Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Karvaaja: Karsinnoissa kassa laulaa ja Vaasa sjungaa

Nyt se ihme on nähty. Lahden jäähallissa oli tunnelmaa. Eikä siihen tarvittu kuin 600 hurria, anteeksi vaasalaista. Förlåt.

Karvaaja: Keksi tässä nyt joku repäsevä otsikko

Pelicansin kausi on ohrantappuraa vaille valmis. Karsinnat vältetään samalla todennäköisyydellä kuin Soini hyväksyy homot ja lehmä oppii levitoimaan. Mikäpä siinä, parempi olla viimeinen kuin tylsää keskikastia.

Karvaaja: HeKi, heko heko

Karvaajan katumaasturi otti keskellä viikkoa suunnan pohjoiseen. Kohteena viehättävä ja alati ystävällinen hämäläiskaupunki Heinola. Illan ohjelmassa oli SM-liigan farmisarjan eli Mestiksen kiekko-ottelu, Heinolan Kiekko versus KooKoo Kouvolasta. Viimeksi yhtä hauskaa Karvaajalla oli kansalaisopiston virkkuupiirissä.

Karvaaja: ”Olisimme ansainneet enemmän”

Karvaaja on kovasti hämmästynyt. Jääkiekossa, eli hokissa tappio ei olekaan tappio, vaan voitto, joka toki numeroiden valossa on tappio. Se on moraalinen voitto tappio-ottelussa. Meidän pojat kun olisivat ansainneet niin kovin paljon enemmän.

Pelicans – uusi TPS?

Ei tietenkään. Otsikko on harhaanjohtava. Lahtelaiskiekko voi olla tilapäisessä kriisissä mutta suurin syypää on valtakunnallinen , jopa ylikansallinen salaliitto, joka on masinoinut parhaat voimansa Lahtea vastaan. Karvaaja, tuo hokin wikiliikkuja paljastaa karun totuuden.

Karvaaja: Hallihymistelyä huonekaluareenalta

Paljon on taas polvariteippiä kulunut siitä, kun Karvaaja viimeksi profetoi. Syyt ovat ilmeiset, uudistuneen huonekaluareenan uudistuneet ravintolatilat vaativat perinpohjaisen tutustumiskierroksen. Kierroksia on ollut ja kierroksilla on käyty. Aika jakaa Michelinit.

Karvaaja: Kuuneja ja kaistakiekkoa

Zamboni on kiertänyt liigakaukaloissa kuin teinilada toria mutta turkulaisia lukuun ottamatta tapit ovat yhä tiukasti partnerin takaosaston tuntumassa. Karvaajan on aika niputtaa alkukauden latteudet ja vieläkin suuremmat latteudet virkkeiden muotoon.

Karvaaja: Tua noi ja niinko, vai mitä sä sanosi?

Turku. Kaupunki, jonka haukkuminen tuntuu samalta kuin kiilaisi invamopoilijan tieltä. Periaatteessa ihan hauskaa, mutta vähän käy sääliksi. Mutta, YLE Lahden hokianalysaattori Karvaaja ei säästä itseään ja uhraa omatuntonsa jääkiekon puhtauden nimeen. Aika hakea ”Poika” kotiin. Mieluiten jo kesken kauden.

Karvaaja karvaa taas!

Yle Lahden toimituksen lätkäkuru Karvaaja on palannut kaukalon laidalle. - Korkean paikan tyhjennysleiri on onnistuneesti takana ja urea taas testikunnossa. Karvaaja lupaa tälläkin kaudella päähän kohdistuvia taklauksia, omaa peliä ja useita tarpeettomia roiskaisuja hallin molempien päätyjen ravintolatiloissa.