Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

House of Laplandin toimitusjohtaja Sanna Tarssanen Viimeiset-elokuvan pressinäytöksessä Rovaniemellä

Rovaniemi julkisti nyt salatut House of Lapland -päätökset – toimitusjohtaja Tarssanen: päätöksen taustalla vanhaa tietoa ja väärinkäsitys

Rovaniemi päätti lokakuun lopussa lopettaa Lapin yhteisen markkinointitalon rahoittamisen. Päätöstä perusteltiin muihin kuntiin verrattuna suurella rahoitusosuudella ja matkailumarkkinoinnin päällekkäisyyksillä.

Kemijoen Helmi

Kemijoen Helmi vältti purkutuomion, uusi omistaja jatkaa risteilyjä kesäkuussa

Jokiristeilijän kipparinlakki siirtyi perjantaina Juha-Pekka Mikkolalle.

Rölli

Röllin peikkohahmo saapuu Vartiovuoren kesäteatteriin

Nimiosan näyttelee Antti Lang. Näyttämö muuttuu kumpuilevaksi peikkometsäksi.

Kuvassa lompakko, joka pursuaa luottokortteja.

Vähennyksiä vai ei? – Yrittäjät syyttävät asiakaskadosta edustuskulujen poukkoilevaa verokohtelua

Viime vuonna katkolla olleella yritysten ja yhteisöjen edustuskulujen verovähennysoikeudella on ollut negatiivinen vaikutus edustuspalveluja tuottaville yrityksille. Etenkin kalleimmat edustusravintolat sekä pohjoisen matkailuyritykset menettivät viime vuonna yritysasiakkaita veromuutoksen takia. Tämän vuoden alussa edustuskulujen 50 prosentin verovähennyskelpoisuus palautettiin takaisin.

Matti Torvinen (ps.)

Rovaniemen perussuomalaisten puheenjohtaja: Mikkolan lähtö ymmärrettävää, mutta harmillista

Rovaniemen perussuomalaisten puheenjohtaja Matti Torvinen sanoo, että Juha-Pekka Mikkolan eroaminen luottamustehtävistä on harmillista, mutta samalla ymmärrettävää, koska hänellä on pieniä lapsia.

Perussuomalaiset Rovaniemi 2014

Perussuomalaisten edustajisto uusiksi Rovaniemellä

Liisa Helin nousee kaupunginhallitukseen Liisa Mariaporin tilalle.

Suomalaisen fanielokuvan Batman-pukuun satsattiin uskottavuuden nimissä

Fanielokuva Crime Alleyn tekijät kertovat, että Batmanin asun kohdalla ei haluttu tehdä villejä ratkaisuja, koska vaakalaudalla olisi ollut elokuvan uskottavuus.

Panssarivaunu ja yrittäjä Juha-Pekka Mikkola.

Panssarivaunusafarista Lapin uusi matkailuvaltti?

Lapissa pääsee pian ajamaan panssarivaunulla. Erilaisen elämysmatkailutuotteen takana on rovaniemeläinen Arctic Lifestyle -yritys.

Rovaniemen valtuustoon yli tuplamäärä yrittäjiä

Rovaniemen uusien valtuutettujen joukossa on 16 yrittäjää, joka on yli tuplasti enemmän kuin edellisissä kuntavaaleissa.

Pekko Honkasalon hevirevittely vaihtui kainalosauvaköpöttelyksi.

Hevimusikaalin sankari toipuu dubaten

Miekka vaihtui kainalosauvoihin, kun hevimusikaalin keskeisen roolin vetävä Pekko Honkasalo loukkasi jalkansa heti kättelyssä. Nyt roolinsa dubbaava näyttelijä jo naureskelee tapahtuneelle, vaikka onnettomuus juuri h-hetkellä karvas pala olikin.

Hevimusikaalin ensi-ilta keskeytyi onnettomuuteen

Turun kulttuuripääkaupungin ohjelmistoon kuuluva hevimusikaali 1827 Infernal Musicalin ensi-ilta keskeytyi dramaattisesti perjantaina. Noin puoli tuntia ennen esityksen loppua yksi päänäyttelijöistä loukkaantui niin pahoin, ettei ensi-iltaa enää jatkettu. Loukkaantunut esittää jo lauantain näytöksessä roolinsa laulukohtaukset.

1827 Infernal musical.

Hevimusikaali polttaa Turun kulttuurikaupunkivuonna

Raskaalla rockilla ryyditetty musikaali Turun palosta on yksi kulttuuripääkaupungin kohokohdista. 1827 Infernal Musical on herättänyt jo ennakkoon runsaasti mielenkiintoa.

1827 Infernal musical.

Hevimusikaali polttaa Turun kulttuurikaupunkivuonna

Raskaalla rockilla ryyditetty musikaali Turun palosta on yksi kulttuuripääkaupungin kohokohdista. 1827 Infernal Musical on herättänyt jo ennakkoon runsaasti mielenkiintoa.

Turku palaa hevin tahtiin

Turun Nuori Teatteri tuo näyttämölle hevimusikaalin ensi vuonna. Hanke on osa Turun kulttuuripääkaupunkivuotta 2011. Se toteutetaan yhteistyössä Turku 2011 -säätiön kanssa.

Yle Areena logo.

Luokkajuhla

Kun kymmenen vuotta sitten ylioppilaaksi päässeet ihmiset tapaavat jälleen, nousevat vanhat muistot pintaan. Mutta toisille luokkajuhla voi olla myös uusi alku.

Raision Loimulla ja Hurrikaani-Loimaalla kovat passarivahvistukset

Juhlavuottaan viettävä Raision Loimu haluaa juhlia mitalia kauden päätteeksi. Myös Hurrikaani-Loimaa pyrkii kärkisijoille. Molempien menestysreseptistä löytyy huippupassari. Loimu hankki Simo-Pekka Ollin ja Loimaalla ihastellaan Petteri Laurilan passeja.