiryhmä Biisonimafian Youtube-kanavalla on satojatuhansia tilaajia. Nyt nähdään, miten ryhmä vetää elokuvateatterissa.

Miro Meronen ja Sakari Partanen Rakki-Sakke ja Lahjomaton-Miro- yhtyeen harjoituksissa.

Punkyhtyeen kappale päätyi sattumalta uuden Biisonimafia-elokuvan traileriksi – ohjaaja oli lentää peffalleen kuullessaan biisin

Tänään ensi-iltansa saava MC Helper bekings -leffa kertoo mopoilusta ja musiikki on sen mukaista. Kuopiolainen bändi Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro teki elokuvaan mittatilaustyönä Kahvaa!-nimisen kappaleen.

Biisonimafian Kai Rinkinen ja Janne Kaperi ajavat mopoilla.

Biisonimafia kokeilee siipiään kuninkuuslajissa – sketsiryhmä hyppää YouTube-tuotannosta elokuvateatterilevitykseen

Stunt- ja sketsiryhmä Biisonimafian uusi toimintakomedia saa ensi-iltansa elokuvateattereissa ensi vuonna. Elokuvaa kuvataan pääasiassa ryhmän perustajakaksikon kotimaisemissa Punkaharjulla.

Biisonimafian tuotantoryhmä.

Biisonimafia toteuttaa unelmaansa – ”Armeijan jälkeen mietimme mitä haluamme tehdä elämällämme ja päätimme, että no mehän mennään leffabisnekseen”

Sketsiryhmä Biisonimafia kuvaa ensimmäistä maksukanavalla julkaistavaa elokuvaansa. Aikaisemmin ryhmän videoita on nähty esimerkiksi Youtubessa, missä ne ovat keränneet miljoonia katselukertoja.

Varkauden Kuoppakankaan koulun kahdeksasluokkalaiset Reetta Rissanen, Anniina Kuvaja ja Vilma Lankinen Varkauden paloasemalla vaahtosammutin käsissään.

"Tytöt, roska-astia palaa!" – varkautelaistytöt puolustavat Pohjois-Savon mainetta Nou Hätä! -finaalissa

Kahdeksasluokkalaisille suunnattu Nou Hätä! -pelastustaitokampanja täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sen kunniaksi torstaina järjestettävän kisan valtakunnallinen finaali tuodaan ihmisten ilmoille keskelle Kuopion toria. Yle välittää tunnelmia loppukilpailusta tunnin kestävässä suorassa nettilähetyksessä kello 12.30 alkaen.

Tubecon -tapahtuma Helsingissä.

Ekaluokkalaisetkin uivat jo sujuvasti YouTube-meressä – vanhemmat, mukaan polskimaan!

Suosittu tubettaja on nykyajan lapsen helposti lähestyttävä idoli. Jo ekaluokkalaiset seuraavat säännöllisesti YouTube-kanavia. Vanhempien kannattaisikin luoda omia profiileja eri kanaviin ja ottaa nuorten maailma haltuun. Tubettajiin tutustuessa saattaa moni vanhempi kokea huojennustakin: ei se niin vaarallista ollutkaan.

Eeddspeaksin Eetu ei tekisi videoblogia rahasta: Silloin videoiden tyyli muuttuisi

Eeddspeaks-videobloggaaja Eetu kertoi YleX:n Maailman toiseksi parhaan radioshow'n haastattelussa, ettei voisi tehdä videoita elättääkseen itseänsä niillä.