Uusimmat artikkelit
Osoitatko rakkautta kokkaamalla tai leipomalla?
Paljasta lohturuokasi!
Vanhempi, istuuko ruokapöydässänne valikoiva napero? Vastaa kyselyyn ja kerro parhaat konstisi ruokapöytäkiukun ja nirsoilun vähentämiseen
Miten ruokapöytäkiukku teillä taltutetaan? Vastaa kyselyyn!
Prisma: Totuus ylipainosta – yksinkertaisella narutestillä vatsarasvan kimppuun
Uusi tutkimus ravistelee käsityksiä ylipainosta.
Näin vältät jouluähkyn!
Helpot konstit jouluähkyn välttämiseksi.
Prisma: Ruoan puolesta – Mitä kannattaa syödä, jotta pysyisi terveenä?
Miten moderni ruokavaliomme on sairastuttanut ihmisiä?
Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg: Näin kuuntelet nälkääsi ja alat tunnistaa kehon kylläisyysviestejä
Kuuntele kehon nälkää ja toimi sen mukaan.
“Hyvän välipalan rima on liian korkealla” – Ravitsemusasiantuntijan vinkit kiireisen arjen ruokailuun
Miten syödä säännöllisesti epäsäännöllisen arjen keskellä?
Jenny Lehtinen: Ikuinen laihduttaja piinaa koko perhettä
Läskimyytinmurtajat synnytti syvällisiä oivalluksia.
Mielentilatutkimuksen tuloksia
Vaihtumattoman vaate- ja sapuskamaun etuja pohtii M. Kajo
Osa 6: Tapas, pinchos vai ración?
Espanjassa syödään aina!
Jari Sinkkosen karjalanpaisti
Sinkkosen perheessä syötiin lauantaisin karjalanpaistia.
Petteri Koponen - koristähtemme Moskovassa
Petteri Koponen pelaa koripalloa Moskovassa
Suomalaista perinneruokaa - Traditional food
Suomalaisia ruokia
Oletko sinäkin nakin dippaaja?
Jenny Lehtisen mielestä on aika vetää verho nakin edestä.
“Kun on paha tilanne, on hyvä että lapsi syö edes sipsejä”
Erika Wentzelin 8-vuotias poika ei syö juuri mitään.
Rähinästä kohti ruokailoa – miten ottaa rennommin ruokapöydässä?
Lapset ovat erilaisia ja nirsoilua voi sietää.
Missä perhe syö mukavasti ja hyvin? Ilmianna lapsiystävällinen ravintola!
Missä sinusta ovat asenne, ruoka ja ympäristö kohdallaan?
Tee itse ötökkäpyöryköitä
Ötököistä on helppo valmistaa vaikkapa pyöryköitä.
Arabialaisen illan huumaa
Arabialaista pähkinärisottoa auringonlaskun jälkeen.
Pannukakkua syövä ei voi olla kauhean vaarallinen!
Millaista lohturuokaa syödään lastenkirjallisuudessa
Kurpitsapenis ja munakoisokivekset - Katso kuvat!
Syöminen ja seksi yhdistyvät renessanssin huumorissa
Ranskalainen illallinen ja Foodies: Teemalauantai käy pöytään 18.2.
Herkuttelumenu: Oscar-voittaja ja ultratyylikäs dokumentti
Lihankäsittelijä-miehen pöydässä nainen on jälkiruoka
Kuvataide paljastaa käsitykset ruoasta ja sukupuolesta.
Ruokamatka Intiassa
Ruokamatka Intiassa Rick Steinin mukana
Kun kokit ovat jumalia
Suuren suomalaisen päivälehden satunnaisesti valitun maanantain televisiosivujen ohjelmatiedoista pystyy laskemaan 29 ruoka-aiheista televisio-ohjelmaa. Siis yhtenä päivänä.
Parasta kohderyhmää
Tuskin mitään tuotetta maailmassa lähdetään tekemään ilman segmentointia, kohderyhmäajattelua tai tarkkoja tutkimuksia asiakkuuksista, oli kyse sitten autoista, suklaapatukoista tai kevytlevitteistä.
Rentoa ruokaa Lontoossa
Pariisilaiskeittiössään edellisen sarjan kuvannut tv-kokki on palannut synnyinkaupunkiinsa ja tutustuu tällä kertaa Lontoon urbaaniin ruokatarjontaan.
Hyi hemmetti, minusta on tullut ruokahifistelijä!
Modernin ihmisen levoton nälkä
Ruokamuistoja eri vuosikymmeniltä
Ruoka on kaikille tuttua sosiaalihistoriaa.
Kiehtova maailma: Maustematkalla
Kiehtova maailma: Maustematkalla
Välimeri lautasella
Yotam Ottolenghi ruokamatkalla
Seitsemän kysymystä paljastaa, oletko tunnesyöjä!
Syötkö enemmän stressaantuneena? Palkitsetko itsesi ruoalla? Aika moni vastaa näihin kysymyksiin kyllä. Mitä sinä vastaat? Seitsemän kysymystä paljastaa, oletko tunnesyöjä.
Ruoka-aatteet tekevät meistä hihhuleita ja rasittavia saarnaajia
Ruokablogaajat pauhaavat kuin Vanhan testamentin profeetat. Ruoka on tehokas keino hallita, sitouttaa ryhmään tai pudottaa ryhmästä. Mihin ruokalahkoon sinä olet hurahtanut?
Suu auki ja syö!
Piti olla hienostelua ruuan kanssa. Ruokana vietnamilaisia riisipaperirullia, chiliä, ankanrintaa ja avokadoa. Linnunmaksamoussea ja raparperia. Flambeerattua litsiä ja ... purupihkaa suoraan metsästä. Johanna Korhonen kertoo totuuden radio-ohjelman teosta.
10 vinkkiä joutilaaseen kesään
Herrasmiestoimittaja Janne Koskinen on taas karkuteillä. Vinkit joutilaaseen kesänviettoon ovat kuitenkin ilmestyneet esimiehen pöydälle.
Kiukaalla syntyy monipuolista gourmeeta
Saunassa voi valmistaa vaikka kokonaisen aterian. Lue ammattikokin vinkit ja kerro meille oma kiuasreseptisi.
Oletko tunnesyöppö? Vastaa testiin ja ilmoittaudu koehenkilöksi Prisma Studioon
Saatat olla etsimämme henkilö.
Patonki on ranskalaisten suuri rakkaus
Sen kokonaiskulutus on 2,5 miljoonaa tonnia vuodessa!