Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Moni ahmii tuttua tv-sarjaa tai elokuvaa yhä uudelleen – kuulutko tuohon joukkoon? Kerro meille kokemuksistasi

Moni kokee vetoa vanhaan tuttuun tv-sarjaan tai elokuvaan vuodesta toiseen. Selvitämme, mitä ilmiön taustalta löytyy.

Frendit, Skam ja Silta – kasasimme listan suoratoistopalvelujen klassikkosarjoista kotiinsa käpertyneille

Suoratoistopalvelut Yle Areenasta Netflixiin tarjoavat paljon katseltavaa ja uutuussarjojen lisäksi tarjonnassa on paljon vanhoja suosikkisarjoja.

I'll Be There for You... – Frendien tunnarin luoja on kuollut

Allee Willisin kynästä on kotoisin myös Earth, Wind & Fire -bändin jättihitit September ja Boogie Wonderland.

Jazzlaulaja Kadi Vija opetteli laulamaan väärin: "Lauluja Phoebelle" on ylistys taiteelle, itsensä haastamiselle ja tv-sarja Frendeille – katso video

Kadi Vija huolestui lokeroinnista, joka tappaa taiteilijan luovuuden. Väärinlaulamisen tuotoksena syntyy nyt c-kasetti.

Forbes: Emma Stone maailman parhaiten ansainnut naisnäyttelijä – Scarlett Johansson ei yltänyt listalle

La La Landin menestys nosti Emma Stonen Forbesin tienestilistan kärkeen.

Television tiiliskivet – uudet jaksot!

Keskustelusarja tv-sarjoista torstaisin Yle Radio 1:ssä.

Frendien näyttelijät yhteen ensimmäistä kertaa sarjan päättymisen jälkeen

Näyttelijöiden on määrä osallistua ensi kuussa nähtävään erikoisohjelmaan, jossa kunnioitetaan Frendejä ohjannutta 75-vuotiasta James Burrowsia.

Seurasaari tap water ban continues

Tap water flowing on Helsinki's Seurasaari is still unfit for human consumption. The museum island's popular Christmas path opens in mid-December and if the water quality does not improve by that time drinking water will be imported to the island in canisters.

MTV Medialla ongelmia ohjelmien ulosajossa

Osa ohjelmista on jäänyt eilisiltana ja tänään esittämättä viidellä MTV Median televisiokanavalla. Muun muassa Tunteita ja tuoksuja, Frendit ja Suurin pudottaja -sarjojen jaksojen tilalla on näytetty muuta ohjelmaa.

Nauru todellakin on parasta lääkettä

Kunnon nauru auttaa sietämään paremmin kipua, kertoo tuore brittitutkimus. Nauru vapauttaa kehoon endorfiiniä, mikä vaimentaa kipua ja psyykkistä stressiä. Varttitunti naurua nostaa kipukynnystä noin kymmenellä prosentilla.

Frendien Monica katkera Emmy-palkinnoista

Suursuositun Frendit-sarjan näyttelijä Courteney Cox harmittelee, ettei koskaan päässyt ehdolle Emmy-tv-palkinnon saajaksi. Kaikki muut sarjan näyttelijät joko voittivat Emmyt tai pääsivät palkintoehdokkaaksi.

Toisenlaiset Frendit

Devy Nagalingam on aina inhonnut tosi-tv sarjoja. Ohjelmien moniongelmaiset silikonipommit saavat aikaan ihottumaa ja ahdistusta. Ylen uusi sarja on raikas poikkeus kanvien reality-tarjonnassa. Devy Nagalingam jäi Toisenlaisten frendien koukkuun siltä istumalta.

Warner Bros. kiistää huhun Frendit-elokuvasta

Elokuvastudio Warner Bros. kiistää suunnitelevansa elokuvaversiota suositusta Frendit-tv-sarjasta. Brittilehdissä kerrottiin eilen nimettömään lähteeseen viitaten, että The Friends -elokuva olisi tulossa valkokankaalle puolentoista vuoden kuluessa.

Frendit-elokuva tuloillaan?

Frendeistä suunnitellaan elokuvaa. Suositun tv-kuusikon leffaversiosta on huhuttu siitä asti kun sarja päättyi vuonna 2004, mutta näyttelijät ovat innostuneet tosissaan ideasta Sinkkuelämää-elokuvan menestyksen myötä. Eniten hanketta on epäröinyt Jennifer Aniston, jonka on epäilty tulleen liian kuuluisaksi palatakseen Rachelin rooliin, mutta Daily Mail -lehden mukaan Anistonkin on lähdössä mukaan filmiprojektiin.

DVD-tallenteet menevät hyvin kaupaksi

DVD-tallenteet käyvät entistä paremmin kaupaksi. Suosiotaan ovat lisänneet etenkin DVD-painoksina julkaistut tv-sarjat. Alalla kehitykseen ollaan tyytyväisiä, mutta vuosia jatkuneen kasvun ennustetaan pian taittuvan.