Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Författaren Miki Liukkonen i en svartvit närbild.

Miki Liukkosen romaani on syksyn odotetuimpia teoksia – lue lista kirjoista, joihin kannattaa tarttua

Heinäkuussa menehtyneen Miki Liukkosen romaani julkaistaan postuumisti. Myös lukijoiden suosikit Kjell Westö ja Katja Kettu julkaisevat odotetut romaanit syksyn aikana.

Myyjä laittaa kirjoja kirjakaupan top 10 -hyllyyn.

Satu Rämö on kesän kirjakuningatar – näihin suosikkikirjoihin on tuhansien varausten jonot

Tämän kesän hittikirjoja ovat Satu Rämön dekkarit. Lue tästä, mitkä kirjat kiinnostavat tänä kesänä.

Lucinda Rileyn kirjoja kirjakaupassa

Naiset hallitsevat varatuimpien kirjojen listaa Keski-Pohjanmaalla

Keskipohjalaisten tämän kesän varatuin teos on irlantilaisen suosikkikirjailija Lucinda Rileyn viimeiseksi jäänyt romaani.

Kirjailija Satu Rämö tyttäriensä kanssa Ylläksen maastossa polkupyörien kanssa.

Kirjailija Satu Rämö on elänyt islantilaisperheensä kanssa suomalaisarkea Ylläksellä: “Tulikin yksi elämäni kiireisimmistä keväistä”

Ei tullut kulttuurisokkia, tuli ihana kevät. Näin voi tiivistää Islannissa asuvan kirjailija Satu Rämön ja hänen perheensä tuntoja, kun takana on runsas puoli vuotta elämää Suomen Lapissa.

Kirjailija Satu Rämö katsoo kameraa.

Korona-aikana kirjailija Satu Rämön kalenteri tyhjeni ja hän päätti keksiä tarinan, josta muovautuikin suosittu dekkarisarja

Islannissa perheineen asuva Rämö tunnetaan varsinkin Islannista kertovista tietokirjoista. Nyt hän valloittaa uusia yleisöjä Hildur-dekkareillaan. Miten tehdään loikka tietokirjoista romaaneihin?

Kirjailija Satu Rämö pitää käsissään kirjaansa Hildur. Taustalla graafinen taustakuva.

Hildur-dekkari on saanut aikaan suoranaisen Islanti-buumin – Ylen lukupiirissä kehuttiin Satu Rämön esikoiskirjan tunnelmaa ja miljöötä

Kirjailija Satu Rämö keskusteli lukijoiden kanssa verkkolukupiirissä. Jotkut osallistujat olivat matkustaneet Islantiin Hildurin innoittamina. Lukijat kyselivät Rämöltä myös kirjan jatko-osista.

Kirjailija Satu Rämö kallion edessä villapaita päällään.

Islannissa asuva Satu Rämö on somevaikuttaja, jonka esikoisdekkari hurmasi suomalaiset

Satu Rämö elää ja hengittää someyleisönsä tahdissa. Nyt hänen Islannin tarunhohtoisiin maisemiin sijoittuvat dekkarinsa valloittavat myös kaunokirjallisuuden maailmaa.

Kirjailija Satu Rämö seisoo hiukset hulmuten.

Kadonneita lapsia ja jäätikköromantiikkaa – tule keskustelemaan kirjailija Satu Rämön dekkarista Ylen lukupiiriin torstaina 6.10. klo 19

Hildur-dekkari nousi kesällä nopeasti lukijoiden suursuosikiksi. Lumouduitko sinäkin Islannin maisemista lukiessasi romaania? Tule keskustelemaan Satu Rämön kanssa Yle chatiin 6.10. klo 19!

Satu Rämö esittelee kutomaansa islantilaista villapaitaa Puoli seitsemän -ohjelman studiossa.

Islannissa asuva kirjailija Satu Rämö: Islantilainen ei juuri valita säästä, koska silloin saisi valittaa koko ajan

Suositun Hildur-dekkarin kirjoittanut Rämö asuu Islannin Länsivuonoilla pienessä kylässä, jossa kevään ensimmäisiä auringonsäteitä arvostetaan hauskalla perinteellä.