Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lasse Kukkonen inför färden till Paris.

Koulukiusaamista yritetään ehkäistä koulujen kannustinrahalla – Oulu, Muhos, Ii, Lumijoki ja Pyhäntä mukana kaksivuotisessa hankkeessa

Opettajilla ja oppilailla on vapaat kädet sopia luokkansa yhteiset pelisäännöt. Tavoitteena yhteishenki, joka ehkäisee jo ennalta kiusaamista. Hankkeeseen on budjetoitu tälle vuodelle 80 000 euroa.

Rakennus Saristonkadun ja Kirkkokadun kulmauksessa

Oulun OP myi keskustan Saaristonkadun kiinteistön Laptille – vielä vuosi sitten OP kertoi suunnittelevansa paikalle Oulun korkeinta taloa

Laptilla ei vielä ole tarkempia suunnitelmia Saaristonkadun ja Kirkkokadun kulmauksen rakentamiselle.

Läheltä

Pohjois-Suomeen syntyy iso kiinteistönvälitys- ja isännöintiyhtiö: Lapin ja Oulun OP Kodit yhdistyvät

Yhdistymistä perustellaan asunto- ja kiinteistömarkkinoiden voimakkailla muutoksilla ja yrityksen markkina-aseman vahvistamisella.

Oulun keskustaan on suunnitteilla 24-kerroksinen hotellirakennus.

Oulun keskustaan on nousemassa 24-kerroksinen tornihotelli näköalaravintoloineen – "Nyt haetaan kilpailutekijöitä etelän kasvukeskuksille"

Saaristonkadun ja Kirkkokadun kulmaan tulevan hotelli- ja toimistotalon rakentaminen voisi alkaa parin vuoden päästä.

Osuuspankin konttori Oulussa.

Oulun Osuuspankki muuttaa Kiimingin konttorin Ruskoon ja karsii konttoreiden aukioloja

Muutoksia perustellaan asioinnin siirtymisellä sähköisiin kanaviin.

Osuuspankki, Osuuspankin logo, OP

Pienessä maalaispankissa hätä itsenäisyyden menetyksestä – "Huoli ja pelko on todellinen"

Pohjoispohjalaisen Utajärven Osuuspankin asiakkaat pelkäävät oman pankin menettämistä. OP Ryhmässä lakkaa edelleen useita pankkeja ja konttoreita vuosittain. Utajärvellä kiistat kulminoituvat henkilövalintoihin.

Lumijoen ainoa pankkiautomaatti.

Pieni kunta haluaa pitää ainoan pankkiautomaattinsa tarvittaessa vaikka omalla rahoituksella

Lumijoen kunta Pohjois-Pohjanmaalla tutkii mahdollisuutta lähteä mukaan säilyttämään paikkakunnan ainoaa pankkiautomaattia. Neuvottelut Automatia Pankkiautomaatit Oy:n kanssa ovat kesken.

Osuuspankki.

Oulun OP sulkee neljä konttoriaan

Maaliskuun alusta Oulunsalon, Kellon, Yli-Iin ja Piippolan konttoreita ei ole enää. Oulun Osuuspankki siirtää konttoreiden toiminnot työntekijöineen toisaalle.

Oulun OP laajentaa neuvontapalvelutilojaan takana näkyvään Kalevankulmaan ja avaa toisen sisäänkäynnin Kirkkokadulle.

Oulun OP:lle iso pääkonttori-investointi

OP-Pohjola peruskorjaa nykyiset palvelutilat Isonkadun varressa ja laajentaa pääkonttoriaan kahdessa kerroksessa niinsanottuun Kalevan kiinteistöön Kirkkokadulle saakka.

Kiinteistön purku-uhka yllätti yrittäjät Myllyojalla

Oulun Myllyojan ostoskeskusalueelle kaavaillaan uudistuksia. Karvarinaukiolla sijaitsevaa suurta kiinteistöä ollaan purkamassa, ja tilalle rakennettaisiin kerrostalo. Suunnitelmat tulivat osalle rakennuksessa toimivista yrittäjistä yllätyksenä.

OP-Pohjolan tunnuksia pankin seinustalla.

OP vähentää konttoreita Oulun seudulla

Oulun Osuuspankin konttoriverkosto harvenee Oulun seudulla. Kolmen konttorin palvelut yhdistetään toisiin heinäkuun alusta. Ovensa sulkee muun muassa Myllyojan konttori Oulussa.

OP-Pohjolan tunnuksia pankin seinustalla.

Pankeilla pyyhkii hyvin

Oululaispankit suuntaavat syksyyn positiivisella otteella. Osuuspankki palkkaa lisää väkeä ja Aktia-Pankin asuntokauppa sujuu.

Asuntonäyttö

Asuntokauppa käy Oulun seudulla

Asuntojen kysynnän ja tarjonnan epätasapaino voi nostaa hintoja, jotka laskuodotuksista huolimatta ovat Oulun alueella pysyneet vakaina.

Nuorisoseurakiistassa mielenosoitus Oulussa

Kalevan nuorten mielenilmaus suuntautuu toista johtokuntaa ja Oulun Osuuspankkia vastaan. Pankki on sulkenut liiton tilit, koska Kalevan nuorilla on kaksi johtokuntaa.