Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ainakin yksi ihminen kuollut rekkakolarissa Hyvinkäällä, tie poikki vielä useita tunteja

Onnettomuus sattui iltapäivällä Hangonväylällä ennen kello kolmea. Henkilöauto oli ajautunut tuntemattomasta syystä päin vastaantulevaa rekkaa.

Estäisikö toimiva liikennepeili onnettomuudet tässä mutkassa? Pienikin asia voi parantaa liikenneturvallisuutta, mutta tärkein on asenne

Rovaniemellä asukkaita huolettaa vaarallinen mutka, jossa loukkaantuu pyöräilijöitä. Liikennejärjestelyt voidaan tehdä pienelläkin vaivalla turvalliseksi, mutta toisaalta hyväkään infra ei pakota meitä noudattamaan liikennesääntöjä.

Humalassa väärään suuntaan Kehä III:lla ajanut mies aiheutti kuolonkolarin – syyttäjä vaatii kahdesta taposta 10 vuotta vankeutta

2,17 promillen humalassa ollut mies törmäsi vastaan tulleeseen autoon noin 90 kilometrin tuntinopeudella aiheuttaen kahden henkilön välittömän kuoleman Espoossa noin vuosi sitten.

Moottoripyöräilijä kuoli kolarissa Leppävirralla – Poliisi kaipaa silminnäkijää

Onnettomuus sattui ohitustilanteessa, jossa oli mukana myös tumma pakettiauto, joka jatkoi matkaansa.

Kolme nuorta kuoli Nokialla, kun auto törmäsi puuhun – autoa kuljettanut 19-vuotias tuomittiin 5,5 vuodeksi vankeuteen, mutta ei tapoista

Kuskiksi epäiltyä syytettiin kolmesta taposta. Syyte oli harvinainen ja kova. Tuomio tuli kolmesta törkeästä kuolemantuottamuksesta nuorena henkilönä.

Auran kuolonkolariristeyksen nopeusrajoitus laskee 70 kilometriin tunnissa

Risteyksessä sattui elokuussa peräänajo, jonka seurauksena henkilöauto ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle rekan alle.

Hovioikeus kovensi tuomiota: Uudessakaarlepyyssä vauvan kuoleman kolarissa aiheuttaneen miehen täytyi tiedostaa ohitukseen sisältyvä riski

Vaasan hovioikeus katsoi kuljettajan aiheuttaman kuolemantuottamuksen törkeäksi ja korotti ehdollisen vankeusrangaistuksen kuuden kuukauden pituiseksi.

Henkilöauton kuljettaja kuoli risteyskolarissa valtatie 8:lla Kokkolassa

Henkilöauton ja lava-auton kuljettaja törmäsivät valtatie 8:n risteyksessä.

Kakkostiellä muita valtateitä runsaammin kolareita

Valtatie kahdella sattuu runsaasti erityisesti henkilövahinkoihin johtaneita onnettomuuksia. Osasyynä on se, että tien vanhanaikainen ja mäkinen tieprofiili aiheuttaa näkemäkatveita, mitkä tekevät ohituksista vaikeita ja vaarallisia.

Henkilöauton kuljettaja kuoli tieltä ulosajossa Siikaisissa

Henkilöauto suistui tieltä eilisiltana Leväsjoentiellä. Kuljettaja menehtyi onnettomuuden tapahtumapaikalla.

"Yritin estää sen ajamiseen lähtemisen", kaveri sanoo – kolmesta taposta syytetyn puhelimesta lähti vain hetki ennen ulosajoa itsetuhoinen viesti

Kolme nuorta kuoli Nokialla 16. elokuuta 2020, kun auto ajoi päin puuta. Ainoata autosta henkiin jäänyttä nuorta syytetään kolmesta taposta. Syytetty kiistää ajaneensa ja lähettäneensä itsetuhoista viestiä. Tuomio annetaan 8. lokakuuta. Yle seurasi oikeudenkäyntiä.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa kolmostiellä Kurikassa torstai-iltana

Henkilöauto ja rekka törmäsivät Oppaanmäentien risteyksen lähettyvillä.

Yksi uhreista lähetti autosta viestin, jossa hän kertoi pelkäävänsä – kolme nuorta kuoli Nokialla Snapchatiin kuvatun hurjastelun jälkeen, syytteet taposta

Kolari tapahtui viime vuoden elokuussa. Turmasta ainoana hengissä selvinnyttä syytetään nyt muiden autossa olleiden nuorten taposta. Hän on kiistänyt ajaneensa autoa onnettomuushetkellä. Yle seurasi oikeuskäsittelyä keskiviikkona.

Yksi ihminen kuoli liikenneonnettomuudessa Kehä III:lla

Poliisi kertoo tiedottavansa tapahtuneesta lisää tutkinnan edetessä.

Henkilöauto ja rekka kolaroivat kuutostiellä Parikkalassa – henkilöauton kuljettaja kuoli

Henkilöauton kuljettaja sai surmansa rekkakolarissa kuutostiellä Lahdenkylän kohdalla, vajaat puolitoista kilometriä Joukiosta Parikkalan suuntaan.

Nilsiän kuolonkolarissa ajettiin jäljistä päätellen ylinopeutta – menehtyneet keski-ikäisiä miehiä

Poliisi on tutkinut Nilsiän kuolonkolarin tapahtumapaikkaa. Jäljistä päätellen kuski oli ajanut ylinopeutta ennen ulosajoa. Tapausta tutkitaan alustavilla nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä kuolemantuottamus.

Kaksi miestä kuollut liikenneonnettomuudessa Kuopiossa

Poliisi kertoo, että Kuopion Nilsiässä henkilöauto oli ajautunut Petäjänlahden ylittävältä sillalta veteen.

Yksi menehtyi ja neljä loukkaantui auto-onnettomuudessa Hyvinkäällä

Auto törmäsi tiekaiteeseen ja ajoi ojaan Hyvinkäällä Kaltevantiellä. Kyydissä oli Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan viisi nuorta miestä.

Liikenneturvallisuus parantunut Päijät-Hämeessä: tieliikenteessä kuolleiden ja loukkaantuneiden määrä vähentynyt

Tuoreiden Tilastokeskuksen lukujen mukaan Päijät-Hämeen tieliikenteessä on ollut selvästi turvallisempaa kuin vuosi sitten.

Kannonkoskella sattuneesssa liikenneonnettomuudessa sai surmansa yli 70-vuotias mies

Onnettomuus tapahtui Kannonkoskella maanantaina Kämärintien ja Sinisentien risteyksessä. Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto sekä kolmipyöräinen, umpikorinen mopo.

Mopon kuljettaja menehtyi liikenneonnettomuudessa Kannonkoskella

Onnettomuus sattui Kannonkoskella noin puoli kahden aikaan maanantaina. Poliisi tutkii onnettomuutta.

Sähköpotkulautaa kuljettanut nuori nainen menehtyi törmäyksessä bussin kanssa Turussa

Kyseessä on tiettävästi Suomen ensimmäinen kuolemaan johtanut onnettomuus, jossa osallisena oli sähköpotkulautailija.

Kuljettaja kuoli henkilöauton törmättyä ajoneuvoyhdistelmään Hämeenlinnassa

Hämeen poliisi kertoo, että yksin autossa ollut henkilöauton kuljettaja todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Henkilöauto törmäsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan ajoneuvoyhdistelmän keulaan.

Nuoria kuolee liikenteessä joka kesä liikaa, tässä kolme keinoa onnettomuuksien ehkäisyyn

Nuorten onnettomuuksien taustalla on usein riskikäyttäytymistä, kuten ylinopeutta ja alkoholin käyttöä. Kaikkiaan vakavien onnettomuuksien määrä on laskenut kymmenen viime vuoden aikana, mutta liikennekuolemien määrä on edelleen kestämätön.

Liikennekuolemat laskussa Itä-Suomessa - alkuvuonna teillä menehtyi seitsemän ihmistä

Viime vuonna tammi-kesäkuussa menehtyi teillä kaksi kertaa enemmän ihmisiä kuin tänä vuonna. Poliisi arvioi, että Itä-Suomessa liikenneturvallisuuden kehitys on ollut oikeansuuntaista.

18-vuotias mies saa syytteet kolmesta taposta Nokian viime kesän kuolonkolarissa – turmassa kuoli kolme alle 20-vuotiasta nuorta

Poliisi lähetti jutun syyteharkintaan kolmena törkeänä kuolemantuottamuksena. Syyttäjä lähtee nyt siitä, että kyse oli kolmesta tahallisesta henkirikoksesta.

Poliisi: syytä epäillä tahallisuutta Nurmijärven nokkakolarissa – kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti

Teosta epäilty on toinen onnettomuudessa kuolleista. Onnettomuus tapahtui eilen lähellä Nukarin Seo-huoltoasemaa hieman ennen kahdeksaa illalla.

Kärkölän moottoripyöräonnettomuuden tutkintaa jatketaan – Järvelän kylä suree turmassa menehtyneitä muistotilaisuudessa onnettomuuspaikalla

Järvelän kuntakeskuksessa sattuneessa onnettomuudessa kuoli kolme ihmistä, kun kaksi eri suunnista tullutta pyörää törmäsi Järveläntiellä. Ylen tietojen mukaan yksi kuolleista on 15-vuotias. Poliisi ei kerro yksityiskohdista.

Kolme ihmistä kuoli kahden moottoripyörän törmäyksessä Kärkölässä Päijät-Hämeessä

Onnettomuus sattui poliisin mukaan Järveläntiellä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puoli kahden aikaan.

Närpiön kuolonkolarissa menehtyi nuori henkilöauton kuljettaja

Henkilöauto suistui ohitustilanteen jälkeen ojaan tien vastakkaiselle puolelle. Autossa oli vain kuljettaja, joka menehtyi välittömästi.

Yksi ihminen kuoli liikenneonnettomuudessa Limingassa

Onnettomuus tapahtui Jyväskyläntiellä Temmeksen ja Rantsilan välillä, kun henkilöauto oli ajanut pohjoisen suuntaan ja suistunut tieltä kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan.

KSML: Vaajakoskella kahden nuoren kuolemaan johtaneesta kolarista ei nosteta syytteitä

Aluesyyttäjä teki asiassa ratkaisun Keskisuomalaisen mukaan torstaina 1. heinäkuuta.

Poliisi etsii Artjärven kuolonkolarin silminnäkijää

Onnettomuuspaikalla on ollut mahdollisesti vaalea säiliöauto.

Ylöjärven kuolonkolarista uutta tietoa: poliisi epäilee alkoholin ja ylinopeuden vaikuttaneen onnettomuuteen

Poliisi on pystynyt kuulustelemaan toista loukkaantuneista miehistä. Mies on myöntänyt olleensa päihtynyt ja ajaneen autoa tapahtumahetkellä.

Henkilöauto ja rekka törmäsivät Nelostiellä Pyhäjärvellä sunnuntaiaamuna – henkilöauton kuljettaja kuoli

Onnettomuus tapahtui niin sanotussa Vaskikellon risteyksessä kuuden kieppeillä sunnuntaiaamuna. Liikennettä ohjattiin kiertotielle onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi päivän aikana. Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta.

Turvallisuusselvitys Hämeenpuiston suojateistä valmistui: muutoksia esitetään liikennemerkkeihin ja -valoihin, myös korotuksia voi tulla

Tampereen yhdyskuntalautakunta käsittelee ensi tiistaina Hämeenpuiston suojateiden turvallisuusselvitystä ja toimenpideohjelmaa. Tampereen Hämeenpuistossa on 73 suojatietä. Selvityksessä esitetään toimenpiteitä niistä 62:lle.

Liikenteen kuolonkolarit laskussa – maanteillä sattui henkilövahinkoja selvästi vähemmän kuin vuosi sitten

Sekä kuolleiden että loukkaantuneiden määrät liikenteessä vähenivät alkuvuonna.

Henkilöauton kuljettaja kuoli rekan ja henkilöauton nokkakolarissa Hyvinkäällä

Valtatie 25 suljettiin illalla liikenteeltä Jokelantien liittymän ja Ridasjärventien välillä.

Sastamalan nokkakolari vaati neljännen kuolonuhrin – poliisi kaipaa havaintoja onnettomuutta edeltäneestä kaahailusta

Sastamalassa äitienpäivän aattona tapahtunut vakava liikenneonnettomuus on vaatinut neljännen kuolonuhrin. Ohittajaa vastaan tulleen henkilöauton noin 70-vuotias kuljettaja kuoli myöhään keskiviikkoiltana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Henkilöauton kuljettaja kuoli nokkakolarissa Kouvolan Saarennossa – liikenne poikki onnettomuuspaikalla

Tänään puolenpäivän jälkeen tapahtui Heinolantiellä Saarennon kohdalla yhden henkilön kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Liikenne on poikki tapahtumapaikalla.

Uutta tietoa kolmen hengen vaatineesta kolarista: kuski yritti ohittaa kahta autoa kerralla, ohiajetut kertoivat huomattavasta ylinopeudesta

Kaksi alle 20-vuotiasta miestä ja yksi keski-ikäinen mies kuolivat Sastamalassa kahden auton ja moottoripyörän kolarissa viikonloppuna. Kolme loukkaantui vakavasti samassa onnettomuudessa, he eivät ole hengenvaarassa.

Jyväskylän Köhniöllä järkyttänyt kuolonkolari käräjillä – syyttäjä vaatii rangaistusta kuorma-autonkuljettajalle ja työmaan vastuuhenkilöille

Onnettomuus tapahtui Jyväskylän Erämiehenkadulla syksyllä 2018. Pientä lastaan vaunuissa työntänyt, alle 30-vuotias nainen menehtyi jäätyään vesihuoltotyömaalta lähteneen kuorma-auton alle.

Maanteillä liikkuminen on alkuvuonna ollut turvallisempaa – kuolleiden ja loukkaantuneiden määrät vähentyneet selvästi

Tieliikenteessä kuoli 34 ja loukkaantui 595 ihmistä kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Uutta tietoa Tampereen kuolonkolarista: poliisi epäilee kuorma-auton kuljettajaa törkeästä kuolemantuottamuksesta

Liikenne oli poikki Tampereen keskustassa maanantaina yli kaksi tuntia onnettomuuden takia.

Pyöräilijä kuoli Järvenpäässä törmäyksessä moottoripyörän kanssa

Tänään sattui vakava liikenneonnettomuus myös Tampereella.

Työmatkapyöräilijän päälle ajaneelle 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistus

Polkupyöräilijä sai surmansa Valkeakoskella viime syksynä.

Alakouluikäinen lapsi kuoli suojatiellä tapahtuneessa onnettomuudessa Espoossa

Suojatietä ylittämässä ollut lapsi jäi kääntymässä olleen kuorma-auton alle.

Traktori kaatui metsässä Haminassa – kuljettaja kuoli

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Väärään suuntaan Kehä III:lla loppuvuodesta 2020 ajanut mies saa syytteen kuolonkolarin aiheuttamisesta

Humalassa ajanut mies törmäsi henkilöautoon, jonka sisällä olleet kaksi ihmistä kuolivat välittömästi onnettomuuspaikalla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle