Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Naiselle maskeerattu palovammoja pelastusharjoitusta varten.

Juhlavuoden pelastusharjoitus pelmahti liekkeihin lavastetussa bussionnettomuudessa – "Näillä palovammoilla olisi valmis vaikka halloweeniin"

Saariselällä järjestettiin järjestyksessään jo 30. pelastusharjotus. Juhlavuoden kunniaksi harjoituksen dramaturgiaa oli rukattu ja viattomat uhrit saivat ottaa roolia harjoituksen kestäessä.

Yleinen hätänumero 112 Keski-Suomen pelastuslaitoksen ajoneuvon kyljeen teipattuna.

Haminassa järjestetään keskiviikkona suuronnettomuusharjoitus – samalla testataan 112 Suomi- sovelluksen toimivuutta

Harjoitukseen osallistuvat Haminan satama-alueen yrityksien lisäksi kaikki keskeiset viranomaiset. Harjoitus käynnistyy kello 9 sataman väestöhälyttimistä annetulla kokeilumerkillä.

Helikopteri rannalla.

Kotkassa pelastettiin kolme nukkea palavasta veneestä ja vedestä – katso, millaista meripelastusharjoitusta suunniteltiin kuukausia

Kymenlaakson pelastuslaitos harjoitteli meripelastusta merivartioston kanssa parin tunnin ajan Kotkansaaren liepeillä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen hihamerkki takin käsivarressa. Taustalla sumeana sukeltaja oranssissa sukelluspuvussa.

Kuhmoisissa harjoiteltiin uppoavan aluksen vakauttamista – pelastussukelluksessa kokeiltiin myös uusinta paikannustekniikkaa

Kuhmoisissa on käynnissä sukellusharjoitus, jossa harjoitellaan pelastusta ja etsintää vaativissa olosuhteissa. Uutuutena harjoituksessa on uusinta vedenalaiseen toimintaan suunniteltua johto- ja seurantatekniikkaa. Kolmen pelastuslaitoksen lisäksi harjoitukseen osallistuvat myös Puolustusvoimat ja Rajavartiolaitos.

Tunneli Turun moottoritiellä.

Isokylän tunneli ykköstiellä suljetaan viranomaisharjoituksen vuoksi

Tunneli on suljettuna Turun suuntaan kello 8–19 ja Helsingin suuntaan kello 8–24.

Pelastustyöntekijät harjoittelevat savun keskellä Pyhäsalmen kaivoksen uudessa harjoituskeskuksessa.

Entä jos 400 metrin syvyydessä tapahtuisi onnettomuus? Pyhäsalmen kaivoskuiluissa harjoitellaan maanalaista pelastustoimintaa käytännössä

Maanalaisen koulutuskeskuksen laajuus on 16 hehtaaria. Se tarjoaa olosuhteet, joita ei löydy mistään muualta Suomesta, eikä oikein maailmaltakaan.

Lshp:n ensihoitaja Juho Kärkkäinen laskeutuu harjoituksen onnettomuuspaikalle Lapin rajavartioston  helikopterista.

Vammoja lumesta ja jäästä, sydänvaivoja ladulla – Pyhällä harjoitellaan vaativia pelastustehtäviä, joita kasvanut luontoinnostus on lisännyt

Eräolosuhteissa loukkaantuneen pelastaminen vaatii normaalista poikkeavaa osaamista, jota ensi- ja sairaanhoitajat, lääkärit sekä pelastusalan ammattilaiset harjoittelevat nyt Pyhätunturilla.