Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uusimmat tutkimukset ravistelevat käsityksiä ylipainosta.

Prisma: Totuus ylipainosta – yksinkertaisella narutestillä vatsarasvan kimppuun

Uusi tutkimus ravistelee käsityksiä ylipainosta.

Jouluherkkuja tarjottimella.

Näin vältät jouluähkyn!

Helpot konstit jouluähkyn välttämiseksi.

Toimittaja Michael Pollan tutkii, miten moderni ruokavaliomme on sairastuttanut ihmisiä.

Prisma: Ruoan puolesta – Mitä kannattaa syödä, jotta pysyisi terveenä?

Miten moderni ruokavaliomme on sairastuttanut ihmisiä?

Jenny Lehtinen: Lopeta laihduttaminen!

Jenny Lehtinen: Ikuinen laihduttaja piinaa koko perhettä

Läskimyytinmurtajat synnytti syvällisiä oivalluksia.

Markus Kajo: Ajatusten miljoonalaatikko

Mielentilatutkimuksen tuloksia

Vaihtumattoman vaate- ja sapuskamaun etuja pohtii M. Kajo

tapastiski Espanjassa

Osa 6: Tapas, pinchos vai ración?

Espanjassa syödään aina!

Jari Sinkkonen, Puoli seitsemän Ruokamuiston vieras

Jari Sinkkosen karjalanpaisti

Sinkkosen perheessä syötiin lauantaisin karjalanpaistia.

Petteri Koponen

Petteri Koponen - koristähtemme Moskovassa

Petteri Koponen pelaa koripalloa Moskovassa

Jenny Lehtinen ja nakki

Oletko sinäkin nakin dippaaja?

Jenny Lehtisen mielestä on aika vetää verho nakin edestä.

ruotsalainen lapsi

“Kun on paha tilanne, on hyvä että lapsi syö edes sipsejä”

Erika Wentzelin 8-vuotias poika ei syö juuri mitään.

Ilmianna lapsiystävällinen ravintola

Missä perhe syö mukavasti ja hyvin? Ilmianna lapsiystävällinen ravintola!

Missä sinusta ovat asenne, ruoka ja ympäristö kohdallaan?

Kuvassa ötökkäpullia

Tee itse ötökkäpyöryköitä

Ötököistä on helppo valmistaa vaikkapa pyöryköitä.

auringonlasku

Arabialaisen illan huumaa

Arabialaista pähkinärisottoa auringonlaskun jälkeen.

Lastenkirjoja ja kahvikuppi

Pannukakkua syövä ei voi olla kauhean vaarallinen!

Millaista lohturuokaa syödään lastenkirjallisuudessa

Raphaelin kattofresko Cupidosta ja Psykhestä

Kurpitsapenis ja munakoisokivekset - Katso kuvat!

Syöminen ja seksi yhdistyvät renessanssin huumorissa

Ranskalainen illallinen, ohjaus Gabriel Axel.

Ranskalainen illallinen ja Foodies: Teemalauantai käy pöytään 18.2.

Herkuttelumenu: Oscar-voittaja ja ultratyylikäs dokumentti

Cornelis Cornelisz van Haarlem – De bruiloft van Peleus en Thetis

Lihankäsittelijä-miehen pöydässä nainen on jälkiruoka

Kuvataide paljastaa käsitykset ruoasta ja sukupuolesta.

Rick Stein ihailee kalastajien saalista Keralassa

Ruokamatka Intiassa

Ruokamatka Intiassa Rick Steinin mukana

Samae Koskinen ottaa tomaatteja jääkaapista

Kun kokit ovat jumalia

Suuren suomalaisen päivälehden satunnaisesti valitun maanantain televisiosivujen ohjelmatiedoista pystyy laskemaan 29 ruoka-aiheista televisio-ohjelmaa. Siis yhtenä päivänä.

Muusikko Samae Koskinen

Parasta kohderyhmää

Tuskin mitään tuotetta maailmassa lähdetään tekemään ilman segmentointia, kohderyhmäajattelua tai tarkkoja tutkimuksia asiakkuuksista, oli kyse sitten autoista, suklaapatukoista tai kevytlevitteistä.

Rachel Khoo lontoolaiskeittiössään

Rentoa ruokaa Lontoossa

Pariisilaiskeittiössään edellisen sarjan kuvannut tv-kokki on palannut synnyinkaupunkiinsa ja tutustuu tällä kertaa Lontoon urbaaniin ruokatarjontaan.

a quiet dinner with dr.bottles

Hyi hemmetti, minusta on tullut ruokahifistelijä!

Modernin ihmisen levoton nälkä

Puoli seitsemän, Ruokamuisto- kuvituskuva, Päivikki Palosaari, Regina Rask

Ruokamuistoja eri vuosikymmeniltä

Ruoka on kaikille tuttua sosiaalihistoriaa.

Kokki Steve Parle ja mausteasiantuntija Emma Grazette

Kiehtova maailma: Maustematkalla

Kiehtova maailma: Maustematkalla

Keittiömestari Yotam Ottolenghi

Välimeri lautasella

Yotam Ottolenghi ruokamatkalla

Toisessa kädessä porkkana, toisessa suklaata ja pähkinöitä

Seitsemän kysymystä paljastaa, oletko tunnesyöjä!

Syötkö enemmän stressaantuneena? Palkitsetko itsesi ruoalla? Aika moni vastaa näihin kysymyksiin kyllä. Mitä sinä vastaat? Seitsemän kysymystä paljastaa, oletko tunnesyöjä.

perunoita pussissa

Ruoka-aatteet tekevät meistä hihhuleita ja rasittavia saarnaajia

Ruokablogaajat pauhaavat kuin Vanhan testamentin profeetat. Ruoka on tehokas keino hallita, sitouttaa ryhmään tai pudottaa ryhmästä. Mihin ruokalahkoon sinä olet hurahtanut?

Johanna Korhonen ja jälkiruoka työpaikkaruokalassa

Suu auki ja syö!

Piti olla hienostelua ruuan kanssa. Ruokana vietnamilaisia riisipaperirullia, chiliä, ankanrintaa ja avokadoa. Linnunmaksamoussea ja raparperia. Flambeerattua litsiä ja ... purupihkaa suoraan metsästä. Johanna Korhonen kertoo totuuden radio-ohjelman teosta.

Tuottaja ripustaa pyykkiä yrmeänä

10 vinkkiä joutilaaseen kesään

Herrasmiestoimittaja Janne Koskinen on taas karkuteillä. Vinkit joutilaaseen kesänviettoon ovat kuitenkin ilmestyneet esimiehen pöydälle.

Suklaafondue Saunakeittokirjasta

Kiukaalla syntyy monipuolista gourmeeta

Saunassa voi valmistaa vaikka kokonaisen aterian. Lue ammattikokin vinkit ja kerro meille oma kiuasreseptisi.

Ranskalaisleipuri Bruno Danizelle järjestelee patonkeja myyntipöydälle.

Patonki on ranskalaisten suuri rakkaus

Sen kokonaiskulutus on 2,5 miljoonaa tonnia vuodessa!