Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pietarista on tullut striimiseksiä tarjoavien studioiden keskus, joka houkuttaa nettiin myös suomalaisia – Jura: “En olisi halunnut”

Striimiseksipalvelut voivat näyttäytyä venäläisnuorille tapana ansaita helppoa rahaa. Alalla on kuitenkin paljon pahoinvointia.

Tässä urheilulajissa on kehitelty erityisen toimiva etäkisamalli –  dartsissa taulu paukkuu kotona ja lahjomaton nettikamera välittää tuloksen

Dartsin huippunimet ja harrastajat kyllästyivät kilpailukosketuksen puuttumiseen ja yksinäiseen harjoitteluun.

Koronan yllättävä seuraus: Webkamerat loppuivat monista verkkokaupoista jopa parissa päivässä, kun suomalaiset siirtyivät etätöihin

Etäopiskelu ja etätyö ovat lisänneet kameroiden tarvetta. Nyt kysyntä on ylittänyt tarjonnan monissa malleissa Suomessa.

Tietokonekauppa käy nyt hyvin – etäopiskelu ja kotikonttoreihin siirtyminen toi esiin laitetarpeet

Kotikonttoreihin on tarvittu muun muassa isompia näyttöjä ja kuulokemikrofoneja.

Enontekiön kaamosta voi nyt seurata nettikameran kautta – “Ihmiset luulevat, että täällä on todella pimeää kaamosaikaan”

Kaamoskameran tarkoituksena on tehdä Enontekiötä tunnetuksi, niin asuinpaikkana kuin matkailukohteena, kertoo Enontekiön kunnan kulttuuri- ja viestintäkoordinaattori Heli Nurmi.

Mikkelissä valssimyllyn purkaminen on alkanut – Purkutyömaan vaiheita voi seurata nettikamerasta

Viljasiiloa matalamman valssimyllyn purku aloitettiin maanantaina rakennuksen katosta.

Saukko löysi herkkupaikan kalatiestä – "Se käyttää sitä jääkaappinaan"

Oulussa sijaitsevaa Merikosken kalatietä on käyttänyt tänä kesänä lähes kolmetuhatta kalaa ja saukko. Lisäksi siellä on käynyt myös ainakin yksi salakalastaja.

Nettikamerasta toivotaan apua pysäköinnin ruuhkiin Nuuksiossa

Autot ovat ajoittain tukkineet jopa bussiliikenteen Nuuksiossa. Pian vapaiden pysäköintipaikkojen tilanteen voi tarkistaa netistä.

Suomen pienin jyrsijä vaivaishiiri on söpö kuin mikä

Vaivaishiiri on vilkas siimahäntä.

Tietokirjailija auttaa nettihuijausten uhreja ja syöttää huijareille pajunköyttä

Vantaalainen erityisopettaja Riku Salmivuori kuuluu 419 Eater -verkkoyhteisöön, joka metsästää netin huijauksia ja paljastaa ne. Joskus huijareille viritetään vastahuijaus.

"Ei kukaan uskonut näin valtaisaan suosioon" – Norppalive keräsi yli kaksi miljoonaa katselukertaa

WWF ylläpitämä norppalive sulkeutui torstaina. Norppalive keräsi kuukauden aikana yli kaksi miljoonaa katselukertaa.

Siberian tiger triplets born at Helsinki's Korkeasaari Zoo

For the first time in 18 years there are newborn tiger cubs at Helsinki's Korkeasaari Zoo. A Siberian tiger female gave birth to three cubs two weeks ago and is reportedly caring for her tiny offspring in an area which remains closed to the public.

Kaatoiko suosio sääksien nettikamerasivun? "Varmaa tietoa meillä ei ole"

Aamulla julkaistiin juttu Paltamossa pesivästä sääksipariskunnasta, joiden touhuja pääsee seuraamaan Sääksisäätiön nettisivuilta löytyvän webkameran kautta. Ilmeisesti Yle Kajaanin jutun suosio aiheutti ryntäyksen säätiön nettisivuille, jotka ovat parhaillaan kaatuneina.

Webkamera sääksien pesällä: "Penna tuo kalaa ja siinä ohimennen on pieni lemmenhetki"

Paltamoon asettuneen sääksipari Miilan ja Pennan pesänrakennuspuuhia voi seurata webkameran kautta. Lintujen päivät sujuvat syöden ja perheenlisäystä suunnitellen.

Mummu käy koulua nuorison keskellä – 66-vuotiaasta Sirpasta tuli opiskelijoiden emo

Ammattikorkeakoulu avasi eläkeläisille ovet kielten jatkoryhmiin. Seniorit viihtyvät, nuoret kannustavat heitä ja pieniä kielten ryhmiä on saatu vahvistettua. Kouvolalainen Sirpa Malmi on innoissaan espanjan opinnoista nuorten keskellä.

Äänekosken sellutehtaalla paloi – terveydelle vaarallista savua

Metsä Fibren Äänekosken tehtaalla syttyi aamulla tulipalo. Palo aiheutti voimakasta savunmuodostusta.

Helsinkiläismies kiinni seksirikossarjasta – uhreina 36 alaikäistä tyttöä

Tytöt ovat olleet seksuaalirikosten tapahtuma-aikaan 6–17-vuotiaita. 31-vuotias mies oli ottanut yhteyttä lapsiin ja nuoriin internetsivustoilla. Seksuaalista hyväksikäyttöä oli tapahtunut sekä nettikameran välityksellä että tapaamisissa.

Merikosken kalatietä kulkenut jo ennätysmäärä lohia

Tästä kesästä näyttää tulevan Oulun Merikosken kalatien historian vilkkain kesä. Elokuun vilkkaimpana päivänä laskurin ohi ui 190 lohta. Elokuun puolivälissä laskurin ohi oli mennyt jo 700 lohta.

Kalatie on nyt kuuma – hypnoottinen video tuo nousulohet ruudullesi

Merikosken kalatiellä Oulussa on tällä hetkellä vilkasta lohien nousun vuoksi. Kävimme kuvaamassa kalatien ruuhkaa yleisölle avoimessa tarkkailuhuoneessa.

Miksi Kannonkoski rulettaa?

Kannonkoski markkinoi itseään puhtaalla luonnolla, mutta mitä rumaa paikkakunnalla on? Entä miksi joku heittelee vanhoja näppäimistöjä ja toinen käyttäisi nekin puutarhansa sisustamiseen? Yle Keski-Suomi kyläilee tänään Kannonkoskella ja seuraa elämänmenoa suorana radiossa ja netissä.

Parhaat luonnon livekamerat

Linkkilista hyviin eläinnettikameroihin.

Korealaiset tekivät ruokailustaan bisneksen - nettikameralounas tämän ajan ruokapornoa

Etelä-Koreassa lounas voi olla äänekäs "esitys", josta katsoja maksaa jopa satoja euroja. Nettikameraruokailusta on tehty uusi bisnes.

Seuraa Yhdysvaltain talvimyrskyn saapumista verkkokameroista

Verkkokameroista voi seurata reaaliajassa talvimyrskyn tuloa Yhdysvaltain koillisosiin. Ennusteiden mukaan lunta voi tulla paikoin jopa 90 senttiä ja tuulten voimakkuus saattaa yltää lähes hurrikaanin lukemiin.

Tuhannet tuijottavat tyhjää toria

Nettikameroiden kautta pääsee kurkistamaan elämää maailman toisella puolella. Ja maailman toiselta laidalta uteliaat tulevat tirkistelemään Suomea ja varsin yllättäviäkin näkymiä maastamme.

"Sagrada Família" in ice

A project initiated by students from the Eindhoven University of Technology in the Netherlands is raising an ice cathedral in the small North Karelian municipality of Juuka. Based on the design of La Sagrada Família in Barcelona, one of the structure's domes will be 30 meters high, making it the loftiest ice dome in the world.

Jääkirkon pienemmät tornit kohoavat kohti taivasta Juuassa

Maailman korkeimman jääkatedraalin rakentaminen etenee aikataulussaan Juuassa Pohjois-Karjalassa. Kirkon pienemmät tornit saavat jo pintaansa jäätä vahvempaa vesi-sahanpuruseosta.

Kemi yksinkertaistaa nettisivujaan

Kemin uusilta nettisivuilta palvelut löytyvät aiempaa helpommin. Lisäksi esimerkiksi karttapalvelua on uudistettu. Uudet sivut avataan maanantaina. Uudistus on tehty kaupungin omana työnä.

Viikko verkossa: Sairauden oireita ei tarvitse enää googlata – nyt voi käydä lääkärissä netissä

Webkameran avulla lääkäri voi hoitaa esimerkiksi ihottumia ja mielenterveysongelmia. Suomalainen Meedoc-palvelu haluaa laajentua myös ulkomaille.

Nuorten kokema seksuaalinen väkivalta yleistä – tyttöjä ahdistellaan netissä, poikia harrastusten parissa

Kolmannes tytöistä ja lähes joka neljäs poika on kokenut jonkinlaista seksuaalista häirintää tai väkivaltaa. Hyväksikäyttäjä on useimmiten aikuinen.

Friday's papers: Milk wars drip on, doctors to see patients via webcam, and will smoking be stubbed out by 2040?

Most of today's papers carry news of the 70 million euro fine handed down to dairy company Valio over claims the firm undercut prices. The planned large-scale reforms of the healthcare system also come under scrutiny, with revelations that residents in remote areas may have to see their doctor over webcam once smaller surgeries are closed down. Elsewhere ministerial plans to outlaw smoking completely by 2040 get an airing, with more immediate measures to ban smoking on balconies and on the beach currently being planned.

Strömsössä saunakin rakentuu kuudessa tunnissa

Juhannusviikon keskiviikkona välitetään televisiosta peräti kuuden tunnin mittainen suora lähetys Strömsöstä. Onnistuuko hirsisaunan rakentaminen alusta loppuun kuudessa tunnissa? Jos jossakin, niin juuri Strömsössä.

Miten lapsia voitaisiin suojella hyväksikäytöltä verkossa?

MOT-ohjelman mukaan yhä useampi lasten hyväksikäyttäjä toteuttaa tekonsa pelkästään verkossa. Oletko törmännyt ilmiöön? Miten lapsia tulisi suojella?

Tietokonepelaajien höpöttely kerää jättiyleisöjä YouTubessa

Konsoli- ja tietokonepelien pelaaminen web-kameran edessä selostaen on nouseva trendi. Samalla satelee kritiikkiä peleille, mikä voi vaikuttaa ihmisten ostokäyttäytymiseen.

Sumatrantiikerinpentujen ensiesiintyminen – video

Lontoon eläintarhan julkaisemalla videolla näkyy tuoreen sumatrantiikeriperheen elämää.

The Guardian: Tiedustelupalvelut salakuvasivat miljoonia ihmisiä nettikameroiden kautta

Pelkästään kuuden kuukauden aikana kameran tähtäimeen joutui yli 1,8 miljoonaa Yahoon asiakasta, joista suurinta osaa ei epäilty mistään rikoksesta.

Watch world's biggest ice dome being built

A group of Dutch students, aided by local volunteers near Lieksa in eastern Finland, is constructing what they say will be the biggest ice dome ever built. With temperatures finally dropping, work is underway around the clock.

Seuraa maailman suurimman jääkupolin rakentamista

Maailman suurimmaksi tähtäävän jääkupolin rakentaminen on viimeinkin aloitettu Juuassa. Nyt pakkasten tultua hollantilaiset aikovat rakentaa vesi-sahanpuruseoksesta jääkupolia ympäri vuorokauden reilun viikon ajan.

Satelliittimerikotkat Tyyni ja Tyrsky kertovat matkoistaan netissä

WWF Suomen ja Luonnontieteellisen keskusmuseon Luomuksen uusimmat satelliittimerikotkat ovat liikkuneet syksyn mittaan ahkerasti rannikkoseuduilla. Niiden liikkeitä voit nyt seurata myös nettikameran välityksellä.

Suomen pohjoisimmassa kylässä alkoi kaamos – katso nettikameralähetystä

Kaamoksen eli polaariyön aikana aurinko ei näyttäydy pitkiin aikoihin.

Veroneuvontaa saa nyt verkossa

Apua verotukseen saa etänä nettikameran kautta.

Kuohuttava pedofiilioikeudenkäynti alkoi Ruotsissa

Syytteen mukaan 45-vuotias mies ajoi 13-vuotiaan tytön itsemurhaan. Mies kiistää syytteet.

Telkänpoikanen Uuppana sulattaa sydämiä sosiaalisessa mediassa - video

Kesän mediailmiö Uuppana-telkkä on vielä arka, mutta aiempaa itsevarmempi, kertovat sijaisvanhemmat.

Nettivakoilusta vuosi ehdollista vankeutta

Kymenlaaksolainen mies tuomittiin yhdeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen niin sanotussa nettivakoilujutussa. Mies syyllistyi muun muassa törkeään tietomurtoon ja salakatseluun.

Korkeasaaren mangustien menoa voi seurata nyt netistä

Korkeasaaren pikkumangustien tarhaan on asennettu nettikamera, joka näyttää suoran kuvan lisäksi tallennetta viimeisten 24 tunnin ajalta.

Kymenlaakson nettivakoilijalle on luettu syytteet

Haittaohjelmia levittäneelle ja nettikameroilla naisia vakoilleelle miehelle on luettu syytteet käräjäoikeudessa. Tietokoneisiin ladattujen haittaohjelmien avulla syytetty pystyi kuvaamaan uhreja näiden tietämättä.

Kouvolassa alkaa harvinainen nettivakoiluoikeudenkäynti

Kymenlaakson käräjäoikeudessa on syytettynä mies, jonka epäillään vakoilleen naisia nettikameran avulla. Tietokoneisiin ladattujen haittaohjelmien avulla epäilty pystyi myös kuvaamaan uhreja näiden tietämättä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle