Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lappu jossa ilmoitetaan klo 18-20 kahvilaan jääviltä asiakkailta koronapassin tarkistamisesta.

Koronapassi ja koronatodistuksen lukijasovellus poistuvat käytöstä Suomessa

THL:n mukaan koronapassin käytölle ei ole enää perusteita ja siksi koronatodistuksen lukijasovelluksen ja koronapassin käyttö lopetetaan. Myös Koronavilkku-sovellus poistui käytöstä keskiviikkona.

Hiekkaranta Kreikassa.

Ulkomaanmatkailu on palautunut jo pandemiaa edeltävälle tasolle, sanoo TUI - moni suomalaisten suosikkikohde on luopunut koronapassin käytöstä

Koronarajoitusten lieventyminen on helpottanut matkustamista, mutta paikalliset rajoitukset on varmistettava kohdemaasta. EU:n koronatodistus on voimassa toistaiseksi kolmen rokoteannoksen jälkeen.

Omakanta-palvelusta tulostettu koronatodistus rokotustietoineen.

Hämeenlinnan palvelupiste Kastellissa on avautunut koronatodistuspiste

Koronatodistuspisteessä palvellaan niitä hämeenlinnalaisia, jotka eivät pysty itse tulostamaan tai lataamaan koronapassia Omakanta-verkkopalvelusta. Riihimäellä ja Forssassa koronapassiasiassa auttavat kirjastot.

En person håller i en telefon.

Porin perusturva avasi oman numeron koronatodistuksen pyytämiselle

Koronatodistusasioissa voi soittaa numeroon 044 701 2765 voi soittaa arkisin klo 8–14. Nopeimmin todistuksen saa edelleen netin Omakannasta.

Ihmisiä messukeskuksen aulassa Turun kirjamessuilla

Turun messukeskus ottaa käyttöön koronapassin – passilla vältetään yleisörajoitukset

Koronapassia kysytään kaikilta vierailijoilta, näytteilleasettajilta sekä esiintyjiltä.

Kaksi varusmiestä.

Tuesday's papers: Call-ups for women, Covid pass confusion and precious pollinators

Feminists say military call-ups for women should be voluntary following a parliamentary committee recommending they become mandatory.

Omakanta-palvelusta tulostettu koronatodistus rokotustietoineen.

Turussa kysytään päivittäin kymmeniä paperisia koronatodistuksia – alaikäiselle tarjotaan suoraan paperinen vaihtoehto

Turun terveydenhuolto on osittain ruuhkaantunut pyyntöjen takia. Paperisen koronatodistuksen voi käydä tulostamassa vaikka kirjastossa, kehottaa ylilääkäri Suvi Vainiomäki.

matkailijoita helsinki vantaan lentokentällä.

Paperisten koronatodistusten kysyntä yllätti terveyskeskukset – älä varaa äkkilähtöä, jos sinulla ei ole jo todistusta, varoittaa lääkäri

Koronatodistuksen voi ladata itse Omakannasta, mutta sen voi pyytää myös paperisena terveydenhuollosta. Kyselyt ovat jopa päässeet ruuhkauttamaan terveydenhuoltoa.

Baarimestari Samuel Honkavaaran valmistaa drinkin Riff -baarissa Helsingissä.

Avi iski kymmeniin ravintoloihin viikonloppuna: Vilppiä esiintyi, sisään pyrittiin toisen henkilön koronatodistuksella ja asiakkaita käännytettiin ovelta

Osassa yökerhoja juhlittiin jo viikonloppuna pikkutunneille saakka. Eduskunta hyväksyi digitaalisen koronatodistuksen eli koronapassin perjantaina.

Omakannassa näkyvä EU:n koronatodistus Vantaalla lokakuussa 2021.

Lähdetkö viikonloppuna baariin? Tiedä ainakin tämä koronapassista

Koronapassi otetaan käyttöön puoliltaöin niillä alueilla, joilla on rajoituksia voimassa. Passia edellyttävät ravintolat välttyvät kaikilta näiltä rajoituksilta.

Ihmisiä terassilla syömässä Tallinnassa.

Ulkomaille ensimmäistä kertaa sitten pandemian? Maskit ja todistukset mukaan, vakuutus kuntoon – katso lista eri maiden koronakäytännöistä

THL muistuttaa, että on erityisen tärkeää perehtyä kohdemaan koronatilanteeseen. Käytännöt voivat vaihtua nopeasti. Ruotsiin voi matkustaa ilman rajoituksia, eikä siellä ole yleistä suositusta käyttää kasvomaskia.

Näin koronapassi toimii

Helsingin kaupunki kokeili koronapassin käyttöä – katso videolta, mistä passi löytyy ja miten se toimii

Tilaisuudessa noudatettiin kaikkia voimassa olevia koronarajoituksia ja varotoimia.

Omakanta-palvelusta tulostettu koronatodistus rokotustietoineen.

Koronapassin käyttöä kokeillaan Helsingissä ensi viikolla – kutsuvierastapahtumaan saapuvilta tarkistetaan koronatodistus

Itse tilaisuudessa noudatetaan kaikkia voimassa olevia koronarajoituksia, eli tarkoitus ei sinänsä ole testata sitä, voisiko koronapassin avulla lieventää muita rajoituksia.