Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuvassa Viikon Tuukka eli toimittaja Tuukka Pasanen katsoo kameraan Kansalliskirjastossa yrittäen näyttää tärkeältä

Viikon Tuukka: Sivistys – outo sana, jonka merkityksen juuret ovat antiikissa

Sivistys – tai sivistynyt kansa – on toimivan demokratian kulmakivi. Sivistyksen sisältö on aina aika- ja paikkasidonnaista. Sana ei oikein käänny muille kielille, mutta käsitteen juuri on antiikissa.

Anna Erikssonin W-elokuvaa.

Anna Eriksson näytteli uuden elokuvansa pääroolin kivuliaassa rautapuvussa jäätävässä kylmyydessä: "Voin kohdella itseäni tällä tavalla, en muita"

Anna Erikssonin toinen pitkä elokuva käsittelee sadomasokismilla höystettyä totalitarismia. Erikssonia pelottaa vallalla oleva itsesensuuri ja etääntyminen normaalin elämän vastoinkäymisistä.

Anna Eriksson

Anna Eriksson: Omasta asemasta taistelu antaa veemäisen tyypin kuvan

Suosikkiartisti Anna Eriksson palaa tauolta kokoelmalevyllään Annan vuodet. Albumi on läpileikkaus artistin uralta, mutta tälle levylle Eriksson on suosikkikappaleiden lisäksi halunnut valita paljon liveäänityksiä hyvistä konserteista ja hänelle itselleen tärkeistä esiintymisistä. Eriksson puhui levystään ja kuulumisistaan Ylen aamu-tv:ssä.

Elastinen, Asko Kallonen ja Anssi Autio

"Ihmiset eivät välttämättä kuule hyvä biisejä, vaan hyvin markkinoituja biisejä"

Laulaja Anna Eriksson ravisteli musiikkibisnesmaailmaa purkaen lehtihaastattelussa turhautumistaan levy-yhtiöihin. Erikssonin mukaan esimerkiksi levy-yhtiöiden aamupalavereissa rakennetaan artistin imagoa sukkahousun väristä lähtien.