Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näin joogataan kissojen kanssa.

Trendilaji joogan uusin villitys on kissajooga – video

Perinteisten joogalajien lisäksi harrastajille on tarjolla muun muassa ilmajoogaa, hotjoogaa, solarjoogaa, housejoogaa, hevosjoogaa ja nyt – kissajoogaa. Ohjaajan mukaan ihmiset voisivat oppia eläimiltä läsnäolemisen taitoa.

Jäinen laituri Oulujoessa

Kuntoremontti osa 9: Voi, mikä matka – ja se jatkuu

Toimittajamme Soile Suvannon vuoden vaihteessa aloitetun kuntoremontin julkinen osuus on nyt päätöksessään. Remontin alkaessa virtaa riitti vain hiukan yli työpäivän verran. Onko mikään muuttunut?

Tanja Perkkiö

Rautakanki hikoilee kuumassa joogassa

Hot joogaa elämänsä ensimmäisen kerran kokeillut toimittaja Tanja Perkkiö huomasi tunnin aikana, ettei osaa elää hetkessä. Lämpöasteitakin olisi saanut olla enemmän kuin 35, jotta rauta olisi taipunut.

Tanja Perkkiö

Näkökulma: Minusta tulee tuttavapiirini boheemi

Vuoden alussa haluamme rankaista itseämme siitä, että meillä oli pienen hetken kivaa. Luvataan hölmöjä, jotta hiljennetään se hiljainen ääni, joka sanoo, että syöt liikaa ja liikut liian vähän, kirjoittaa toimittaja Tanja Perkkiö kolumnissaan.

Yle Areena logo.

Pikkupihistely pelastaa perjantaipullan

Parisuhteessa raha aiheuttaa usein kahnausta. Pöydän ääreen kokoontuneet ruuhkavuosia elävät naiset eivät mammonasta pulttia revi. Tarjouksiin suhtaudutaan suopeasti ja rahat nähdään yhteisiksi. Riidellä ei tarvitse - kunhan nainen hoitaa maksuasiat...

Mikko Maasola

Sananen - Asiaton oleskelu kielletty

Presidentti piti uudenvuodenpuheensa. Se oli presidentinnäköinen. Muutenkin visuaalinen; aivan kuin olisi vilahtanut kyltti jossa luki ASIATON OLESKELU KIELLETTY.

Nainen joogaa Petri Räisäsen joogakurssilla.

Joogasta tuli bisnestä, jolla on vaikea rikastua

Vielä neljäkymmentä vuotta sitten lehtien yleisönosastopalstoilla keskusteltiin, onko hindulaisuudesta ammentava jooga sovelias harrastus suomalaisille. Nyt joogasta on tullut suosittua ja yritykset markkinoivat joogapikkujouluja ja -polttareita.

Testiryhmän kohteena Bikram Yoga

Urheilukadulla asuu Testiryhmä, joka pistää itsensä likoon kokeilemalla mitä erilaisempia liikuntamuotoja. Ensimmäisessä osassa testauksen kohteena oli Bikram Yoga eli alkuperäinen hot jooga.

Urheilukatu 2

Urheilukatu 2 avasi ovensa

Urheilukatu 2:n ensimmäisessä lähetyksessä sunnuntaina Mika Poutala kutsui henkiseen kotiinsa Kristiina Kekäläisen. Inka Henelius puolestan tapasi Katja Ståhlin. Testiryhmän Antti-Jussi Sipilä teki tuttavuutta Hot Joogaan. Kunnaksen kärjessä pysähdyttiin Mika Myllylän haudalle.

Inka Henelius, Kaj Kunnas ja Kristiina Kekäläinen.

Urheilukatu 2 - Otteita urheilun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä

YLE TV2-kanavalla sunnuntaisin klo 19.05 alkaen 15.1. Ohjelmassa tutustutaan urheilijoihin uudella tavalla ja kurkistetaan kulissien taakse. Millaisia ihmisiä huippu-urheilijat oikeastaan ovat? Millaista elämää he elävät ja mikä heille on tärkeää?

Inka Henelius, Kaj Kunnas ja Kristiina Kekäläinen.

Urheilukatu 2 - Otteita urheilun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä

YLE TV2 sunnuntaisin klo 19.05 alkaen 15.1. Ohjelmassa tutustutaan urheilijoihin uudella tavalla ja kurkistetaan kulissien taakse. Millaisia ihmisiä huippu-urheilijat oikeastaan ovat? Millaista elämää he elävät ja mikä heille on tärkeää?

Naisen kämmenpohjat vastakkain rintakehän edessä.

Kundaliinijooga on joogien suihkukone

Kundaliinijooga keksittiin tuhansia vuosia sitten, mutta paikoin Suomessa se on vasta nyt nousemassa joogaharrastajien suosioon. Joidenkin lajiin vihkiytyneiden mukaan kundaliinijooga on joogien suihkukone eli sillä saavuttaa nopeimmat tulokset.

Sananen – Ylös jauhojärvestä

Tämä on testamenttini Suomen kansalle. Mitä tulee hiihtourheilun analysoimiseen. En itse voi hiihtää kilpaa. Se on liian hapokasta. Ei pysty. Mutta jotain niin julman kaunista kiskoilla kulkevassa puuskuttajassa on, että pipoa on nostettava. Taas on havahduttu siihen, että Suomi on yksilöiden varassa.

Miehiä saunan lauteella

Yoga Heats up Sauna for Export

Fancy striking a downward dog at 100C? Sauna enthusiasts are putting a new spin on the age-old health benefits of the traditional Finnish hot room by bringing yoga onto the sauna bench.

Pirkko Mannola sai Kerttulan liikuntahalliin kerääntyneet liikkeelle.

Pirkko Mannola liikutti senioreita Raisiossa

Raision Kerttulan liikuntahallissa oli torstaina sykettä, kun ikäihmiset jumppasivat monin tavoin. Vetonaulana oli rakastettu Pirkko Mannola, joka lauloi, laulatti ja liikutti paikalla olleita.