Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Puolangan reserviläisten pj. Heikki Ohtamaa.

Puolangan Reserviläiset voitti Tulta Toukokuussa -ammuntakampanjan – eniten suorituksia kirjattiin koko maassa Kainuun Reserviläispiirissä

Kyseessä on Reserviläisliiton järjestämä teemakuukausi, jolla haastettiin koko maan reserviläisyhdistykset harjoittelemaan ammuntataitoja. 

Ammunnan säännöllinen harjoittelu on keskeistä reserviläistoiminnassa.

Vapaaehtoinen maanpuolustus kiinnostaa nyt Itä-Suomessa: Reserviläisliittoon yli 750 uutta jäsentä alkuvuonna

Reserviläisliitossa on huomattu, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan on nostanut maanpuolustustahtoa koko Suomessa. Pohjois-Savossa uusia jäseniä on tullut toimintaan yli 400 ja Pohjois-Karjalassa yli 300.

Reserviläinen ampuu maalitauluun rynnäkkökiväärillä.

Etelä-Hämeen reserviläispiirin jäsenmäärä on kasvanut nopeasti

Etelä-Hämeen piiriin ei uusia yhdistyksiä ole enää perustettu, sillä yhdistys toimii esimerkiksi Kanta-Hämeessä jo lähes joka kunnassa.

Sotilaita asepuvuissa

Suomen venäjänkielisten kiinnostus vapaaehtoista maanpuolustuskoulutusta kohtaan kasvaa – "Ei minusta välttämättä sotilasta tule, mutta en aio kotonakaan istua"

Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli šokki monille suomenvenäläisille. Jotkut heistä ovat päättäneet liittyä Reserviläisliittoon pystyäkseen tarvittaessa puolustamaan uutta kotimaataan ase kädessä.

Varusmiesten maastovarustusta.

Sota lisäsi kiinnostusta reserviläistoimintaan Etelä-Savossa – maakunnassa vahva maanpuolustustahto

Venäjän hyökättyä Ukrainaan ovat puhelimet soineet Suur-Savon reserviläispiireissä. Uusien jäsenten määrässä ei kuitenkaan näy suurta piikkiä.

Varusmiesten maastovarustusta.

Reserviläisliiton jäsenmäärä kasvoi pohjalaiskunnissa

Reseviläisliiton Etelä-Pohjanmaan piiri on maan kolmanneksi suurin piiri. Alkuvuoden aikana tullut tuplasti enemmän hakemuksia kuin viime vuonna samaan aikaan.