Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nainen ampui Jesse Ojalaa raketilla jalkaan – jälki siitä pysyy matkassa loppuelämän: "Jotkut olettavat, että aiheutin tämän itse"

Ilotulitteet aiheuttavat vuosittain useita onnettomuuksia. Viisi vuotta sitten kotkalainen Jesse Ojala sai kokea, minkälaista vaaraa niistä todella voi olla.

Ulrika selvisi hengissä uskomattomasta turmasta: Kasvot paloivat, mutta identiteetti palasi entistä vahvempana

Lentokone tippui muutaman kymmenen metrin päähän Ulrika Björkstamista Meksikon pääkaupungissa Méxicossa. Björkstam selvisi onnettomuudesta hengissä, mutta sai vakavat palovammat.

"Sitä vaan halusi olla ruskettunut" – klinikat hukkuvat nyt syöpäpotilaisiin, joiden ainoa virhe oli huoleton auringonotto

Ihosyöpävalistus ei ole uponnut riittävästi suomalaisiin. Nyt kokeillaan uutta kampanjaa, jossa auringonoton vaarat tehdään tunnetuksi jo päiväkoti-ikäisille.

Epäonnistunut hiustenvärjäys johti ihonsiirtoon – Hiusyrittäjien puheenjohtaja: "Asiakasta ei koskaan saisi jättää yksin"

Facebookissa leviää kirjoitus, jossa äiti kertoo tyttärelleen tehdystä epäonnistuneesta värinpoistosta. Värinpoisto aiheutti teini-ikäiselle Pinjalle kolmannen asteen palovammat.

Marihuanan laillistamisella USA:ssa odottamattomat seuraukset

Laillinen marihuana ei kaikille riitä, vaan siitä uutetaan kotikeittiöissä hasisöljyä. Puuha voi aiheuttaa rajun räjähdyksen.

Sauna-Timon tie vei metallimiehestä kuppariksi: "Alkaa tuntua siltä, että kaikella on ollut jokin tarkoitus"

Löylynheiton MM-kisat vuonna 2010 muuttivat Timo Kaukosen elämän. Vakava loukkaantuminen pakotti miehen luopumaan metallimiehen ammatista, mutta tilalle tuli jotakin parempaa. Sauna-Timo kertoo löytäneensä unelmiensa ammatin.

Kymmenesti leikelty mies menestyy karmastaan huolimatta

Karmastaan huolimatta Sakari Vekki onkin yksi Suomen menestyneimmistä urheilijalupauksista miesten telinevoimistelussa.

Tatuoitu nänni on piste i:n päälle

Tampereen yliopistosairaalassa rakennetaan vuosittain sata rintaa. Hoitokaaren kruunaa nännin piirtäminen.

Sauna-Timo viihtyy löylyhuoneessa paremmin kuin koskaan

Timo Kaukonen loukkaantui vakavasti löylynheiton MM-kisoissa vuonna 2010. Toipuminen vei vuosia. Kuviteltiin, että löylymiehen saunomiset olivat saunottu, mutta toisin kävi. Nyt hän opiskelee saunaterapeutiksi.

Jääkarhu Knut palasi yleisön eteen vanhassa turkissaan

Maailmanlaajuista huomiota herättänyt, kaksi vuotta sitten kuollut orpo jääkarhu herkistää yhä berliiniläiset. Yksi faneista kuvailee Knutia maailman kahdeksanneksi ihmeeksi.

Värikäs kinesioteippi vie liikkujan kivun

Kinesioteippaus kasvattaa suosiotaan Suomessa. Kirkkaanväriset teipit ovat monille jo tuttuja ainakin television urheilukilpailuista, mutta nykyään yhä useampi löytää myös lievitystä kipuun kinesioteippauksesta.

Kallio sivussa ainakin seuraavasta kisasta

Moottoripyöräilijä Mika Kallio kaatui MotoGP-sarjan viimeisimmässä osakilpailussa Hollannin Assenissa ja loukkasi sormensa pahasti. Loukkaantumisen vuoksi Kalliolta jää väliin ainakin sarjan seuraava USA:ssa ajettava osakilpailu.

Kansanedustaja sytytettiin tuleen Singaporessa

Singaporelainen kansanedustaja sai vakavia palovammoja, kun yleisön joukossa ollut mies sytytti hänet tuleen maakuntavierailulla.