Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Taiteilija Jukka Itkonen lukee kirjaa.

Taiteilija Jukka Itkosta muistellaan Varkaudessa runoin ja tarinoin

Taidekeskus Väinölässä lauantaina järjestettävässä tapahtumassa on mahdollisuus tutustua erityisesti teksteistään tunnetuksi tulleen taiteilijan maalauksiin.

Nainen lisää punaista väriä piirtoheittimellä olevaan vesiastiaan, josta heijastuu kuva taustalla olevaan valkokankaaseen.

Ristijärveläisten oma taidekeskus avautui syysloman ajaksi kylätalo Pyrylään – kuuntele, miten taide saa haaveilemaan ja oivaltamaan

Ristijärven oman taidekeskuksen teemana on paikallinen luonto. Taiteilija-pedagogi Tiina Arjukka Hirvonen haluaa syventää ihmisten luontosuhdetta myös taiteen keinoin.

Timo Hämäläinen katsoo taulujen välistä kameraan varkauden taidekeskus Wäinölässä.

Värikäs naivismi on ilahduttanut Taidekeskus Väinölässä jo vuosikymmenen – taidesuuntauksen rakastajat ajavat pitkät matkat katsomaan näyttelyä

Naivistien näyttely järjestetään yhdennettätoista kertaa Taidekeskus Väinölässä. Kuratoimiseen käytetään reilusti aikaa. Vierailijoita riittää, vaikka kesänäyttelyn tyylisuunta on ollut vuosia sama.

Bodypaintingia Jättömaa-festivaalilla.

Poikkitaiteellisesta ja vaihtoehtoisesta heimojuhlasta on kasvanut tapahtuma, jonne tullaan yhä uudestaan – katso kuvat Jättömaa-festivaalilta

Jättiläistapahtumien ohella Suomessa järjestetään kesäisin myös vaihtoehtoisia festivaaleja, joissa on musiikin ohella tarjolla taidetta ja poikkitaiteellisia esityksiä.