Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Duudsonit ovat temppuilleet jo 20 vuotta, eikä kolhuilta ole vältytty – Kuinka hyvin sinä tunnet HP:n, Jukan, Jarnon ja Jarpin edesottamuksia?

Pohjalaisten rämäpäiden sekopäisiäkin temppuja on esitetty kotimaan lisäksi ulkomailla yli 150 maassa.

Ylen aamu tänään: Ruoan verkkokauppa – "Hypätty parissa kuukaudessa viisi vuotta eteenpäin" Katso lähetys tästä

Kisa pormestarin pesteistä kiihtyy. Poliisikoirat ovat mukana myös seksuaalirikosten tutkinnassa. Duudsonit puhuvat loppuunpalamisesta.

Viimeksi taloon tulleet laitettiin järjestämään 300 työntekijän etäpikkujoulut: "Kieltämättä pientä painetta on ollut"

Moni yritys pitää tänä vuonna pikkujoulut etänä. Pikkujoulujen ohjelmanumeroihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Isän ja tyttären intohimona on ajaa kolareita ja romuttaa autoja – tällainen on Crazy Miken kaksitahtibensalta tuoksuva stunt-perhe

Mauri Uuskoskelle asuntovaunun läpi ajaminen on arkea. Hänen intohimonsa peri tytär, joka on kuuden lapsen äiti.

Seinäjoen skeittihalli aiotaan siirtää Duudsonit Activity Parkin entisiin tiloihin

Kapernaumin alueella sijaitsevaan halliin on tarkoitus tuoda myös seinäkiipeilyä ja sähköautorata.

School’s Out – Lappeenrannan tapahtumakesä käynnistyy koulujen päättäjäisbileillä

Kansalaistorilla järjestettävän päihteettömän ja maksuttoman tapahtuman tähtiesiintyjä on Vesta.

Jani Halmeen kolumni: Miljoonayleisöjä on vaikea saavuttaa, joten televisiossa ei sovi paljon peruspieruhuumoria rohkeampi olla

Ilkeys ei ole suomalaisessa televisiossa muotia. Televisiosta on tullut nössö. Televisio on nyt sokerihuurretun hattaran makuista ja naminamista on tullut valtavirtaa, kirjoittaa Jani Halme.

Espoo valittiin vuoden kirjastokunnaksi Kirjamessuilla

Vuoden kirjastokunta -palkinto jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Kirjasto on kylän sydän pienessä Sallan kunnassa – mukana valtakunnallisessa finaalissa

Sallan kunnankirjastossa on jopa maksuautomaatti. Tie Vuoden kirjastokunta -finaaliin aukesi yhteisöllisyydellä ja monipuolisuudella.

Viisi kuntaa kisaa kirjastokunnan maineesta – finalistit julkistettiin Turun Kirjamessuilla

Kuntaliiton järjestämään kilpailuun osallistui 56 kuntaa. Finaaliin selvisivät Espoo, Iisalmi, Lieto, Salla ja Seinäjoki.

Tornion Duudsonit Activity Park sortui huonon hitsauksen takia – vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin Suomessa

Onnettomuustutkintakeskus suosittaa kuntien rakennusvalvontojen yhdistämistä erityisosaamisen takaamiseksi joka alueelle.

Yksityiselle päiväkoti Jumpille iso kehittämisavustus

Seinäjokelainen Päiväkoti Jump saa Opetushallituksen kehittämisavustusta 152 000 euroa. Rahalla kehitetään päiväkotiympäristöä ja tutkitaan lasten liikkumista ja ravitsemusta.

"Pommi-Henkka" on Päijät-Hämeen vuoden nuori yrittäjä

Näyttävistä räjähdyksistään tunnettu orimattilalainen Henri Kiviniemi on valittu maakuntansa vuoden 2018 nuoreksi yrittäjäksi.

Tornion Duudsonit-toimintapuiston katon romahtamisen tutkinta etenee

Onnettomuustutkintakeskus on saanut valmiiksi Torniossa paikan päällä tehdyt tutkimukset Duudson-toimintapuiston katon sortumisesta.

Duudsonit-sisäaktiviteettipuiston katto romahti Torniossa

Henkilövahinkoja ei sattunut. Rakennus tyhjennettiin ihmisistä.

Pete Parkkonen Kaamospuhallukseen

Lappeenrannassa 17. marraskuuta järjestettävän Kaamospuhalluksen artistit on julkistettu. Juontajana on yksi Duudsoneista, HP Parviainen.

Sami Huhtala on usein joko pahis tai poliisi – penkkipunnerruksen ennätysmies sanoo tehneensä jo 250 roolia elokuvissa, tv-sarjoissa ja mainoksissa

Penkkipunnerruksessa ennätyksiä tehtaillut Sami Huhtala ei pyytele anteeksi vahingossa syntynyttä tv-uraansa. Jokainen ehdotus otetaan vastaan, mikä aikatauluihin sopii, sanoo Sami Huhtala

Tehostemestari räjäytti tiensä tv-julkkikseksi – "Meille tulee viestejä, että hauskat keksintömme voisivat väärissä käsissä olla tuhoisia" 

Pommimestari ei halua antaa ideoita ihmisille, joiden aikeena on tehdä pahaa muille. Henri Kiviniemi haaveilee räjäyttelevänsä pian myös Hollywood-elokuvassa.

Yli miljardi katsojaa - Casey Neistat on uuden aikakauden videotähti

Casey Neistat tunnetaan paitsi hurjista tempuistaan, myös arkisia askareita kuvaavista videoistaan.

Duudsonit haluaa, että sä et kiusaa

Duudsonit ovat kiertäneet suomalaisia kouluja kiusaamista vastustavan teeman kanssa jo muutaman vuoden. Miehet ovat saaneet kuulla koskettavia tositarinoita koululaisilta kiusaamisista ja aina vain tarinoita kerrotaan lisää.

Duudsonien rodeotempuista Ponssen metsäkoneilla tuli hitti – miljoonayleisö muutamassa tunnissa

Ponssen metsäkoneella ja mäntytukilla tehty rodeovideo on tehty innovaatioiden markkinoimiseksi.

Duudsonit sen tietävät – suomalaiset ovat luultua parempia ilakoimaan: "Kaikista löytyy heittäytyjä"

Jarppi, HP ja Jukka muistuttavat, että jännittäminen on luonnollista ja he kokevat sitä itsekin heittäytymistä vaativissa tilanteissa. Jos sitä ei esiintyisi, ei antaisi parastaan.

Obaman kutsu löi ällikällä Duudsonin – "Montaa härmäläistä ei varmaan ole Valkoisessa talossa ollut"

Jukka Hildén kuvaili oloaan epätodelliseksi saatuaan kutsun Valkoiseen taloon.

KL: Obama kutsui Duudsonien Jukka Hildénin Valkoiseen taloon

Hildén tapaa huomenna 70 muun digitaalisen vaikuttajan kanssa Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman, Michelle Obaman ja varapresidentti Joe Bidenin, kertoo Kauppalehti.

Komia-palkinto Kati Särmölle

Luokanopettaja Kati Särmö on määrätietoisesti levittänyt tietoa koulukiusaamisesta ja tuonut esiin keinoja, joilla kiusaamisia voidaan ehkäistä.

Koululaisten evakko päättyi Ylitorniolla – lasten toiveet näkyvät uusissa tiloissa

Remontti ja sitä edeltänyt epävarmuus ovat taaksejäänyttä aikaa Ylitornion Ainiovaaran koulussa. Osa vanhasta koulusta purettiin kokonaan, osa kunnostettiin ja kylkeen rakennettiin kokonaan uusia tiloja.

Pehmoiset jääkuutiot ottavat hyppijät vastaan Tornion Duudson-sisäliikuntapuistossa

Tornioon entisiin Lapin Kullan panimon tiloihin avattiin maanantaina 4500 neliön liikunnallinen elämyspuisto, Duudsonit Activity Park. Avajaisissa nauhan leikkasi itse joulupukki ja paikalla olivat myös kaikki neljä Duudsonia.

Kuvagalleria: Tornion keskustassa pelattiin tennistä – Suviseuroissa jo lähes 70 000 vierailijaa

Torniossa riitti väkeä ja toimintaa lauantaina. Merilappilaisille tarjottiin Suviseurojen lisäksi markkinahumua, kulttuuria ja elämyksellistä liikuntaa.

Duudsonien aktiviteettipuisto avataan Tornioon perjantaina

Duudsonien arktinen aktiviteettipuisto aukeaa perjantaina ja asiakkaat pääsevät testaamaan puistoa jo ennen maanantain virallisia avajaisia.

Jazzia, markkinahumua ja seuratunnelmaa – tapahtumien superviikonloppu täyttää Tornion

Meri-Lapin matkailun myyntijohtaja Teija Mikkolan mukaan Tornion tapahtumarikkaassa viikonlopussa on hyviä puolia, mutta tulevaisuudessa tapahtumat olisi hyvä saada ripoteltua useammalle viikonlopulle.

Duudsonit laajentavat toimintaansa Suomen ja Ruotsin rajalle – uusi aktiviteettipuisto avataan Tornioon

Hurjista tempuista tunnettu pohjalaisryhmä Duudsonit avaa kesällä uuden aktiviteettipuistonsa Tornioon Lapin Kullan tehtaan entisiin tiloihin.

"Hullujen suomalaisten" lentävä moottorisaha saa jatkoa – pian Orimattilassa lentävät kodinkoneet

Suomalaismiesten saunaillan päähänpistoa, videota lentävästä moottorisahasta, on katsottu Youtubessa yli kaksi miljoonaa kertaa. Seuraavaksi kamerakopterin kyydissä Orimattilan taivaalle lentävät kodinkoneet ja oksasilppurit.

Vuosi sitten valittu tv-pomo jättää Ylen

Ylen televisiokanavista ja Yle Areenan palveluista vastannut Risto Kuulasmaa palaa Tubeconiin.

Duudsonitkin sen tietävät: Sisulla ja syrämmellä pärjää paremmin kuin kiusaamalla muita

Suomen katu-uskottavimmat luennoitsijat kertoivat kouluvierailullaan Duudson-imperiumin vaatineen ystävyyttä, sisua ja luovaa hulluutta. Viesti oli selvä: kiusaaminen ei hyödytä ketään ja omiin unelmiin kannattaa uskoa loppuun asti huolimatta siitä, mitä muut sanovat.

Juho Eerola: "Jos putoan eduskunnasta, menen takaisin töihin vastaanottokeskukseen"

A2 Pakolais-illan ensimmäisen tunnin aikana puhuttiin peloista. Punkalaitumella on häivytetty ansiokkaasti asukkaiden pelkoja pois, kun avuksi kutsuttiin Duudsonit. Punkalaitumella asuvan myanmarilaisen perheen tarina hymyilytti Perussuomalaisten kansanedustajaa Juho Eerolaa.

Duudsonien pommimies sai Teemu Selänteen tärisemään – "ennen räjähdystä rukoilen, että kaikki menee hyvin"

Kun tv-sarjaan tai elokuvaan halutaan räjäytys, sähköeste tai suklaapainetykki, orimattilalaisen Henri Kiviniemen puhelin soi. Duudsonien erikoistehostemies rakentaa pommit tiluksillaan ja testaa ne soramontuissaan. Vaikka hän on ammattilainen, laukaisunapin painaminen hirvittää aina.

Hyperaktiivista sekoilua ja revenneitä pohjelihaksia – tubettamisesta on tylsyys kaukana

Tubettaminen eli YouTube-videoiden tekeminen on luonut Suomeenkin aivan uudenlaista media-, nuoriso-, ja fanikulttuuria.

Saappaanheiton asiantuntija: Älä koskaan noudata toisen neuvoja

Saappaanheiton Suomen huiput suuntaavat lauantaiksi Humppilaan. Kuten kunnon virallisissa kilpailuissa, rakennetaan saappaanheittorata huolella. Rata jyrätään, ja ennen kisoja järjestäjät katsovat aamulla tarkasti tuulen suunnat. Kilpailussa heitetään järjestäjien saappailla.

YouTube-suosikki Veronica: Videoblogin suunnittelu käy jo työstä

Yle ja tubettajat suunnittelevat parhaillaan yhteisiä videotuotantoja. Tubetus tekee tuloaan myös perinteiseen televisioon.

Stuntti-Samin jykevälle olemukselle on kysyntää elokuvissa ja teeveessä

Penkkipunnerruksen huippunimi ja voimailun ystävä Etelä-Hämeestä Janakkalasta löysi tiensä elokuva- ja tv-maailmaan Duudsonien kautta. Oppimismielessä Sami Huhtalalle kelpaavat työtehtäviksi kaikenlaiset tuotannot mainoksista pitkiin elokuviin.

Kauppakeskus Goodman kiinnosti muitakin kuin euron kännykän metsästäjiä

Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmanissa vieraili avajaisviikonloppuna yli 88 000 asiakasta. Pientä fiilausta tarvittiin muun muassa paikkojen pitämiseen siisteinä.

Seuraava kansalliseepos: Härmästä Hollywoodiin

Kirja kertoo neljän jekkuja, stuntteja ja yleissekoilua rakastavan miehen tarinasta. Duudsonien tarina alkoi siitä, kun alussa oli suo, kuokka ja sohva, jota vedettiin autolla.

Duudsonit uutuuskirjastaan: Aapisesta seuraava

Pohjalainen hulluus, suomalainen sisu ja häpeilemätön asenne ovat Duudsoneiden mukaan ne tekijät, joilla teinipoikien tempauksista tehtiin liiketoimintaa. Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin -kirja kertoo seinäjokelaislähtöisen nelikon vaiheista tiellä kohti unelmaansa.

Duudsonien sanoma puree: "Ei saa kiusata"

Duudsonit ovat valjastaneet katu-uskottavuutensa koulukiusaamisen vastaiseen työhön, ja viesti tuntuu uppoavan ihailevaan yleisöön kuin kuuma veitsi voihin. Esimerkiksi Torniossa Duudsonit saivat puolelleen satapäin uusia kiusaamisen vastustajia.

Teemapuistojen suosio ruokkii erikoisrakentajia – Fantasiarakenteelle historian suurin urakka

Kuopiolaisyhtiö sai rakennettavakseen Tammiston jättiseikkailupuiston. Edellinen työ valmistui kaksi viikkoa sitten Malesiaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle